E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Rockwave 1/7/2017: Placebo, Sivert Hoyem, Cigarettes After Sex + Last International Playboys

Rockwave 1/7/2017: Placebo, Sivert Hoyem, Cigarettes After Sex + Last International Playboys

ΑΘΗΝΑ - Terra Vibe Park
37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μαλακάσα, Tηλέφωνο: 00302108820426
Ημερομηνία: 01/07/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 15:00

Στην πρώτη φάση της προπώλησης (μέχρι 15.01.2017) τα εισιτήρια θα κοστίζουν ανά ημέρα 33€

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 39€

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 42€

Εισιτήρια διημέρου
Στην πρώτη φάση της προπώλησης (μέχρι 15.01.2017) τα εισιτήρια διημέρου θα κοστίζουν 55€

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 65€

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 70€

Εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης
Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης, μπροστά στη σκηνή (Golden Standing Tickets) ανά ημέρα θα κοστίζουν 50€

Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 50€

(Με την αγορά τριών V.I.P./ Golden Standing εισιτηρίων, θα δίνεται και ένα V.I.P. Parking Pass)

Τα Golden Standing/ VIP εισιτήρια διημέρου θα κοστίζουν 85€

Ταμείο:
Η τιμή εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 45€

Η τιμή εισιτηρίων διημέρου θα διαμορφωθεί στα 75€

πληροφορίες

Το Rockwave Festival με μουσική, χορό, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα έρχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι στο Terra Vibe Park.

Δείτε το line-up της 1ης Ιουλίου:

Placebo
Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με μια σειρά κυκλοφοριών από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι το “Loud Like Love” των 2014 και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων albums, οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο, πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε μεγάλα venues του εξωτερικού. Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις σκοτεινές συνθέσεις τους, το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Εvery Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds” αγαπήθηκαν από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους. Με ένα επετειακό show επ’αφορμή των 20 χρόνων του συγκροτήματος, έρχονται την 1η Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.

Last International Playboys
Οι Last International Playboys έχουν υιοθετήσει ένα μελαγχολικό, alternative, urban ύφος, που ταιριάζει σε μια μητρόπολη, όπως η Αθήνα. Πηγή της έμπνευσής τους είναι ο έρωτας, ο χρόνος, η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα. Ρίχνοντας κλεφτές νοσταλγικές ματιές στον ήχο και τις εικόνες του παρελθόντος, που αγαπούν, αφήνουν τις ανησυχίες τους να τους οδηγήσουν στους δρόμους του σήμερα. To 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ε.Ρ. με τίτλο “Foreplay”, που περιλαμβάνει τέσσερα tracks. Tα “dancing on my grave”, που υπήρξε και το πρώτο τους video clip, “the miracle”, “I walk alone” και “I will”. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το πρώτο τους full album.

Sivert Hoyem
Oι δύο sold out εμφανίσεις του Sivert Hoyem στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού συγκαταλέγονται στα πολιτιστικά events και της συναυλίες της χρονιάς που έφυγε πριν λίγες μέρες. Η σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 16 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό “Ρόδον”. Από τα χρόνια των Madrugada μέχρι το Lioness και την ραδιοφωνική υστερία του “Sleepwalking Man” και τόσων άλλων υπέροχων τραγουδιών ο Sivert Hoyem έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του ως καλλιτέχνης.

Cigarettes After Sex
Όταν ο Greg Gonzalez ηχογραφούσε το “I” ως το πρώτο EP της μπάντας του στο Τέξας το 2012, δε φανταζόταν την απρόσμενη επιτυχία των Cigarettes after Sex, στην οποία ο ίδιος αρέσκεται να αναφέρεται ως «μυστήριο» ή «ατύχημα». Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητες που δίνουν οι video streaming πλατφόρμες, η γρήγορη αναγνωρισιμότητα του συγκροτήματος οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αυτές. Έτσι, όταν οι “Cigarettes after Sex” κυκλοφόρησαν το 2015 το single “Affection”, μια σημαντική κοινότητα από θαυμαστές είχε ήδη δημιουργηθεί, έτοιμη για τη νέα τους δουλειά. Ακολούθησαν την ίδια χρονιά τα singles “Keep on Loving You” και “K.”, με το συγκρότημα να αποκτά όλο και περισσότερη διαδικτυακή φήμη και την πρώτη τους περιοδεία να θεωρείται πλέον ένα αναγκαίο επόμενο βήμα. Ξεκινώντας από μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και καταλήγοντας σε Αμερική, οι “Cigarettes after Sex” ταξίδεψαν τους fans τους με το ρομαντικό, σκοτεινό ambient pop ήχο τους και κέρδισαν τις εντυπώσεις ως μια σπουδαία ανερχόμενη μπάντα. Το πρώτο τους full album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη φετινή χρονιά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.