E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας προσκαλεί αυτό το καλοκαίρι στην Ταράτσα του!

Ένα νέο στέκι στην πόλη με προσκεκλημένους γνωστούς μουσικούς (και όχι μόνο)

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας προσκαλεί αυτό το καλοκαίρι στην Ταράτσα του!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 7/6/2017 έως 29/6/2017
ΙΟΥΝ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:00

Η Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Τετάρτη - Πέμπτη: 21.00

πληροφορίες

Αυτό το καλοκαίρι…θα την κάνουμε ταράτσα! Όχι, φυσικά, με την έννοια που σας έρχεται στο μυαλό. Αυτός που θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο στις μέρες μας, δεν θα μιλούσε ποτέ στον πληθυντικό.


Για ποια «Ταράτσα» μιλάμε λοιπόν;

Για την «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ», ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικλόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ένα παιδικό του όνειρο.

Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου “πεσμένη” και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και 4 σπουδαίους μουσικούς.

Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαϊλα) τον Σπύρο Γραμμένο και καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν.

Με κείμενα των Δεληβοριά-Γραμμένου-Κώστα Μανιάτη, την σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, την σκηνική διαμόρφωση του χώρου από την Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τον ήχο του Γιάννη Πετρόλια, τους φωτισμούς του Αλέκου Αναστασίου και τους ακαταμάχητους Δημήτρη Τσάκα, Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα..

Και επίσης, με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy) που θα συντονίσει η PROSPERO, www.prospero.com.gr

Η «ΤΑΡΑΤΣΑ» θα γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ.
Ιδού και το πρόγραμμα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών του Ιουνίου:

7-8/6: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
14-15/6: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
21-22/6: ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ- ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
28-29/6: ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
1οι ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ «ΤΑΡΑΤΣΑΣ»

Επειδή οι φωνές που διαγωνίζονται στους σύγχρονους μετα-αγώνες της τηλεόρασης είναι πραγματικά δυσανάλογες σε ποσότητα με τους αξιόλογους νέους συνθέτες που θα μπορούσαν να τους γράψουν καινούργια τραγούδια, επειδή θα έχουμε όλη την Αρχαία Αθήνα πιάτο απ’την «Ταράτσα» μας και –ως απόγονοι- διαθέτουμε πολύ αρχαιοελληνικό αγωνιστικό πνεύμα, επειδή περάσαμε κι εμείς τη φάση που δεν ξέραμε πού να πάμε το ντεμάκι μας, εντάσσουμε στην «ΤΑΡΑΤΣΑ» μας και τους 1ους Αγώνες Καινούργιων Τραγουδιών.

Όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν το ντροπαλό ή το θαρραλέο τραγουδάκι τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους. στο [email protected]. Άντε, μπορούν να στείλουν και δύο, όχι όμως περισσότερα, ως τις 17 Μαΐου.

Θα τα ακούσει εκλεκτή επιτροπή μουσικόφιλων ειδικών και θα κάνει την επιλογή των τελικών διαγωνιζόμενων.

Η κριτική επιτροπή που θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες θα κάνει ζωντανή ακρόαση των υποψηφίων που θα προκριθούν, σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.

Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι 3 πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.

Ας στριμωχτούμε στην «ΤΑΡΑΤΣΑ», λοιπόν.

Με ανυπομονησία,
Φοίβος Δεληβοριάς & Prospero

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.