E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπήκαμε, είδαμε και ρωτήσαμε όσα θέλετε να μάθετε από ένα sex shop

Δείτε τι συμβαίνει στα ενδότερα

Μπήκαμε, είδαμε και ρωτήσαμε όσα θέλετε να μάθετε από ένα sex shop

Σε ένα sεx shop υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ντραπείς ή να ανακαλύψεις μια κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου. Ταινίες, sεx toys, μαστίγια, πλαστικές εpωτικές κούκλες και ένα σωρό βοηθήματα που σε κάποιους μπορεί να φέρουν αμηχανία ή αναστάτωση. Ένα μέρος που θα πας ακόμα κι απο καθαρή περιέργεια.

Μιλώντας με τον Τάσο Κρίτο, ιδιοκτήτη του Kama Sutra, περάσαμε τη μέρα μας ακριβώς πριν του Αγίου Βαλεντίνου, τη μέρα που οι περισσότεροι θα βγουν, θα δωσουν λουλούδια, θα ανταλλάξουν δώρα. Και στο τέλος θα γυρίσουν για το βασικό κομμάτι του ραντεβού. Γιατί εν τέλει, ο έρωτας πρέπει να καταλήξει στο κρεβάτι.

"Άνοιξα το μαγαζί πριν περίπου 12 χρόνια. Ξεκίνησα με βασικούς εμπόρους στην αρχή, έπειτα ψάχνοντας ανακάλυψα και νέα πράγματα για το μαγαζί. Πρώτα από όλα πήρα DVD, τώρα πια δεν τραβάνε. Τα DVD είναι πλέον προς πώληση και μόνο, όσοι νοίκιαζαν τα τελευταία χρόνια με πιστόλιαζαν, και δεν τα επέστρεφαν ποτέ".

"Μπαίνουν στο μαγαζί και γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών - μέχρι 70άρηδες και 80άρηδες. Αυτοί προτιμούν τα βοηθήματα ή κάποια ταινία. Κυρίως βοηθητικά αξεσουάρ - άλλωστε και γι'αυτό λέγονται ερωτικά βοηθήματα για να ενισχύσουν όσα κάνεις εσύ! Παλιά επίσης, οι φοιτήτριες ερχόντουσαν τα μεσημέρια μετά τα μαθήματα για να αγοράσουν εσώρουχα. Τώρα όχι και τόσο. "

"Γενικώς, είναι μύθος ότι μπορεί να συμβεί κάτι πολύ εξτρίμ μέσα στο μαγαζί. Το μόνο περίεργο που μπορώ να θυμηθώ είναι όταν κάποιες φορές μια γυναίκα δοκίμαζε κάποια εσώρουχα και έβγαινε γuμνή να τα δει στον καθρέφτη. Δεν είναι κάτι που το θέλουμε αυτό. "

Ο Τάσος είναι και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Όταν πριν από πολλά χρόνια έψαχνε να ασχοληθεί και με κάτι ακόμη, πέρασε μπροστά από το τότε άδειο αυτόν χώρο. Και τόσο απλά, ενώ δεν είχε καν σχέση ούτε σαν πελάτης με τα sεx shops αποφάσισε να ασχοληθεί.

"Έτυχε να κάνω αυτό το μαγαζί. Περνούσα τυχαία από το δρόμο, είδα πως είναι ημιυπόγειο και θεώρησα πως είναι ιδανικό για αυτή τη χρήση. Περίεργη διαρρύθμιση, μπορείς να κρυφτείς αν δεν θες να σε δουν. Δεν είχα πάει σε s3x shop μέχρι πριν κάνω το μαγαζί."

"Πολλές φορές έχει τύχει να μπει κάποιος και να ντραπεί να πάρει κάτι. Άλλοι μπαίνουν από καθαρή περιέργεια, πολλές φορές έρχονται ζευγάρια για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, άλλοτε κοριτσοπαρέες, άλλοτε φοιτητές".

Πολλές φορές τα ζευγάρια ξεκινούν από περιέργεια - καμιά φορά ο άντρας προτείνει κάτι και η γυναίκα δυσαρεστείται, αν και ίσως και περισσότερες φορές μπορεί μια γυναίκα να φέρει σε δύσκολη θέση τον άντρα. "Πλέον οι γυναίκες είναι πιο άνετες - οι άντρες κομπλάρουν πιο συχνά".

Άλλαξε το σeξ με τα χρόνια; Ο Τάσος λέει πως ναι. "Το ίντερνετ αλλάζει τις συνθήκες, οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες αλλάζουν το σeξ, η διάθεση αλλάζει, η κατάσταση αλλάζει. Το σeξ, το καθαρό σeξ έχει χάσει και το χαρακτήρα του - κάποτε ήταν πιο πρωτόγονο, πιο αυθόρμητο. Το σeξ αλλάζει ανάλογα με την κοινωνία - δεν μπορείς να είσαι σε ίδια φάση κάθε εποχή. Όταν οι συνθήκες είναι καλές, τότε το ερωτικό οικοδόμημα ας πούμε, μπορεί να μένει σε καλή φάση".

Αναμφίβολα, η οικονομική κρίση που έχει αγγίξει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια επιδρά ραγδαία στη συναισθηματική και στην σeξουαλική διάθεση του καθένα. "Το σeξ δεν είναι μέθοδος διαφυγής - τα ζευγάρια δύσκολα επικοινωνούν μέσω αυτού, έχουν προβλήματα να αντιμετωπίσουν - δεν μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς το σeξ για να ξεφεύγει το μυαλό σου".

"Για μένα το σeξ δεν είναι το Α και το Ω. Είναι η μέση. Η αρχή είναι ο σεβασμός και το τέλος η αγάπη. Το σeξ πρέπει να βρίσκεται στη μέση αυτών, ενώνει, είναι στη ραχοκοκαλιά αλλά υπάρχουν και άλλα πέρα από αυτό, αυτό πρέπει να θυμάστε".

www.kamasutra.gr

www.eroticstores.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.