E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλλάζουν όλα στον Alpha: Αναχωρήσεις και επιστροφές

Ντόμινο αλλαγών

Αλλάζουν όλα στον Alpha: Αναχωρήσεις και επιστροφές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντόμινο αλλαγών στο εσωτερικό του Alpha τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται στο πρόγραμμα του σταθμού, τις σημαντικότερες από τις οποίες θα δούμε στην αρχή της επόμενης σεζόν. Η ξαφνική ανακοίνωση από τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά την περασμένη Παρασκευή ότι νέος Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος -στη θέση που είχε ο Κώστας Σούσουλας- πυροδότησε μια σειρά από εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημήτρη Κοντομηνά

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε ξεκίνησε μέσα στο χάος της αδειοδότησης, προκαλώντας μεγάλες «ζημιές» στα κανάλια που δεν είχαν καταφέρει τότε να εξασφαλίσουν μία από τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας. Ο Alpha χρειάστηκε αρκετό καιρό για να επανέλθει, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσει κάποιες από τις ίδιες του τις επιλογές που δεν βρήκαν την προσδοκώμενη ανταπόκριση από το κοινό. Αυτό σε συνδυασμό με την ασφυξία που έχει προκαλέσει το Survivor στην prime time ζώνη όλων των καναλιών, φαίνεται ότι επιτάχυνε τις διαδικασίες…

Μετά την αντικατάσταση του Κώστα Σούσουλα, ο οποίος έχει πλέον στην ευθύνη του μόνο την Plus Production, ακολούθησαν οι παραιτήσεις της Δευτέρας. Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, Γενικός Διευθυντής Ομίλου Demco και Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, δήλωσε την παραίτησή του. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης ήταν ο άνθρωπος που είχε διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια για τον Alpha, σε εκείνη την «πρωτότυπη» διαδικασία τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μαθαίνουμε ότι το κανάλι ετοιμάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κ. Φουρλεμάδη, καθώς η λήξη της συνεργασίας τους έγινε σε καλό κλίμα. Το θέμα είναι όμως, ποιος θα πάρει τη θέση του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος ακόμα αναζητείται, αλλά στο μεταξύ μάλλον βρέθηκε νέος διευθυντής προγράμματος. Μια πρωινή ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη λήξη της συνεργασίας με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, φαίνεται πως φέρνει τη μέχρι χθες Γενική Διευθύντρια Προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, πίσω στον Alpha.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

H Ιζαμπέλα Σασλόγλου βρέθηκε στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha τον Δεκέμβριο του 2014, όπου ως project manager είχε αναλάβει και την εκπομπή «Όλα Παίζουν». Τότε είχε συγκρουστεί με την Κατερίνα Καινούργιου. Πληροφορίες του zappIT αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τη Διεύθυνση Προγράμματος, θέση που έχει μείνει κενή από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έφυγε ο Τζώρτζης Ποφάντης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, ανάστατο είναι και το το ραδιόφωνο του Alpha. Ο Σπύρος Χαριτάτος παραιτήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ χθες παραιτήθηκε και ο Διευθυντής του Alpha 989, Περικλής Γκιόλιας.

Πολλά τα ερωτήματα για το μέλλον του Alpha που ζητούν απαντήσεις. Ίσως κάποια από αυτά να απαντήθηκαν στο δείπνο… κορυφής, που σύμφωνα με το zappIT πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, παρουσία πολύ συγκεκριμένων προσώπων.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.