E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Θέατρο Δόρα Στράτου
Σχολείου 8, Πλάκα
Ημερομηνίες: από 7/7/2017 έως 9/7/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος σε 1 Παράσταση: 10 ευρώ
Είσοδος σε 2 Παραστάσεις: 15 ευρώ


πληροφορίες

Ανατολή και Δύση, δύο φαινομενικά μακρινοί κόσμοι, βρίσκουν μια μαγική σύνδεση στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου», στο κέντρο της Αθήνας, με φόντο τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου από 7 – 9 Ιουλίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κερδίστε προσκλήσεις!

Το Artistic Studio Oriental Expression – κύριος διοργανωτής του Φεστιβάλ – σας καλεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο πανηγυρικό Opening Party που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ. Ένα πάρτυ καλωσορίσματος γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις, άφθονο κρασί και αναψυκτικά, νόστιμες πίτσες, ινδικά σνακ όπου όλοι οι φίλοι και προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ θα είναι εκεί! Στα decks η  Ισιδώρα από την ISIS SOUND! Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τέχνης «14η Μέρα» με είσοδο ελεύθερη (Καλλιρρόης 10 – Νέος Κόσμος – Στάση μετρό Ακρόπολη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με 2 μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου 2017) κορυφώνεται η φετινή διοργάνωση του 5oυ Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Με τις σαγηνευτικές χορογραφίες του Bollywood αλλά και το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατούν, η ιδρύτρια της 1st Bollywood Dance Academy Greece Άννα Δημητράτου πλαισιωμένη από τα μέλη της Ακαδημίας και πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων και χορευτών, μας οδηγούν σταδιακά από την χορευτική παράδοση Ανατολής και Δύσης ως τη μετεξέλιξη της παράδοσης αυτής στις μέρες μας.

Έτσι, θα γίνουμε όλοι «μύστες» της  αέναης χορευτικής δημιουργίας, δίνοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η Τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω απ' όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεγάλα ονόματα όπως η διεθνούς φήμης Ινδή χορεύτρια, δασκάλα και χορογράφος του Kathak Δρ. Tina Tambe, η Ινδή Prasanti Jena, η Ουκρανή Anna Kuharenko, οι Ινδοί χορευτές και δάσκαλοι Daniel Paul και Sumon Rudra, καθώς και μεγάλα χορευτικά γκρουπ από την Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι Bolly Deewani από την Γαλλία, Dannys Bollywood Dance Crew από την Φινλανδία, Nereids, οι Shieldmaiden, η Ένωση Ποντίων Μελισσιών Αττικής με Χοροδιδάσκαλο τον Όμηρο Παχατουρίδη, η Χορευτική Ομάδα του Θεάτρου Δόρα Στράτου σε ελληνικούς – λαϊκούς χορούς, κ.α., θα ταξιδέψουν τους θεατές στο μαγικό κόσμο του χορού και της κίνησης.

Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ, (7-9 Ιουλίου 2017), θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια χορού από μεγάλους δασκάλους, ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, μίνι Bazaar αλλά και Ινδικό φαγητό, ένα χαρούμενο πάρτυ καλωσορίσματος και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Μουσική, θέατρο, χορός, ενδύματα, αρώματα και γεύσεις ανατολής σας περιμένουν να τα γνωρίσετε. Μην αρνηθείτε στον εαυτό σας να μυηθείτε στα μυστικά τους. Ραντεβού στο 5ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Επίσημο site:

www.bollywoodfestival.gr 

Event στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/328462294194154/

Promo Video:
https://youtu.be/Rh50osQVSzA

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.