E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Zήσε τον Κήπο αλλιώς!

150 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

Zήσε τον Κήπο αλλιώς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 1/6/2017 έως 30/6/2017
ΙΟΥΝ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


Εθνικός Κήπος

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, αλλά και στα άθλησης & ευεξίας.

Είσοδος ελεύθερη

πληροφορίες

Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καλούν τους πολίτες να Ζήσουν τον Κήπο Αλλιώς.

Το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», που πραγματοποιείται από την 1 έως τις 30 Ιουνίου 2017 με ελεύθερη συμμετοχή για όλους στον Εθνικό Κήπο, θα γεμίσει όλες τις μέρες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού με εργαστήρια, γυμναστική, yoga, pilates, μουσική, θέατρο, χορό, ξεναγήσεις, παιχνίδια και κρυμμένους θησαυρούς για όλους. Γίνεται πραγματικότητα με τη συμμετοχή του δυναμικού του ΟΠΑΝΔΑ – γυμναστές, μουσειοπαιδαγωγούς, βιβλιοθηκονόμους, μουσικά σύνολα -, ενώ υποστηρίζεται από το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων – Athens Culture Net και εμπλουτίζεται με συνεργασίες με το Φεστιβάλ Αθηνών, τη WWF Hellas, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Τονικό Ωδείο, το τμήμα του Ιστορικού Αρχείου του δήμου Αθηναίων και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο.

Οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσουν μία ποιητική περιήγηση μέσα από την παράσταση «Εθνικός Κήπος» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, μία συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών  (22 – 26/6),  να γιορτάσουν με τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής  (20 & 21/6), να «χαρτογραφήσουν» τη νεότερη ιστορία του Κήπου με το Ιστορικό Αρχείο του δήμου Αθηναίων (7/6), να ανακαλύψουν τα γλυπτά του Κήπου (18 & 25/6) και να ζήσουν το ρομαντισμό μέσα από το καθιερωμένο Athens Garden Festival (8 -11/6).

Παιχνίδι και γνώση, μάθηση και ψυχαγωγία «θα γίνουν ένα» καθώς μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν 150 εκδηλώσεις!

«Ανοίγουμε τον Εθνικό Κήπο στους πολίτες και τον πολιτισμό» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επισημαίνοντας ότι «μέσα από αυτό το πρόγραμμα αναδεικνύονται τα πάρκα και οι κήποι της πόλης σε σημείο συνάντησης, πολιτισμού και άθλησης για μικρούς και μεγάλους».

Περισσότερες πληροφορίες http://www.zisetonkipo.gr/

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.