E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ερωτεύτηκε παράφορα τον απαγωγέα της και βιαστή της

Μια περίεργη ιστορία έρωτα

Ερωτεύτηκε παράφορα τον απαγωγέα της και βιαστή της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια Αμάτι είναι μία από τις πλουσιότερες στην Ιταλία. Ο πατέρας Αμάτι εμφανίζεται σπάνια σε κοινωνικές εκδηλώσεις, λατρεύει την οικογενειακή ζωή, και έχει ιδιαίτερη λατρεία στη κόρη του Τζοβάνα Αμάτι. 15 ετών η Τζοβάνα, ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα, συχνά καρδιοχτυπά τους γονείς της, με πολύωρες απουσίες, χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Φεβρουάριο του 1978 όμως, η οικογένεια Αμάτι έχει έναν πραγματικό λόγο να ανησυχεί. Η Τζοβάνα πέφτει θύμα απαγωγής από μια επικίνδυνη σπείρα κακοποιών, με στόχο να πιεστεί ο πατέρας της να δώσει λύτρα 10 δις λιρέτες. 

75 μέρες η Τζοβάνα, είναι φυλακισμένη σε ένα μικρό ξύλινο κλουβί, ξυλοκοπείται καθημερινά, ενώ κακοποιείται σεξουαλικά από τα μέλη της σπείρας. Μέσα στη κόλαση που ζούσε όμως ερωτεύτηκε έναν από τους κακοποιούς, τον Ζαν Ντανιέλ Νιετό. 

«Η σχέση μας στην αρχή ήταν θυελλώδης. Με χτυπούσε και τον χτυπούσα. Σύντομα όμως τα συναισθήματά μου άρχισαν να αλλάζουν. Άρχισα να τον συμπαθώ. Όταν με έβλεπε να κλαίω, μου χάιδευε τα μαλλιά. Συχνά μου έλεγε πως μπλέχτηκε στον υπόκοσμο χωρίς να το θέλει και χωρίς πια να μπορεί να ξεφύγει. Όταν άρχισε να γίνεται τρυφερός μαζί μου, το δέχτηκα», έλεγε αργότερα η 15χρονη στην κατάθεσή της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας Αμάτι πληρώνει τελικά τα λύτρα και η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη σε τραγική κατάσταση, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης πάνω στο κορμί της. Ένα πολυμελές ιατρικό επιτελείο αναλαμβάνει την φροντίδα της. Σύντομα θα αντιληφθούν, ότι η Τζοβάνα, είναι παράφορα ερωτευμένη με τον κακοποιό που τη κρατούσε αιχμάλωτη, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τον ξαναδεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως δεν είναι μόνο η Τζοβάνα ερωτευμένη, αλλά και ο Νιέτο. Καθημερινά φθάνουν ανώνυμες ανθοδέσμες και γράμματα στο σπίτι τους. Η Τζοβάνα ξέρει, και απλά περιμένει το κάλεσμα του Νιέτο για να φύγει μαζί του. 

Το ραντεβού κλείνεται στη Via Veneto, όμως όταν έφτασε η Τζοβάνα είχε ήδη συλληφθεί ο γόης κακοποιός. Η 15χρονη παρακαλάει τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο, λιποθυμά και καταλήγει στο νοσοκομείο.«Σας παρακαλώ, αφήστε με να τον αγκαλιάσω, αφήστε με να τον αγκαλιάσω για ακόμα μια φορά»Για εβδομάδες περιφερόταν έξω από τις φυλακές που κρατούνταν ο Νιέτο.

Ο Νιετό, αν και δεν δέχτηκε ποτέ την ενοχή του, ούτε για την απαγωγή, ούτε για το βιασμό της Τζοβάνα, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή. Δραπέτευσε το 1989 και ήταν φυγάς μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 οπότε συνελήφθη ξανά. Δεν ήρθε σε επαφή με την Αμάτι ποτέ ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζοβάνα έγινε πετυχημένη οδηγός φόρμουλα και έφτιαξε χρόνια μετά τη δική της οικογένεια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν λίγο

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν λίγο

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Χτες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Προχτές

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.