E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Unicef έσωσε τον Beckham από την καταστροφή

Τι απάντησε στις φήμες ότι ο Βρετανός άσος αρνείται να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό

Η Unicef έσωσε τον Beckham από την καταστροφή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/2/2017 | 20:50

«Ιδιαίτερα περήφανος» είναι ο Οργανισμός της Unicef για τη συνεργασία του με τον David Beckham. Η ανακοίνωση που αποκαθιστά τον άσο των γηπέδων - η εικόνα του οποίου δέχτηκε τρομερό πλήγμα μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Football Leaks αλλά και της γαλλικής, mediapart, ότι ο Βρετανός άσος, αν και πρέσβης της Unicef, αρνείται συνεχώς να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό - εξυμνεί τις προσπάθειες του Beckham να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει χρήματα για τους σκοπούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκτός από το να διαθέτει γενναιόδωρα το χρόνο, την ενέργεια και την υποστήριξή του για να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει ποσά για τη δουλειά της Unicef με τα παιδιά, ο Ντέιβιντ έχει διαθέσει σημαντικά ποσά προσωπικά. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το 7 Fund (σ.σ. ο οργανισμός David Beckham 7 Fund) και τα επιτεύγματά του για τα παιδιά», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ο David Beckham είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unicef από το 2005. Από τότε «... έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λίρες για προγράμματα της Unicef και (έχει) αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο με καίρια μηνύματα σχετικά με τη δουλειά μας για κάθε ευάλωτο παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Οργανισμός για τον πρώην super star της Manchester United.

Πως ήρθαν στο φως οι αποκαλύψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αποκαλύψεις έγιναν στο πλαίσιο μιας έρευνας που γίνεται για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής. ΄Εφεραν στο φως, μεταξύ άλλων, μια συνομιλία που βγάζει στη δημοσιότητα το mediapart.fr. Σ' αυτή ο Άγγλος λέει όχι στο ενδεχόμενο να δώσει χρήματα στη Unicef για μια τελετή απονομής στη Σανγκάη.

«Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του

Κάποια από τις καταγγελίες που επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει ο Μπέκαμ, ήταν και η άρνησή του να ταξιδέψει με δικά του έξοδα, απαιτώντας από τη Unicef το ποσό των 7.740 ευρώ για να «πετάξει» σε business class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, μια από τις αναφορές που πλήττουν την εικόνα του Μπέκαμ έρχεται και από τις επιλογές των χορηγών για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται για να εκπληρώσει το όνειρό του, ένα ταξίδι στο διάστημα. Ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς ήταν και δικτάτορες, όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν!

Η απάντηση του εκπροσώπου του Μπέκαμ: Διαρροές από ... χάκερς

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Unicef έχουν άριστη συνεργασία εδώ και 15 χρόνια. Ο οργανισμός David Beckham 7 Fund έχει συγκεντρώσει και δωρίσει εκατομμύρια λίρες για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Έχει διαθέσει ενέργεια, χρόνο και χρήματα, τηρώντας τη συνεργασία του με τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και μάλιστα, όταν αγωνιζόταν στην Παρί, διέθετε όλο τον μισθό του στη Unicef» ανέφερε ο εκπρόσωπος του αστέρα των γηπέδων απαντώντας στα δημοσιεύματα που αμαυρώνουν την εικόνα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, είδωλο για εκατομμύρια θαυμαστές του ανά την υφήλιο.

Όπως ισχυρίστηκε συνεργάτης του «Μπεκς», τα e-mail τα οποία παρουσιάστηκαν ως... διαρροές και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, εκλάπησαν από χάκερ και μάλιστα παραποιήθηκαν για να παρουσιάσουν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό ισχύει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Σήμερα

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Σήμερα

Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο

Βρετανία: Πήραν «κατά λάθος» διαζύγιο ‑ Το τραγικό λάθος των δικηγόρων

Σήμερα

Το διαζύγιο για το ζευγάρι στη Βρετανία που μετρούσε 21 χρόνια κοινής ζωής, οριστικοποιήθηκε 21 λεπτά αφού πραγματοποίησαν την αίτηση

Αποκαΐδια έγιναν 400 χρόνια ιστορίας στην Κοπεγχάγη – Συγκλονιστικές εικόνες

Σήμερα

Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί

Βραζιλία: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 πτώματa σε προχωρημένη σήψη σε πλοίο

Σήμερα

Οι vεκροί εκτιμάται ότι δεν είναι υπήκοοι Βραζιλίας αλλά πιθανά από την Καραΐβική

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Σήμερα

Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής - Το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα

Παραιτήθηκε ο αμφιλεγόμενος εκλεκτός της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Μάρκους Πίπερ

Σήμερα

Αντιμέτωπη με πονοκεφάλους φαίνεται πως είναι η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει των ευρωεκλογών 2024

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.