E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων κάνναβης που δημιουργεί έργα τέχνης

Το ταλέντο εκπλήσσει

Ο επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων κάνναβης που δημιουργεί έργα τέχνης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις στα 26 του, ο Tony Greenhand, θεωρείται ο καλύτερος στο στρίψιμο τσιγάρων κάνναβης, καθώς τα τσιγάρα που στρίβει μοιάζουν με γλυπτά. Η γκάμα του περιλαμβάνει από φιγούρες Pokemon, μέχρι σούπερ ήρωες, ζώα και γενικά, δεν υπάρχει κάποιο σχήμα στο οποίο να μην μπορεί να στρίψει τσιγάρα. Ο ίδιος αναφέρει ότι από πάντα είχε την καλλιτεχνική φλέβα, όμως δεν είχε ανέκαθεν το παροντικό του ταλέντο. Μάλιστα η πρώτη φορά που προσπάθησε να στρίψει τσιγάρο, ήταν μια αποτυχία. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να του δώσει το κλασικό κωνικό σχήμα, όμως όπως είπε του έπεσε πολύ σάλιο στο χαρτάκι και τελικά το σχήμα παραμορφώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμάται ότι ένιωθε πολύ ταπεινωμένος, όμως όπως αποδείχτηκε στο μέλλον δεν άφησε αυτήν την αποτυχία να του κόψει τα φτερά. Αφού αγόρασε μια αξιόλογη ποσότητα κάνναβης, πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στρίβοντας τσιγάρα, μέχρι να τελειώσουν οι προμήθειες του. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, είχε τελειοποιήσει το κωνικό στρίψιμο, όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αφού παράτησε το σχολείο, ο νεαρός αναμείχθηκε ακόμα περισσότερο με τον κόσμο της κάνναβης και η φήμη του για το καλό στρίψιμο μεγάλωνε ανάμεσα στους κύκλους αυτούς. Σύντομα ξεκίνησε να πειραματίζεται με περισσότερο πολύπλοκα σχήματα, ενώ η πρώτη του δημιουργία ήταν ένας όχι και τόσο θεαματικός πύραυλος.

Έπειτα άρχισε να φτιάχνει αλιγάτορες και δράκους, μέχρι που ανέβασε φωτογραφίες των "έργων" του στο Reddit - μια ιστοσελίδα που πιο πριν δεν γνώριζε - και κατάφερε να τρελάνει τους λάτρεις του χασίς και όχι μόνο. Οι φωτογραφίες του διαδόθηκαν αμέσως στο διαδίκτυο, ενώ περιοδικά από όλες τις ΗΠΑ σχετικά με την κάνναβη, προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και παράλληλα κόσμος του έδινε παραγγελίες για ειδικά τσιγάρα.

Έτσι, πριν καλά καλά καταλάβει ο Greenhand τι συνέβαινε είχε γίνει ένας επαγγελματίας στρίφτης. Ο 26χρονος καλλιτέχνης παραδέχεται ότι τον θεωρούν πλέον έναν από τους καλύτερους στο είδος του παγκοσμίως και ότι το ταλέντο του είναι πρωτοφανές. Ο ίδιος κατάφερε να φέρει την Τέχνη στο στρίψιμο κάνναβης, κάτι που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε. Επιπλέον, έχει στρίψει τσιγάρα για αρκετούς διάσημους, μεταξύ των οποίων οι rappers B.o.B., The Flatbush Zombies και B-real από τους Cypress Hill, αλλά γενικά λέει ότι θα στρίψει τσιγάρο για τον οποιονδήποτε του το ζητήσει. Η αποστολή τους βέβαια είναι λίγο δύσκολη, μιας και δεν επιτρέπεται με τα παραδοσιακά μέσα, οπότε οι πελάτες του τον συναντούν στο Όρεγκον όπου ζει ή του πληρώνουν να πάει να τους βρει αυτός ή τους στέλνει μόνο το χαρτί του τσιγάρου και το γεμίζουν αυτοί με χασίς. Χρεώνει 50 δολάρια την ώρα, αλλά αν του ζητήσουν κάτι δύσκολο αυξάνεται το ποσό. Γενικά πουλά τα έργα του για περισσότερα από 1.000 δολάρια, ενώ μια φορά είχε πουλήσει ένα για 7.000.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Πριν 9 ώρες

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Πριν 9 ώρες

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

Χτες

«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Χτες

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.