E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η μυστική πόρτα και η απόδραση του δολοφόνου της Αγραφιώτου

Ο δράστης γνώριζε καλά τον χώρο και είχε εύκολη πρόσβαση σε μια αθέατη για τους πολλούς έξοδο

Η μυστική πόρτα και η απόδραση του δολοφόνου της Αγραφιώτου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια «μυστική» πόρτα στο γκαράζ όπου η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου βρήκε τραγικο θάνατο πριν από εννέα μήνες, ίσως καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο ο δολοφόνος κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα σκοτάδια, αποφεύγωντας κάμερες και ότι άλλο θα μπορούσε να προδώσει την ταυτότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δείχνουν πως ο δράστης γνώριζε καλά τον χώρο και είχε εύκολη πρόσβαση σε μια αθέατη για τους πολλούς έξοδο κινδύνου, από την οποία διέφυγε.

Συγκεκριμένα από μία πόρτα στο ισόγειο που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, όπου δεν υπήρχαν τότε κάμερες και συναγερμός.

Η πόρτα αυτή μπορεί να ανοίξει από μέσα, αλλά από την εξωτερική πλευρά μόνο με κλειδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από έρευνα, η εκπομπή ξεκαθάρισε πως τα κλειδιά φυλάσσονται στον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου.

Όλα έδειξαν ότι ο δολοφόνος γνώριζε πολύ καλά τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Παγίδευσε το θύμα του με άνεση μέσα στο σκοτεινό κλιμακοστάσιο που δεν χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι του καταστήματος.

Γνώριζε ότι ο ηλεκτρικός πίνακας τροφοδοτούσε με ρεύμα το τρίτο υπόγειο μαζί με το κλιμακοστάσιο και ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν λειτουργούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιφνιδίασε την Αγραφιώτου στο δεύτερο υπόγειο μόλις εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της και την παρέσυρε κατευθείαν στο κλιμακοστάσιο. Τα ίχνη του αίματος και το παλαμικό αποτύπωμα της γυναίκας, μαρτυρούν πως προσπάθησε να αμυνθεί και να διαφύγει προς τον επάνω όροφο, αλλά εντός του μονωμένου κλιμακοστασίου.

Την πρόλαβε, τη χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει στο πλατύσκαλο του δεύτερου υπογείου. Εκεί βρέθηκαν το εσώρουχο, το φουλάρι και το παντελόνι της. Η γυναίκα όπως δείχνουν τα ίχνη, αντιστάθηκε για μια ακόμα φορά με αποτέλεσμα να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο και με κλωτσιές να την ρίξει από τις σκάλες, στο δάπεδο του τρίτου υπογείου, κινούμενος πάντα στον κλειστό χώρο του κλιμακοστασίου.

Στη συνέχεια ανενόχλητος ενδέχεται να έφυγε από την έξοδο κινδύνου του ίδιου χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό της εξαφάνισης της Αγραφιώτου και η αποκάλυψη στο σκοτεινό υπόγειο στο Μαρούσι

Η Ελευθερία Αγραφιώτου 69 χρόνων, από το Νέο Ηράκλειο, είχε χαθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa.

Είκοσι δύο μέρες μετά, κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής της εκπομπής Φως στο Τούνελ υπάλληλος καταστήματος στο Μαρούσι, ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε. Κανείς όμως τότε δεν σκέφτηκε να ερευνήσει στο χώρο.

Λίγες μέρες αργότερα στις 25 Μαΐου, το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο ίδιο κτίριο όπου η εκπομπή βρήκε το αυτοκίνητο της.

Ο εκπρόσωπος εταιρείας ξένων συμφερόντων, στην οποία ανήκουν τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο που βρήκε τραγικό θάνατο η Αγραφιώτου ανέφερε ότι στον όροφο βρίσκονται δύο διαμερίσματα. Την περίοδο που ο μανιακός δολοφόνησε την 69χρονη, τα διαμερίσματα δεν ήταν σε λειτουργία και παραμένουν κλειστά μέχρι σήμερα.

Λίγο καιρό πριν διαπραχθεί το άγριο έγκλημα , είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί στον χώρο, εργασίες κατασκευής. Ο εκπρόσωπος υποστήριξε πως εκείνο το χρονικό διάστημα δεν υπήρχαν εργάτες, τα κλειδιά είχαν επιστραφεί στην εταιρεία από τον κατασκευαστή και κανείς άλλος δεν είχε πρόσβαση στα διαμερίσματα.

Ξεκαθάρισε ακόμη, πως τα ασανσέρ που οδηγούν στα διαμερίσματα και συνδέονται με το επίμαχο υπόγειο γκαράζ, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το ποιος έχει τα κλειδιά της πόρτας στην οποία οδηγεί η σκάλα του κλιμακοστασίου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Σαν εταιρεία, μεταβιβάσαμε και παραδώσαμε επίσημα στον Δήμο Αμαρουσίου το τρίτο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου ως δωρεά. Τότε ο φωτισμός λειτουργούσε κανονικά. Παραδώσαμε όλα τα κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της συγκεκριμένης πόρτας που οδηγεί στην έξοδο» .

Όπως είπε μετά την είδηση της ανεύρεσης του πτώματος στο υπόγειο, έψαξαν για να δουν αν είχε παραβιαστεί ο χώρος προς και από τα διαμερίσματα, αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Ο ίδιος πιστεύει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δράστης να διέφυγε από την πόρτα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.