E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
XMAS
Gift Guide 2017 - Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλους

Τα 10 καλύτερα βιβλία‑δώρα για κάθε ηλικία

Διαχρονικά Best Sellers!

Τα 10 καλύτερα βιβλία‑δώρα για κάθε ηλικία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βιβλίο αποτελεί τον καλύτερο φίλο για τα Χριστούγεννα και ένα ιδανικό δώρο αφού μαζί του θα περάσετε και φέτος αρκετές ώρες χαλάρωσης. Αν δεν έχετε κάνει ακόμα την επιλογή σας εμείς σας προτείνουμε μερικά από τα δημοφιλέστερα βιβλία του 2016 και όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια-Lee Harper

Ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, το "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αξιολογότερα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και το Βραβείο Πούλιτζερ, μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Δείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Νίκη-Χωμενίδης Χρήστος Α.

Βραβείο Μυθιστόρηματος στα «Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη 2015». Η ζωή της Νίκης είναι η ζωή όλων των παιδιών που έρχονται στον κόσµο µε ένα βαρύ φορτίο στους ώµους, δεν το απαρνιούνται, ούτε όµως το αφήνουν να τα λυγίσει.Οι άνθρωποι της «Νίκης» είναι η Ιστορία της Ελλάδας στον 20ό αιώνα.

Δείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος-Rowling J. K.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς Harry Potter, που άφησε εποχή και μια κληρονομιά από 8 βιβλία και 9 ταινίες. Πρόκειται για μια πρόσκληση σ’ ένα απίστευτο μέρος με το όνομα Σχολή «Χόγκουαρτς» για Μαγείες και Ξόρκια. Εκεί ο Harry Potter θα κάνει πολύτιμους φίλους, θα συμμετάσχει σε αθλητικούς αγώνες με ιπτάμενα σκουπόξυλα, θα γνωρίσει παντού τη μαγεία, από τα μαθήματα μέχρι τα γεύματα, και θα έρθει αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του…

Δείτε το ΕΔΩ


1984-Orwell George

Το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού, παρακολουθώντας συνεχώς τους πάντες και τα πάντα μέσα από αμέτρητες διαδραστικές τηλεοθόνες, ασκεί τον απόλυτο έλεγχο στις πράξεις και τις συνειδήσεις. Όλα προσαρμόζονται στη μία και μοναδική αλήθεια, αυτή που πρεσβεύει το Κόμμα, ο μόνος αλάθητος μηχανισμός, του οποίου προσωποποίηση είναι ο Μεγάλος Αδελφός. Όλα, ακόμα και το παρελθόν, όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον, και όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν.

Δείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία-Dickens Charles

Μια κρύα νύχτα, ξημερώνοντας Χριστούγεννα, διαλέγει ο Ντίκενς για να ξετυλίξει το κουβάρι της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του, και σκιαγραφεί με τρόπο ανεπανάληπτο μία από τις πιο κλασικές φιγούρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Εμπενέζερ Σκρουτζ.

Δείτε το ΕΔΩ


Τα σταφύλια της οργής-Steinbeck John

Τα Σταφύλια της οργής, είναι το πιο πολυσυζητημένο αμερικάνικο βιβλίο του 20ού αιώνα. Από το 1939 που πρωτοεκδόθηκε, έχει κυκλοφορήσει σε εκατοντάδες εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί και ξαναμεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες. Ο Στέινμπεκ περιγράφει με μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο το Μεγάλο Κράχ, την αρχετυπική οικονομική κρίση που εντυπώθηκε με τρόμο...

Δείτε το ΕΔΩ

Game Of Thrones Βox Set (7 ΤΟΜΟΙ)-Martin George R. R.


Γνωρίστε το φανταστικό κόσμο του George Martin σε ένα πακέτο με όλα τα βιβλία της σειράς Game of Thrones. Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι είναι κόκκινοι, η φωτιά πράσινη και τα χρέη πληρώνονται σε χρυσό, εκατοντάδες μοναδικές εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

Δείτε το ΕΔΩ στα Ελληνικά και στα Αγγλικά ΕΔΩ


Ο μικρός πρίγκιπας-Saint - Exupéry Antoine de

Μολονότι υποτίθεται ότι είναι παιδικό βιβλίο, ο Μικρός Πρίγκιπας κάνει μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση. Η ουσία του βιβλίου περιέχεται στις ατάκες που βγαίνουν από το στόμα της αλεπούς προς τον μικρό Πρίγκιπα

Δείτε το ΕΔΩ


Ασκητική-Καζαντζάκης Νίκος

Η Ασκητική είναι ο Νίκος Καζαντζάκης. Και ο Νίκος Καζαντζάκης είναι η Ασκητική. Μια ελβετική εφημερίδα έγραψε πως η Ασκητικήείναι «το κατά Καζαντζάκην ευαγγέλιο». 

Δείτε το ΕΔΩ


Ο Τρακατρούκας ο καλικάντζαρος-Μπετεινάκη Ελένη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα τα καλικαντζαράκια ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι τους στη γη. Ο Τρακατρούκας είναι ο πιο μικρός και… λίγο διαφορετικός.

Δείτε το ΕΔΩ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Σπίτι Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Σπίτι Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Σπίτι Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Σπίτι Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»: Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Σπίτι Πριν 1 εβδομάδα

Με τη μορφή δύο ταινιών

Αυτή η 70s ταινία τρόμου άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου

Σπίτι Πριν 1 εβδομάδα

Αξίζει να τη δεις

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.