E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Duo Aura στο Ρωμαικό Ωδείο της Νικόπολης

Duo Aura στο Ρωμαικό Ωδείο της Νικόπολης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ - Ρωμαικο Ωδείο της Νικόπολης
Νικόπολη
Ημερομηνία: 05/08/2016
ΑΥΓ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ωρα προσέλευσης: 21.00

8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ 6 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

πληροφορίες

Δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ, η Eλληνίδα Αγάπη Τριανταφυλλίδη στο πιάνο και η Tουρκάλα Nil Kocamangil στο τσέλο, δημιουργούν μια μοναδική συναυλία στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια συναυλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Νεολαίας, με δυο performers, που φημίζονται για την καλλιτεχνική τους συνεργασία ως duo ‘'Aura'’, με το οποίο έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό και έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Μια συνεργασία που τονίζει ότι η Μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να ενώσει τους λαούς σε ένα κοινό ταξίδι.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Liszt/Paganini, J. Brahms, R. Strauss, F. Chopin, R. Schumann, A. Ginastera, A. Piazzola, A. Saygun & Γ. Κωνσταντινίδη.

Οι καλλιτέχνες και οι συνδιοργανωτές υπόσχονται μοναδικές στιγμές με κορυφαίες καλλιτεχνικές ερμηνείες σε έργα μεγάλων συνθετών, δείγμα γραφής διαπρεπών νέων της εποχής μας, σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λόγια για το DUO AURA

Ένας πρότυπος δεσμός αμοιβαίας καλλιτεχνικής εκτίμησης ενώνει άρρηκτα δύο διαπρεπείς νεαρές καλλιτέχνιδες στην κατεύθυνση εμβάθυνσης και ερμηνείας έργων μεγάλων συνθετών.

Οι εμφανίσεις τους κατακτούν αξιοθαύμαστα επίπεδα, ενώ αποκαλυπτικά αισθητικά στοιχεία και δεξιοτεχνικές αρετές των ερμηνειών τους επαινούνται με έμφαση από τους ειδικούς της λόγιας μουσικής. O σεβασμός και η ανάδειξη των έργων που προσεγγίζουν εγείρει τον ενθουσιασμό των ακροατών και το ενδιαφέρον πολλών εν ζωή συνθετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το DUO AURA αποπνέει το άρωμα μιας ανεκτίμητης συνεργασίας η οποία συνθέτει και καταθέτει το ταλέντο, τη γνώση, την αγωνιστική διάθεση και την πηγαία ευγένεια των μελών του στο βωμό της ειρήνης μεταξύ των λαών, της ανάδειξης και προβολής του πολιτισμού τους.

Nil Kocamangil
Κορυφαία τσελίστα της γενιάς της. Έπεισε το κοινό και τον τύπο με το ισχυρό, έντονο και βιρτουόζικο παίξιμό της, με το οποίο νίκησε σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς ως σολίστ και απέσπασε αξιόλογες κριτικές. Σήμερα είναι μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας του Ντίσελντορφ, ενώ συνάμα συμπράττει με σημαντικές συμφωνικές ορχήστρες της Τουρκίας και της Ευρώπης καθώς και σύνολα μουσικής δωματίου.

Αγάπη Τριανταφυλλίδη
Διακεκριμένη ελληνίδα δεξιοτέχνης πιανίστα, με λαμπρή διεθνή διαδρομή από οκτώ ετών. Πρόσφατη νίκη της το β' βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό J.N. Hummel της Σλοβακίας. H μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε την υποτροφία του διεθνούς ιδρύματος Vladimir Spivakov της Μόσχας και έπαιξε στο Κρεμλίνο αφήνοντας ανεξίτηλες εντυπώσεις της αστραφτερής τεχνικής των ερμηνειών της μαζί με σπάνια στοιχεία αισθητικής που επαινούνται από μεγάλες προσωπικότητες της πιανιστικής τέχνης.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.