E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ακινητοποιήθηκαν τέσσερα τρένα

Πολύωρο θρίλερ για τους επιβάτες

Ακινητοποιήθηκαν τέσσερα τρένα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντόμινο ακινητοποιήσεων αμαξοστοιχιών στο δίκτυο του ΟΣΕ προκάλεσε ο πολύωρος εγκλωβισμός ενός τρένου με 300 επιβάτες στο Δομοκό. Το συγκεκριμένο Intercity που έκανε δρομολόγιο προς την Αθήνα ακινητοποιήθηκε κοντά στο Δομοκό. Τελικά κινούμενο εξαιρετικά αργά σε τμήμα του δικτύου με μονή γραμμή, έφτασε στο Λιανοκλάδι λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα: Μέχρι να φτάσει, υποχρεωτικά τα υπόλοιπα τρένα που εκτελούσαν δρομολόγια στο δίκτυο παρέμεναν  ακινητοποιημένα μέχρι τη στιγμή που έφτασε το πρώτο στο Λιανοκλάδι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έμεινε εγκλωβισμένο με 300 επιβάτες  επί τρεις ώρες απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια δύο μηχανών που είχαν φτάσει στο σημείο από τον Παλαιοφάρσαλο. Αφού διήνυσε λίγα χιλιόμετρα με τις εφεδρικές μηχανές,  χάλασαν και οι δύο. Το τρένο,  ακινητοποιήθηκε για δεύτερη φορά. 

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ έδωσαν εντολή να κινηθεί τρίτη μηχανή προς το ακινητοποιημένο τρένο, που ξεκίνησε, αυτή τη φορά, από το Λιανοκλάδι. Μετά κόπων και βασάνων η μηχανή έφτασε το εγκλωβισμένο τρένο. 

Όμως, στο σημείο που εκινείτο η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, η σιδηροδρομική γραμμή είναι μονή: Έχει ένα ρεύμα. Έτσι, το Intercity 52  έχει ακινητοποιηθεί στο Λιανοκλάδι, με άλλους 300 επιβάτες. Για να ξεκινούσε όμως, και πάλι το ταξίδι θα πρέπει να φτάσει στο Λιανοκλάδι το τρένο που είχε ακινητοποιηθεί στο Δομοκό! Το ίδιο ισχύει και για ένα ακόμη τρένο το Intercity 55  που έχει προορισμό την Αθήνα και είχε ακινητοποιηθεί στη Λάρισα. Περιπέτεια, όμως, περίμενε και τους επιβάτες του τρένου από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα, που ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας και τελικά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα άλλα τρία τρένα συνεχίζουν το ταξίδι τους. Η αγωνία για τους υπεύθυνους του σιδηροδρόμου είναι το πρώτο τρένο που παρουσίασε βλάβη και εγκλωβίστηκε να φθάσει στην Τιθορέα: Εκτιμάται ότι από κει και κάτω τα πράγματα θα είναι ευκολότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είχε προηγηθεί

Απεγκλωβίστηκε τελικά λίγα λεπτά πριν από τις 3 το απόγευμα η αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους περίπου 300 επιβάτες που ταξίδευαν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη, και είχαν εγκλωβιστεί στο ύψος του Δομοκού, για περίπου 3 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκάι, η μηχανή του συρμού βραχυκύκλωσε και το τρένο ακινητοποιήθηκε. Το πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε καθώς η μηχανή αντικατάστασης που έπρεπε να φτάσει στο σημείο από τον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων δεν μπορούσε να κινηθεί στο δίκτυο, καθώς λόγω κακής συντήρησης, έχουν παγώσει τα «κλειδιά»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αμαξοστοιχία ΙC 53 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αθήνα με 300 επιβάτες, συνεχίζει κανονικά πλέον το δρομολόγιο της αφού υπήρξε αντικατάσταση της μηχανής.

Όπως επισήμαναν στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο σιδηροδρομικό δίκτυο είναι να έχουν παγώσει τα "κλειδιά", να υπάρχει συσσωρευμένο χιόνι στις γραμμές που δεν έχει καθαριστεί από τον ΟΣΕ και να υπάρχει και πτώση της τάσης στο ηλεκτροκίνητο δίκτυο.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχωρά σήμερα και αύριο στη μείωση των δρομολογίων στο υπεραστικό δίκτυο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς και στη γραμμή του προαστιακού Λάρισας Θεσσαλονίκης.

