E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο ζωγράφος που υποστηρίζει ότι έχασε την παρθενιά του από εξωγήινη

Iσχυρίζεται ότι έκαναν μαζί «πάνω από πενήντα υβριδικά εξωγήινα παιδιά»

Ο ζωγράφος που υποστηρίζει ότι έχασε την παρθενιά του από εξωγήινη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο David Huggins είναι 72 ετών και η ιστορία του θα μπορούσε να είναι σενάριο επεισοδίου των X-Files.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζει στο Hoboken, μια αμερικανική κωμόπολη, με τη γυναίκα και το γιο του και εργάζεται σε ένα delicatessen. Νέος φοίτητε στο Art Students League της Νέας Υόρκης, όπου και έγινε ζωγράφος. Σε κάποια φάση, κατά τη διάρκεια της «απόλυτα φυσιολογικής ζωής» του, «άρχισε να θυμάται πράγματα».

Οι αναμνήσεις του Huggins άρχισαν να γίνονται σταδιακά πολύ λεπτομερείς. Θυμάται ότι είχε απαχθεί από τους εξωγήινους σε πολλές περιπτώσεις, αν και το «απήχθη» μπορεί να μην είναι η σωστή λέξη - οι εμπειρίες του Huggins ήταν ως επί το πλείστον ευχάριστες και έτσι είναι πλέον αρκετά πρόθυμος να βοηθήσει τους εξωγήινους με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστηρίζει ότι έχασε την παρθενιά του από ένα θηλυκό «εξωγήινο υβρίδιο» που ονομάζει Crescent, όταν ήταν δεκαεπτά χρονών. Ο Huggins ισχυρίζεται ότι έκαναν μαζί «πάνω από πενήντα υβριδικά εξωγήινα παιδιά»,με τις λεπτομέρειες των συνευρέσεων και των γεννήσεων μάλιστα να είναι αξιοσημείωτες.

Προσπάθησε να θυμηθεί τις συναντήσεις απαγωγής του, αλλά δεν του άρεσε, ήταν πολύ καταθλιπτικές. Οι εμπειρίες του δεν ήταν τέτοιες. Έτσι αφιερώθηκε στην τέχνη του ως έκφραση των ζωντανών του αναμνήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Crescent είναι μακράν η σημαντικότερη εξωγήινη στις αφηγήσεις του Huggins. Όπως λέει, περπατούσε μέσα από ένα δάσος στη Georgia προς μια λίμνη. Την είδε να κάθεται δίπλα σε ένα δέντρο. Η Crescent είχε μια απόλυτα φυσιολογική ανθρώπινη εμφάνιση εκτός από το κεφάλι της - το χλωμό, μυτερό της πρόσωπο είχε μεγάλα μαύρα μάτια και φορούσε περούκα. Έβγαλαν τα ρούχα τους και οι δύο και σύντομα έχασε την παρθενιά του.

Γράφει για την εμπειρία του:

Με πήγε σε ένα δωμάτιο και ήταν γεμάτο με μωρά και έπρεπε να τα αγγίξω όλα. Το ανθρώπινο άγγιγμα ήταν πολύ σημαντικό. Την πρώτη φορά που άγγιξα ένα από τα μωρά, στατικός ηλεκτρισμός ξεπήδησε από το χέρι μου προς το μωρό. Τότε είπα στην εξωγήνη: «Ω, το είδατε αυτό;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι έφτασα και άγγιξα το μωρό. Ξύπνησα το επόμενο πρωινό, εξαντλημένος και κοιμήθηκα όλη μέρα. Όμως, εκείνο το βράδυ, ένα πλάσμα που έμοιαζε με έντομο με οδήγησε σε μια την πόρτα. Ήμασταν μπροστά σε αυτήν την πόρτα και υπήρχε αυτό το λαμπρό φως. Το πλάσμα είπε ότι έπρεπε να πάω μέσα στο δωμάτιο με το φως, οπότε μπήκα μέσα και ήταν απίστευτο. Το φως περνούσε μέσα μου. Ήμουν εκεί για λίγα λεπτά.

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησα, είχα απίστευτη ενέργεια και αισθάνθηκα πραγματικά ενεργοποιημένος για μερικές εβδομάδες μετά.

Ευτυχώς για εμάς, ο Huggins αξιοποίησε το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να καταγράψει τις αναμνήσεις του, των είτε πραγματικών είτε φανταστικών γεγονότων.

Είναι πολύ καλή σχεδιασμένα, η χρήση του χρώματος είναι καλή και είναι ευχάριστο να τα βλέπει κανείς. Το έργο του σχεδόν ισοδυναμεί με μια τέλεια ζωγραφική αναπαράσταση ολόκληρου του μύθου «Area 51» που ήταν τόσο γνωστός από τα μέσα του περασμένου αιώνα.

Το 2009, η Farah Yurdozu δημοσίευσε ένα βιβλίο coffee-table για τον Huggins με τον τίτλο «Love in an Alien Purgatory» που αναπαράγει πολλά από τα έργα του.

Επίσης, ο Huggins είναι το θέμα ενός επικείμενου ντοκιμαντέρ από τον Brad Abrahams που ονομάζεται «Love and Saucers», το οποίο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.