E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου στο Gagarin

Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου στο Gagarin
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Gagarin 205
Λιοσίων 205, Tηλέφωνο: 210-8547600
http://www.gagarin205.gr/
http://www.facebook.com/gagarin205
Ημερομηνίες: από 20/2/2017 έως 22/2/2017
ΦΕΒ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728


5 ευρώ ανά ημέρα

πληροφορίες

Κι εκεί που νόμιζαν ότι νίκησαν… κι εκεί που νόμιζαν ότι το ξεφορτώθηκαν, επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ.

 
Όχι φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι δεν πεθαίνει έτσι εύκολα το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου. Δεν γονατίζει έτσι απλά μπροστά στα χτυπήματα και στην χλεύη των ανθυποκουλτουριάρηδων της μπαγιάτικης κριτικής, του ανύπαρκτου καθωσπρεπισμού και των καλογυαλισμένων μούσκουλων της ψευτοδιανόησης και των πως-πρέπει-να-είναι-η-τέχνη.


Σηκώνεται, ξεσκονίζει τους γιακάδες του, ισιώνει το μαλλί του και συνεχίζει την πορεία του. Γιατί το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου δεν γεννήθηκε για αυτούς τους ανθρώπους. Γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει για τους λάτρεις του περιθωρίου, της ατάκας, του φτηνού αλλά πολύτιμου , της γαλαρίας, του απενεχοποιημένου έρωτα με τον κινηματογράφο. Γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει γιατί σιγά μην τους κάνει το χατίρι. Ναι, είμαστε «το παχύ έντερο του ελληνικού κινηματογράφου». Παράσημο και καραμούζα μας.

Φέτος λοιπόν, το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει για ΔΩΔΕΚΑΤΗ φορά και υπόσχεται μια διοργάνωση πανηγυρική και αποθεωτική. Μαζί μας, θα γιορτάσουν ως τιμώμενα πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης ο Χρήστος Κάλοου, αιώνιος γόης, ακούραστο αηδόνι και παντοτινός εραστής και η Βάνα Μπάρμπα, ένα διαρκές και ηφαιστειακό σύμβολο πόθου και γυμνασιακής καψούρας.

Στην γιορτή αυτή για το αληθινό και απενοχοποιημένο πρόσωπο του ελληνικού κινηματογράφου θα μας συνοδέψει και η Μαντώ, γιατί κάθε τέτοια γιορτή θέλει και την μουσική της έκφραση, την μορφή εκείνη που θα ανάψει το διονυσιακό της φιτίλι.

Όλα τα υπόλοιπα, οι σκηνές, οι ατάκες, οι κραυγές, οι χυμένες μπύρες, τα γέλια, τα αποθεωτικά κρεσέντο θα τα ζήσουμε μαζί, στο Gagarin 205.

Τον Νου Σας. Ερχόμαστε.

Για τον Νίκο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.