E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Playground Theory & Magenta Flaws Live

Playground Theory & Magenta Flaws Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Tηλέφωνο: 2167003325
https://www.romantso.gr/
Ημερομηνία: 26/03/2017
ΜΑΡ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ωρα προσέλευσης: 20:00

Είσοδος: 4 ευρώ

πληροφορίες

Δύο αθηναϊκές μπάντες στην πιο δημιουργική τους φάση ενώνονται για ένα κοινό live στο Ρομάντσο. Οι Playground Theory μετά από δύο album ετοιμάζουν νέο υλικό και οι Magenta Flaws μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, το καταπληκτικό “Corridor”.


Η μουσική των Playground Theory είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω. O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική pop - cinematic - dream pop, ενώ στο καινούριο υλικό τους είναι παρόντα παραδοσιακά και ανατολικά στοιχεία.

Το 2013 κυκλοφόρησε το επίσημο ντεμπούτο τους, το "Speaking Of Secrets" από την Puzzlemusik. Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Connect The Dots”, από την οποία αναδείχθηκαν δύο digital singles (“Little Things” και “Rain”). Στο "Connect The Dots", με παραγωγό το Γιώργο Πρινιωτάκη, οι Playground Theory θέτουν νέες κατευθύνσεις για τη μουσική τους, η οποία ακροβατεί μεταξύ ανατολίτικων modes, trip-hop beats, delays & distortions, καθώς και όλες τις -συνειδητές ή μη- επιρροές της μπάντας. Το album έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές σε πολλά μουσικά περιοδικά και sites στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://www.facebook.com/PlaygroundTheoryBand 

https://soundcloud.com/playground-theory



Οι Μagenta Flaws είναι ένα πενταμελές συγκρότημα σε αποχρώσεις ματζέντα.

Στα πρώτα τους βήματα, επηρεασμένοι από την πειραματική ambient σκηνή, παρουσίασαν τα «Landscape» (2007) & «Liebe» (2008).

Ακολούθησε μια μακρά περίοδος συνεχούς πειραματισμού σε δυνατότητες και ικανότητες, οι ήχοι άλλαξαν και δημιουργήθηκε το πρώτο άλμπουμ τους, «Corridor», που κυκλοφόρησε ψηφιακά το Δεκέμβριο του 2016.

Ο τωρινός ήχος τους εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop και της alternative rock, δημιουργώντας την παλιάς σχολής μοναδική αισθητική τους.

Οι Magenta Flaws ζουν και αγαπούν στην Αθήνα.

www.magentaflaws.com 

www.soundcloud.com/magentaflaws 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.