TRUE STORIES

Φοβερές γιαγιάδες που τα βάζουν με τον χρόνο

Και τον βγάζουν νοκ άουτ!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Φοβερές γιαγιάδες που τα βάζουν με τον χρόνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα είναι στο μυαλό; Mήπως τελικά δεν γερνάμε απλώς μεγαλώνουμε; Τρεις ιστορίες που δείχνουν πως μπορείς να βρεις τον τρόπο να ξεχωρίσεις σε κάθε ηλικία! Τρεις σούπερ γιαγιάδες που μας βάζουν τα γυαλιά γιατί έχουν τα κότσια να κοιτάξουν τον χρόνο στα μάτια και να του πουν πως είναι απλώς ένας αριθμός!

Μια 90χρονη από τη Νέα Νότια Ουαλία αποδεικνύει στον κόσμο ότι καμία γυναίκα δεν είναι αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει πανικό με το μπικίνι της.

Πρόσφατα, η Irene Carney άφησε τον οίκο ευγηρίας που φιλοξενείται και πήγε διακοπές με την οικογένεια της και αντί να φορέσει ένα μαγιό "κατάλληλο για την ηλικία της", άκουσε τις συμβουλές των φίλων της και των ανθρώπων που την φροντίζουν και επέλεξε ένα πουά κόκκινο μαγιό. Βγήκε φωτογραφία και μέσω των social media η εικόνα της έφτασε στην εταιρεία μαγιό και αμέσως αποφάσισε να την κάνει μοντέλο της! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 71χρονη πρώην τραγουδίστρια Carol Smith, λέει ότι θέλει να αποδεικνύει σε όλους όσους παραξενεύονται, ότι μια γυναίκα της ηλικίας της μπορεί να κάνει σπαγγάτο. Πρόσφατα, ενώ βρισκόταν στο κομμωτήριο και ανέφερε αυτήν την ικανότητα της όλοι όσοι ήταν εκεί την κοίταξαν με δυσπιστία.

Αφού εξέλαβε αυτήν την ενέργεια από τους πελάτες, αλλά και το προσωπικό της επιχείρισης, πήρε μια βαθιά ανάσα και γέλασε θριαμβευτικά. Στα 40 της αποφάσισε να θέσει στο σώμα της την πρόκληση του να γίνει όσο πιο ευλύγιστο θα μπορούσε και φυσικά το να καταφέρει να κάνει σπαγγάτο ήταν η απόλυτη δοκιμασία.

"Το εκκεντρικό ντύσιμο με βοηθά να ξεπεράσω τον χαμό του άντρα μου και του γιου μου", δηλώνει η γιαγιά Baddie που είναι επισήμως η πιο γνωστή γιαγιά του κόσμου. 

H γιαγιά χίπστερ, η γιαγιά πρώην χίπισσα, η γιαγιά που δεν τη σταμάτησε η ηλικία της και ζει τη ζωή της – η Baddie Winkle ποζάρει για εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ, δίνει συνεντεύξεις και ζει την τρίτη ηλικία, σαν να είναι η...πρώτη! Με σχεδόν 3 εκατομμύρια followers η Baddie είναι πασίγνωστη! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 306 / position2: 972
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb