E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι εντυπωσιακές τρανσeξουαλ που έχουν κατακτήσει τον χώρο της μόδας

Κατέκτησαν της πασαρέλες και άλλαξαν την βιομηχανία της μόδας

Οι εντυπωσιακές τρανσeξουαλ που έχουν κατακτήσει τον χώρο της μόδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνουν διάφορες φωτογραφίσεις και ποζάρουν σε εξώφυλλά περιοδικών με διεθνή φήμη. Είναι μοντέλα, ηθοποιοί, με ελκυστικά σώματα και εντυπωσιακές αναλογίες. Έχουν βέβαια μια διαφορά που δεν είναι εύκολο να την καταλάβει κάποιος. Κάποτε ήταν άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκέφτονται, ζουν και αισθάνονται σαν γυναίκες. Οι κριτικοί της μόδας, όπως και το κοινό, αποθεώνουν τις καλλίγραμμες καλλονές, κάτι που τις κάνει απολύτως περιζήτητες και αναγνωρίσιμες.

Το πρόσωπο της μόδας αλλάζει διαρκώς. Η εμφάνιση διεμφυλικών μοντέλων (transgender) γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη με το χώρο της μόδας να θέλει τις άλλοτε αποκλεισμένες κοινωνικά transgender να κλείνουν τα πιο ηχηρά συμβόλαια με γνωστούς οίκους.

Αυτό που πριν μερικά χρόνια απλά αδιανόητο σήμερα αποτελεί την τελευταία «μόδα» της βιομηχανίας της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Andrej Pejic (Σερβία)

Το πλέον διάσημο τρανσeξουαλ μοντέλο κατάγεται από τη Σερβία και ακούει στο όνομα Andrej Pejic. Το μοναδικό ανδρόγυνο λουκ της, την έχει κάνει να  ξεχωρίζει και να σαρώνει με χαρακτηριστική άνεση, τόσο τις γυναικείες, όσο και τις ανδρικές πασαρέλες. H Andrej έχει μεταξύ άλλων ανακηρυχθεί 18ο καλύτερο ανδρικό μοντέλο, αλλά και 98η πιο σeξι γυναίκα στον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Carmen Carrera (ΗΠΑ)

Η Carmen Carrera έγινε γνωστή από το ριάλιτι σόου «RuPaul’s Drag Race». Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κι έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα περιοδικά. Αν και θεωρείται πολύ επιτυχημένη, έχει παραδεχτεί ότι παλεύει με έντονα προβλήματα ανασφάλειας και με τις ταμπέλες που διάφοροι προσπαθούν να της κολλήσουν. «Οι τρανσeξουαλ είναι όμορφοι. Είναι ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί και να γίνει σεβαστό. Αυτό θέλω να εκφράσω και θέλω να δείξω στον κόσμο ότι, hey, αυτή είναι τρανςομορφιά. Αυτή είναι ομορφιά, τελεία. Απλώς τυχαίνει να είμαι και τρανσeξουαλ. Το θέμα δεν θα έπρεπε να είναι: “Α να, το τρανς μοντέλο πουλάει ρούχα για τρανς”» έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Valentijn De Hingh (Ολλανδία)

Η Valentijn De Hingh από την Ολλανδία σε ηλικία 8 ετών δέχθηκε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή ενός διεμφυλικού παιδιού, το στιγματισμό και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά του. Έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και στα 17 της χρόνια ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Άμστερνταμ θέλησε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της. Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για εκείνη και πολύ σύντομα πήρε μέρος στις επιδείξεις μόδας του Παρισιού.  Η καριέρα της εκτοξεύτηκε με την ίδια να φωτογραφίζεται σε χιλιάδες περιοδικά.

Ines Rau (Γαλλία)

Η Ines Rau, το τρανσeξουαλ μοντέλο από την Γαλλία ήρθε και τάραξε τον χώρο του μόντελινγκ με την παρουσία της και την ισχυρή της προσωπικότητα. Τα «φώτα» της δημοσιότητας στη Γαλλία έπεσαν πάνω της εξαιτίας του γεγονότος ότι δέχτηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ γαλλικής εκπομπής με θέμα τις ζωές των διεμφυλικών ανθρώπων. Η ίδια μιλώντας στην ιστοσελίδα της Vogue υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των τρανς, λέγοντας ότι είναι απλά «κανονικοί άνθρωποι». Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η ίδια χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να αποδεχθεί τον εαυτό της, αφού από τα 18 έως τα 24 έλεγε ότι ήταν γυναίκα, αποκρύπτοντας ακόμη και από φίλους της ότι είχε γεννηθεί άντρας.

Amiyah Scott (ΗΠΑ)

Η Amiyah Scott είναι μοντέλο από την Αμερική και make-up artist. Γεννήθηκε το 1988 στη Νέα Υόρκη την οποία και βάλθηκε να κατακτήσει. Σε ηλικία 17 ετών έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ενώ παράλληλα, έβαλε εμφυτεύματα στο στήθος και «φούσκωσε» τους γλουτούς της.

Jenna Talackova (Καναδάς)

Αποκλείστηκε από την διεκδίκηση του τίτλου της Miss Universe Canada το 2012, κατάφερε όμως κατόπιν σφοδρής παγκοσμίας κατακραυγής εναντίον της διάκρισης εναντίον της να το ανατρέψει. Το ριάλιτι σόου «Brave New Girls» έχει βασιστεί στη ζωή της.  Σήμερα είναι παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και διεκδικεί μερίδιο στην βιομηχανία της υψηλής μόδας, κάτι που ως κάτοχος τίτλου ομορφιάς δεν θα κατάφερνε ευκολα.

Amelia Maltepe (Μπαγκλαντές)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια αυστηρή Μουσουλμανική οικογένεια του Μπαγκλαντές ως αγόρι, με το όνομα Adesh. Σύντομα όμως συνειδητοποίησε πως κάποιο «λάθος» υπήρχε σε όλο αυτό και αποφάσισε να το διορθώσει. Το 2009 μετακόμισε στο Τορόντο για σπουδές και αποφάσισε να αλλάξει και το φύλο της. Άρχισε να παίρνει ορμόνες ώστε ν΄αλλάξει το σώμα της, και δυο μήνες αργότερα, έβαλε εμφυτεύματα στήθους τα οποία τις κόστισαν 7.270 ευρώ.\

Fiona Solis (Φιλιππίνες)

Η Fiona Solis έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς για διεμφυλικά μοντέλα, έχει φτάσει στους φιναλίστ. Μπορεί να μην είναι πολλά πράγματα γνωστά για την ίδια αλλά έχει κάνει και εκείνη το πέρασμά της και από τηλεοπτικές σειρές και διαφημιστικά σποτ.

Teri Toye (ΗΠΑ)

Έχει περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Gaultier, Comme des Garçons, and Chanel με πολλούς να την θεωρούν μούσα τους. Το ανδόγυνο λουκ της την βοήθησε αρκετά επαγγελματικά. Όσο ξαφνικά έγινε γνωστή άλλο τόσο ξαφνικά τα παράτησε όλα και ασχολείται με τη διατήρηση ιστορικών κτιρίων και το Real estate.

Thalita Zampirolli (Βραζιλία)

Γεννήθηκε στη Βραζιλία και σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο. Πολύ νωρίς κατάλαβε ότι είναι τρανσeξουαλ και μετά τα 18α γενέθλιά της υπεβλήθη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και με τα λεφτά της γιαγιάς της, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.