Ντόμινο ακινητοποιήσεων αμαξοστοιχιών στο δίκτυο του ΟΣΕ προκάλεσε ο πολύωρος εγκλωβισμός ενός τρένου με 300 επιβάτες στο Δομοκό. Το συγκεκριμένο Intercity που έκανε δρομολόγιο προς την Αθήνα ακινητοποιήθηκε κοντά στο Δομοκό. Τελικά κινούμενο εξαιρετικά αργά σε τμήμα του δικτύου με μονή γραμμή, έφτασε στο Λιανοκλάδι λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα: Μέχρι να φτάσει, υποχρεωτικά τα υπόλοιπα τρένα που εκτελούσαν δρομολόγια στο δίκτυο παρέμεναν  ακινητοποιημένα μέχρι τη στιγμή που έφτασε το πρώτο στο Λιανοκλάδι. 

Αφού έμεινε εγκλωβισμένο με 300 επιβάτες  επί τρεις ώρες απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια δύο μηχανών που είχαν φτάσει στο σημείο από τον Παλαιοφάρσαλο. Αφού διήνυσε λίγα χιλιόμετρα με τις εφεδρικές μηχανές,  χάλασαν και οι δύο. Το τρένο,  ακινητοποιήθηκε για δεύτερη φορά. 

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ έδωσαν εντολή να κινηθεί τρίτη μηχανή προς το ακινητοποιημένο τρένο, που ξεκίνησε, αυτή τη φορά, από το Λιανοκλάδι. Μετά κόπων και βασάνων η μηχανή έφτασε το εγκλωβισμένο τρένο. 

Όμως, στο σημείο που εκινείτο η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, η σιδηροδρομική γραμμή είναι μονή: Έχει ένα ρεύμα. Έτσι, το Intercity 52  έχει ακινητοποιηθεί στο Λιανοκλάδι, με άλλους 300 επιβάτες. Για να ξεκινούσε όμως, και πάλι το ταξίδι θα πρέπει να φτάσει στο Λιανοκλάδι το τρένο που είχε ακινητοποιηθεί στο Δομοκό! Το ίδιο ισχύει και για ένα ακόμη τρένο το Intercity 55  που έχει προορισμό την Αθήνα και είχε ακινητοποιηθεί στη Λάρισα. Περιπέτεια, όμως, περίμενε και τους επιβάτες του τρένου από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα, που ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας και τελικά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα άλλα τρία τρένα συνεχίζουν το ταξίδι τους. Η αγωνία για τους υπεύθυνους του σιδηροδρόμου είναι το πρώτο τρένο που παρουσίασε βλάβη και εγκλωβίστηκε να φθάσει στην Τιθορέα: Εκτιμάται ότι από κει και κάτω τα πράγματα θα είναι ευκολότερα. 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει τον Αττικό ουρανό

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Σήμερα

Σχολίασε συναδέλφους του που επιχειρούν να κάνουν μακροπρόθεσμες προγνώσεις

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Nεκρός άνδρας που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

Σήμερα

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο

«Έπεσε» το Χ

Σήμερα

Προβλήματα σε αρκετές περιοχές του πλανήτη παρουσιάζει η πλατφόρμα «Χ»

Γάζα: Βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι στο νοσοκομείο Νάσερ ‑ Διαψεύδει το Ισραήλ

Σήμερα

«Ο ισχυρισμός ότι ο ισραηλινός στρατός έθαψε πτώματa Παλαιστινίων στερείται βάσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του στρατού

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Σήμερα

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δολοφovία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες ‑ Δικογραφία για 160 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά περίπου 160 άτομα ενώ 67 έχουν συλληφθεί για τη δολοφονική επiθεση στου Ρέντη

Ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή τόπο ταφής του Πλάτωνα

Σήμερα

Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Χαμός στον αέρα: Επεισοδιακή πτήση με οπαδό της Σέλτικ να γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.