Θεότρελες μέθοδοι κομμωτών που όμως έφεραν πελάτες

Τα κουρέματα της φωτιάς και άλλες τρελές ιδέες

Θεότρελες μέθοδοι κομμωτών που όμως έφεραν πελάτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κομμωτής που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο παίζει κυριολεκτικά με τη φλόγα, καθώς όπως λέει δίνει στην τρίχα μεγάλη ελαστικότητα και έτσι μπορεί να κάνει ότι χτένισμα θέλει.

Όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος, το δέρμα του κρανίου δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με τη φωτιά και αυτό μπορούν να το πουν και οι πελάτες του, ενώ τα μαλλιά δεν παθαίνουν καμία απολύτως ζημιά αφού εκείνος γνωρίζει τα όρια μέσα στα οποία εφαρμόζει την ιδιαίτερη τεχνική του. Μάλιστα, ο νεαρός Shafqat Rajpoot όπως είναι το όνομα του κομμωτή, έχει γίνει πολύ γνωστός στο Πακιστάν για τα τολμηρά του κουρέματα.

Σύμφωνα με όσα λέει, δεν εφαρμόζει τα χτενίσματα της φωτιάς σε λεπτά μαλλιά γιατί αν δεν υπάρχει πολύ τρίχα ο πελάτης θα νιώσει την υψηλή θερμοκρασία στο κεφάλι του και θα καεί, αν όμως διαθέτει πυκνά και μακριά μαλλιά τότε έχει την ιδανική κώμη για αυτόν το σκοπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Shafqat φυσικά και δεν αποκαλύπτει τη μυστική του φόρμουλα, γιατί είναι αποκλειστικά δική του δημιουργία και δηλώνει ότι κανείς ποτέ δεν έχει τύχει να τραυματιστεί από αυτήν ή να καεί. Όπως είπε ένας πελάτης του που δοκίμασε την όλη διαδικασία στην αρχή είχε ένα άγχος, αλλά γνωρίζοντας ότι ο Shafqat είναι ειδικός στο θέμα, αφέθηκε στα χέρια του και το αποτέλεσμα τον αντάμειψε. Μήπως λοιπόν, είναι αυτή η πιο "καυτή" τάση στα στιλάτα κουρέματα τώρα;

Ο Alberto Olmedo είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Συνήθως οι κομμωτές ξεκινούν να κόβουν τα μαλλιά πρώτα από τη μια πλευρά και μετά από την άλλη, γι' αυτό και, συχνά, οι δυο πλευρές μοιάζουν λίγο διαφορετικές. Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να κοπούν και οι δυο πλευρές μαζί. Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα μαγικά χέρια του Olmedo και τα... όπλα του! Σπαθιά σαμουράι, τεράστια ψαλίδια, ακόμα και φωτιά αποτελούν τα εργαλεία της δουλειάς του. Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι λίγο... μεσαιωνικός, όμως αναφέρει πως ορισμένες φορές πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί και λίγο τη φαντασία του, αν θέλει να πετύχει. Ο Ψαλιδοχέρης, λοιπόν, είναι ολοζώντανος και σας περιμένει στο κομμωτήριό του για ένα ραντεβού! Δείτε τον εκπληκτικό κομμωτή στο παρακάτω βίντεο:

Ο διάσημος Βρετανός hair stylist Daniel Johnson πριν μερικά χρόνια εισήγαγε μια θεότρελη ιδέα στην Αγγλία. Εμπνεόμενος από το κίνημα #chesthairbikini του Instagram, όπου άντρες ξύριζαν το στήθος τους ώστε να μοιάζει με το σχήμα του... μπικίνι, ο κομμωτής αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και με τα ψαλίδια του να δώσει σχήμα στις τρίχες του στήθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 178 / position2: 858
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb