E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σεμινάριο Αθλητικού Management από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Μάθετε πως να μπείτε στο χώρο του Sports Management

Σεμινάριο Αθλητικού Management από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο δράσεων εξωστρέφειας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, του πρώτου δημόσιου Πανεπιστημίου που παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα στα Αγγλικά, καθώς και σύνδεσής του με την αγορά εργασίας, διοργανώνεται σεμινάριο μάθησης σε Αθλητικό Μάνατζμεντ τη Δευτέρα 08/05/2017. Το Δια Βίου πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει κανείς εξ’ ολοκλήρου και εξ’αποστάσεως! Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και 4 διδακτικές μονάδες (ECTS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σκοπό του ΔΙΑ ΒΙΟΥ Μάθησης Προγράμματος (Life-Long Learning Program) με τίτλo: «AΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ-SPORTS MANAGEMENT», αποτελεί η απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων και η εξέταση των βασικών θεμάτων που σχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού, από άτομα που ήδη δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού (Sports Management), δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί μία από τις νέες και ταχύτατα εξελισσόμενες ειδικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρόσφατη ραγδαία ανάπτυξη της αθλητικής βιομηχανίας έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη ανάγκη για εξειδικευμένη εκπαίδευση και αντίστοιχη στελέχωση στον ευρύτερο χώρο του μάνατζμεντ που αυτή τη στιγμή υστερεί σημαντικά, για τα άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τα διάφορα αθλήματα από διαφορετικές θέσεις, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία των αθλημάτων βρίσκεται σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα στις κορυφαίες με πολλά δισεκατομμύρια «τζίρο». Ιδιαίτερα σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Μεγ. Βρετανία, η ζήτηση για εξειδικευμένη στελέχωση στη βιομηχανία του αθλητικού μάνατζμεντ είναι στο παρόν άμεση και μεγαλύτερη από ποτέ.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και άλλων σχολών, αθλητικογράφους, αθλητικούς παράγοντες κτλ) που επιθυμούν να αποκτήσουν και γνώσεις σχετικά με διοικητικές θέσεις και που δε διαθέτουν το απαραίτητο υπόβαθρο στο αθλητικό management. Επίσης, απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για το χώρο του αθλητισμού είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, καθώς και σε γονείς που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν καλύτερα να υποστηρίξουν τα παιδιά τους που ασχολούνται με τον (πρωτ)αθλητισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση, το σεμινάριο περιλαμβάνει μια βασική θεματολογία που καλύπτει όλες τις σημαντικές πτυχές της αθλητικής επιστήμης, προκειμένου οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση γύρω από θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική διοίκηση του αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (23 ώρες), θα παρασχεθεί  γνώση και θα καλλιεργηθούν οι απαραίτητες δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για τα στελέχη του κλάδου.

Επίσης, η ενότητα του αθλητικού μάνατζμεντ προβλέπεται να ενσωματωθεί στο βασικό πρόγραμμα MSc in Management του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είτε το σύνολο είτε επιμέρους ενότητες που δε δύνανται να παρακολουθήσουν φυσική παρουσία, εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με πρώην αθλητές με σημαντικές διακρίσεις /Ολυμπιονίκες και να ακούσουν τις εμπειρίες τους.

Περιεχόμενο/Θεματικές Περιοχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα θα διδαχθεί με τη μέθοδο των οργανωμένων διαλέξεων, τη μελέτη/ανάλυση περιπτώσεων (case studies) και των workshops. Οι εισηγητές προέρχονται από τον ακαδημαϊκό και τον αθλητικό χώρο, καθώς και από διάφορους αθλητικούς φορείς. H δομή του προγράμματος αποτελείται από τις εξής ενότητες που παρουσιάζονται στη συνέχεια:

Ενότητες Spring School: "Sports Management"

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ή στο τηλέφωνο και μέιλ που ακολουθούν

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Σερεμέτη : [email protected], Τηλέφωνο: 2310-807521

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι την Κυριακή 07 Μαΐου 2017. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα λαμβάνουν απάντηση (αποδοχής ή απόρριψης) εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την υποβολή.

Χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου είναι το E-Radio.gr και το E-Daily.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.