E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Survivor: Σάλος με την καταγγελία ότι οι παίκτες πήραν φαγητό από τους ντόπιους!

Χανταμπάκης: Έφαγα κι εγώ από το ψωμί, δεν το πήρε ο Ντάνος

Survivor: Σάλος με την καταγγελία ότι οι παίκτες πήραν φαγητό από τους ντόπιους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια πολύ προσεκτική αλλά και πολύ σοβαρή αποκάλυψη - καταγγελία για τους παίκτες του Survivor που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Η καταγγελία του ήταν ότι κάτι παίκετε πήραν, σπάζοντας τους κανόνες, φαγητό από ανθρώπους εκτός παραγωγής. Μάλιστα αυτό έγινε και στις 2 ομάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αποκάλυψη έκανε στο συμβούλιο του Survivor, στο επεισόδιο της Πέμπτης, απευθύνοντας την αυστηρή προειδοποίηση ότι εάν υπάρξει νέο κρούσμα θα ληφθούν μέτρα – τα οποία πάντως απέφυγε να προσδιορίσει!

Η συζήτηση που έγινε στο συμβούλιο της Πέμπτης φάνηκε να κλείνει το ζήτημα, αλλά κατά τα φαινόμενα μάλλον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο προστριβών στον Άγιο Δομίνικο.

Κι αυτό γιατί το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό και το φαινόμενο της εξασφάλισης φαγητού, εκτός διαδικασίας παιχνιδιού, είναι περισσότερο εκτεταμένο απ’ όσο το εμφάνισε ο Σάκης Τανιμανίδης, σε μία προσπάθεια να μην πυροδοτηθεί σε αυτή τη φάση κάποια κρίση. Έχει μάλιστα παρουσιαστεί εδώ και καιρό, με την παραγωγή να είναι έντονα προβληματισμένη για το πώς θα το χειριστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το επεισόδιο της Πέμπτης «κόπηκαν» κάποια αποσπάσματα από τη συζήτηση που έγινε στο συμβούλιο και ιδιαίτερα η παρέμβαση που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος θέλησε να διαχωρίσει κάθετα τη θέση του από το φαινόμενο και τους πρωταγωνιστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, μιλούν μόνο ο Τανιμανίδης, ο Σπαλιάρας από τους Μαχητές και ο Αγγελόπουλος από τους Διάσημους. Ο Τανιμανίδης αναφέρθηκε σε τρεις περιπτώσεις, κατά τις οποίες παίκτες από τις δύο ομάδες (μία από τους Μαχητές και δύο από τους Διάσημους) έκαναν νταραβέρι με ντόπιους και εξασφάλισαν σάντουιτς και ψωμί, παραβιάζοντας σαφώς τους όρους του παιχνιδιού! Ο Σπαλιάρας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μία περίπτωση, δείχνοντας όμως ότι ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή. Ο Αγγελόπουλος ήταν περισσότερο απολογητικός, καθώς φάνηκε να έχει εμπλοκή, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο συμβούλιο μπήκαν και άνθρωποι της τουρκικής παραγωγής και ενίσχυσαν την τοποθέτηση του Τανιμανίδη, απευθυνόμενοι σε αυστηρό ύφος προς τις δύο ομάδες. Κατά την εξέλιξη της συζήτησης λέγεται ότι αντέδρασε ο Κοκκινάκης (δεν προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα), σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι περισσότεροι συμπαίκτες του δεν είχαν καμία συμμετοχή, ούτε συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του Survivor το γνώριζε από την πρώτη μέρα. Παραδέχεται ότι έφαγε και ο ίδιος από το ψωμί, ενώ αποκαλύπτει επιπλέον ότι δεν το πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το κείμενο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σόφη Πασχάλη στην Ελεονόρα Μέλετη

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα είναι «καυτό» και απασχόλησε πολλές φορές εδώ και καιρό την παραλία των Διάσημων, διαταράσσοντας τις σχέσεις των παικτών εκεί. Κάποιοι συνδέουν την υπόθεση αυτή με τα υπονοούμενα και τις μπηχτές που άφηνε η Σόφη Πασχάλη, τουλάχιστον κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, κατά την τελευταία εβδομάδα πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η Σόφη Πασχάλη δεν θέλησε τότε να αποκαλύψει περισσότερα, πιθανόν γιατί εκτίμησε ότι η όξυνση της κόντρας της με τον Αγγελόπουλο λειτουργούσε σε βάρος της, εξαιτίας της αποδοχής που έχει ο Ντάνος στο κοινό. Η δυναμική πρώην παίκτρια είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελεονόρας Μέλετη Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΙ, χωρίς όμως να έχει ανοίξει τα χαρτιά της για το εάν, πότε και πώς θα αναφερθεί στο θέμα αυτό.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντιλέτα Λεότα: Πήγε στη δουλειά με το εσώρουχο σε κοινή θέα

Πριν 10 ώρες

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Ιταλίδα αθλητικογράφος στο Instragram

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα ‑ Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Πριν 10 ώρες

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Πριν 10 ώρες

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 10 ώρες

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 10 ώρες

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 10 ώρες

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.