E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βιασμοί και δολοφονίες στο Game 2: Το σοκαριστικό ριάλιτι από τη Σιβηρία

Χωρίς κανόνες

Βιασμοί και δολοφονίες στο Game 2: Το σοκαριστικό ριάλιτι από τη Σιβηρία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Το Game 2 είναι το σκληρό ριάλιτι που θα ξεκινήσει να παίζεται τον επόμενο χειμώνα στην τηλεόραση και σε αυτή θα συμμετέχουν 30 παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται μεταξύ τους αλλά και με τους κινδύνους της άγριας φύσης της Σιβηρίας, συμπεριλαμβανομένου και του ζωικού βασιλείου που την κατοικεί, όπως οι καφέ αρκούδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠήγαν σε reality για να διεκδικήσουν έναν άντρα και τελικά τα έφτιαξαν μεταξύ τους! 2/2/2017

Επίσης, θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα και με τις απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες που θα υπάρχουν εκεί, ενώ το έπαθλο του γενναίου νικητή θα είναι 1.7 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό show είναι ακριβώς στημένο όπως η γνωστή ταινία Hunger Games, δηλαδή επιτρέπονται τα πάντα, από τo ξύλο και το αλκοόλ, μέχρι τη δολοφονία και το βιασμό!

Τα νέα για αυτή τη βίαιη εκπομπή ξεκίνησαν πριν από 2 μήνες και κανείς δεν πίστεψε ότι είναι αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς όμως, πρόκειται για ένα γεγονός πέρα για πέρα αληθινό.

Εμπνευστής του ριάλιτι είναι ο 35χρονος Ρώσος εκατομμυριούχος ονόματι Yevgeny Pyatkovsky, ο οποίος είναι λάτρης της τηλεοπτικής σειράς Lost και πάντα ήθελε να δημιουργήσει μια εκπομπή επιβίωσης στη Σιβηρία με ελάχιστη έως μηδενική βοήθεια από τον έξω κόσμο για τους παίκτες του. Χάρη στην τεχνολογία πλέον μπορεί να κάνει το ακραίο όνειρο του πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον επόμενο χειμώνα λοιπόν οι κάτοικοι της Ρωσίας θα έχουν στους δέκτες τους τη ζωή 30 ανθρώπων, (εκ των οποίων οι 15 θα είναι γυναίκες) και οι οποίοι θα βρίσκονται στην περιοχή του Ποταμού Ob και θα πρέπει να επιβιώσουν για 9 μήνες αν θέλουν να κερδίσουν 100 εκατομμύρια ρούβλια (1.7 εκατομμύρια δολάρια). Όλο αυτό δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ, αν σκεφτεί κανείς ότι συνήθως η θερμοκρασίες εκεί πέφτουν στους -50 βαθμούς Κελσίου, ενώ το νησί είναι σπίτι ενός μεγάλου αριθμού καφέ αρκούδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του ριάλιτι, θα είναι ελεύθεροι να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να επιβιώσουν, μεταξύ των οποίων να χωριστούν σε ζευγάρια ή ομάδες και να παλέψουν, να βιάσουν και να σκοτώσουν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του o Pyatkovsk, είναι σίγουρος ότι πέρα από τους καυγάδες θα υπάρξουν και πολλά άλλα ευτράπελα και ότι δε φοβάται ό,τι και να γίνει. Βέβαια ο κάθε παίκτης θα τιμωρηθεί κανονικά με βάση τον ποινικό κώδικα της Ρωσίας ανάλογα με τα εγκλήματα που θα διαπράξει.

Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν ότι οι παραγωγοί δεν είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις αυτών στο νησί, ούτε για την ακεραιότητα τους. Όσoν αφορά τις σeξουαλικές σχέσεις είναι απολύτως επιτρεπτές και δεν υπάρχουν όρια ή κανονισμοί για τίποτα, ενώ αν κάποια γυναίκα μείνει έγκυος και θέλει, μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι, παρά τις κακές συνθήκες (!).

Πριν πάνε στο νησί οι παίκτες θα εκπαιδευτούν από επίλεκτους στρατιώτες και τον Ιούλιο που θα φτάσουν εκεί, το πρώτο που θα πρέπει να κάνουν θα είναι το να κτίσουν ένα καταφύγιο που θα μπορεί να τους κρατήσει ζεστούς στην παγωνιά του χειμώνα, αλλά και να ψαρέψουν, να καλλιεργήσουν και να αποθηκεύσουν φαγητό και φυσικά να προφυλαχθούν από τις επιθέσεις των αρκούδων!

Παράλληλα, από την αρχή της εκπομπής οι παίκτες θα επιλέξουν εξοπλισμό 100 κιλών που θα τους βοηθήσει στην επιβίωση τους, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί τα λάθος αντικείμενα ίσως υπογράψουν τη θανατική τους καταδίκη.

Γύρω στις 2.000 κάμερες θα στηθούν σε όλο το νησί, ενώ ο κάθε παίκτης θα φοράει συνεχώς επάνω του μια κάμερα.

Το ριάλιτι εκτός από τους κατοίκους της Ρωσίας θα μπορούν να δουν και οι τηλεθεατές όλου του κόσμου, ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς θα αναμεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Media Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Media Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Media Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Media Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Media Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Media Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Media Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Media Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Media Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.