E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Manouchedrome Live

Ποδήλατα και μουσική συναντιόνται για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Manouchedrome Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 23/04/2017
ΑΠΡ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ωρα προσέλευσης: 19:00

Πόλις, Φιλοθέης 69Β & Μαρίνου Αντύπα 62-66 (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ ‘Ηράκλειο’) 141 21 Ηράκλειο Αττικής

Είσοδος: 6 ευρώ (με κρασί)

πληροφορίες

Μια μικρή ιστορία:

Oικογένειες βιβλίων ζουν αποκλεισμένες σε αποθήκες, παρατημένες και στοιβαγμένες σε σκονισμένα ράφια γραφείου. Δεν διαβάζονται κι έτσι φθείρονται. Μια ομάδα ποδηλατών παίρνει την απόφαση να τα σώσει και να τους δώσει και πάλι ζωή. Οι «Αρραγείς Λέξεις» με τις ρόδες των ποδηλάτων τους εκκινούν τη δράση και στον δρόμο τους για τα βιβλία συναντούν τους Manouchedrome. Η gypsy-jazz μπάντα χαρίζει τις δικές της μουσικές λέξεις, δημιουργώντας το soundtrack για τη χαράς της προσφοράς.

Μια μεγάλη γιορτή

Την Κυριακή 23 Απριλίου, το βιβλίο, η μουσική και το ποδήλατο συναντώνται με τρόπο αφηγηματικό σε μια ξεχωριστή γιορτή. Το Πόλις συνεχίζει τις πρωτότυπες και πολυσυλλεκτικές του δράσεις και αυτήν τη φορά σας προσκαλεί να έρθετε με βιβλία που δεν χρειάζεστε, να τα χαρίσετε κι έτσι να γίνετε μέρος αυτής της γιορτής.

Η βραδιά ξεκινά με ιστορίες βιβλίων που έχουν συγκεντρωθεί από τις «Αρραγείς Λέξεις». Η αφήγηση ενός βιβλίου είναι η ιστορία των ανθρώπων που το διάβασαν ή δεν το διάβασαν. Μέσα από αυτές τις αφηγήσεις θα γνωρίσουμε τη δράση αυτής της ομάδας ποδηλατών.

Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε το soundtrack «What is left» των Manouchedrome, που ντύνει μουσικά τη δράση και θα παρακολουθήσουμε το video με πρωταγωνιστές την gypsy-jazz μπάντα, τις «Αρραγείς λέξεις», το ποδήλατο και πολλά βιβλία.

Η βραδιά θα κλείσει με το live των Manouchedrome: ο Δημήτρης Ψαλλίδας και η Έλενα Μαλάμου (gypsyguitars) μαζί με τον Δημήτρη Παρτσακλό (doublebass) συναντούν τη Σοφία Μπράιλα στα φωνητικά. Όλοι μαζί θα μας ταξιδέψουν στην ατμοσφαιρική δεκαετία του ’30: valse, bolero,

bossa, swing της εποχής και φυσικά μουσικές επιλογές από το ρεπερτόριο του εμβληματικού Django Reinhardt.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, το Πόλις θα χαρίσει με τη σειρά του δώρα σε μικρούς και μεγάλους με θέμα πάντα το ποδήλατο, το βιβλίο και τη μουσική.

Η πολυσυλλεκτική αυτή δράση είναι μία παραγωγή του Πόλις, η οποία και εγκαινιάζει τη λειτουργία της δανειστικής-χαριστικής βιβλιοθήκης. Ενός χώρου ζεστού που απευθύνεται σε κάθε είδους αναγνώστες και φυσικά φοιτητές που πλέον έχουν το δικό τους στέκι στην ευρύτερη περιοχή!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της δράσης μέχρι τις 23 Απριλίου μέσα από το facebook event (https://www.facebook.com/events/1664799410482741/) και τον λογαριασμό του Πόλις στο Instagram (https://www.instagram.com/p/BSqTWNbgzc0/)

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.