E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Paul Oakenfold Live in Athens

Generations – World Tour

Paul Oakenfold Live in Athens
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Tηλέφωνο: +30 6970367684
https://www.bolivar.gr/
https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/
Ημερομηνία: 18/08/2017
ΑΥΓ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 21:00

Είσοδος: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 15€

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, ο Βρετανός θρύλος και σύμβολο της παγκόσμιας dance σκηνής Paul Oakenfold, επιστρέφει ύστερα από απουσία μερικών χρόνων στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του “Generations – World Tour”, καλεσμένος της F.S.I. events!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κερδίστε προσκλήσεις!

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί τα 30 χρόνια από την πρώτη παρουσία του Oakenfold στην Ibiza το 1987 και τον τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο ταξίδι επηρέασε για πάντα τη παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο σπουδαίος αυτός μουσικός δημιούργησε με αφορμή τη περίσταση το Generations, ένα φιλόδοξο multimedia project που περιλαμβάνει συλλογή με τριπλό cd, ντοκιμαντέρ και παγκόσμια περιοδεία. Ουσιαστικά αποτελεί έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην εξελικτική πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον ίδιο το Generations πρόκειται για ένα έργο που είναι αφιερωμένο στην ωρίμανση της σκηνής και της κοινότητας της ηλεκτρονικής μουσικής και μια αφορμή για να γιορτάσουν όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στη συγκεκριμένη σκηνή. Ο Oakenfold θεωρεί πως οι τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουν αποδείξει όχι μόνο τη βιωσιμότητα της χορευτικής μουσικής αλλά την ανθεκτικότητα της μπροστά στις τεράστιες και πολλές προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Paul Oakenfold την Παρασκευή 18 Αυγούστου φέρνει τη νέα του, συγκλονιστική οπτικοακουστική εμπειρία Generations στο Bolivar σε μια μοναδική κι ανεπανάληπτη στιγμή στα dance χρονικά της χώρας μας, όπου θα ταξιδέψει το κοινό σε μια διαδρομή 30 χρόνων trance και ηλεκτρονικής μουσικής. Εξάλλου, αν λάβουμε υπόψη πως το Generations αγκαλιάζει κάθε ενσάρκωση του ηλεκτρονικού ήχου και πως το περιεχόμενο της συλλογής περιλαμβάνει κομμάτια από καλλιτέχνες των οποίων η μουσική έχει καθορίσει κάθε εποχή από Balearic, house και techno μέχρι EDM και trance γίνεται αντιληπτό το μεγαλείο της βραδιά που θα απολαύσουμε.

Η νύχτα της 18ης Αυγούστου ξεκάθαρα θα είναι μια υπέροχη και ανεπανάληπτη στιγμή για όλους τους φίλους της dance σκηνής από την οποία κανένας δε πρέπει να λείπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λόγια για τον Paul Oakenfold δύσκολα μπορούν να περιγράψουν και να περιλάβουν το μέγεθος του ταλέντου, της εξέλιξης και της συμβολής στη παγκόσμια μουσική του ευλογημένου αυτού βρετανού. Βραβευμένος τρεις φορές με grammy, ιδιοκτήτης της Perfecto Records, official dj και remixer των Madonna, U2, Depeche Mode και πολλών άλλων, καθώς και ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες στην δημιουργία της dance σκηνής σε Βρετανία, Ibiza και Η.Π.Α είναι μερικά από τα κατορθώματα του τις τρεις δεκαετίες που βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία. Η υπογραφή του βρίσκεται παντού θα έλεγε κανείς, από την πρώιμη γέννηση του hip-hop και της επανεφεύρεσης της βρετανικής dance κουλτούρας μέχρι την Balearic έκρηξη και τη γέννηση του “Madchester”. Αναμφισβήτητα εδώ και 3 δεκαετίες έχει διαμορφώσει και συνεχίζει να διαμορφώνει ένα ολόκληρο είδος μουσικής παραμένοντας μια από τις ισχυρότερες μουσικές προσωπικότητες παγκοσμίως.

Μαζί του στα decks ο V- Sag, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Steph, Resident Dj του Bolivar.

 

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.