E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Rockwave Festival 2017

Δείτε το όλα τα μεγάλα ονόματα που θα κατακλείσουν το TerraVibe Park

Rockwave Festival 2017

ΑΘΗΝΑ - Terra Vibe Park
37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Μαλακάσα, Tηλέφωνο: 00302108820426
Ημερομηνίες: από 30/6/2017 έως 2/7/2017
ΙΟΥΝ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


πληροφορίες

Τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής θα συναντηθούν στις σκηνές του TerraVibe Park για το Rockwave Festival σε μια σύμπραξη που θα θυμόμαστε για καιρό!

Το Rockwave φέτος ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουνίου, με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ροκ σκηνής να μας προετοιμάζουν για ένα δυνατό συναυλιακό καλοκαίρι!

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, λοιπόν, επί σκηνής TerraVibe θα απολαύσουμε Rotting Christ, 1000mods, Nightstalker, Bazoooka, Inner Wish και Godsleep.

ROTTING CHRIST

Το 1988 κάπου στην Αθήνα, άλλαξε μια για πάντα η ιστορία του ελληνικού metal. Ήταν το κομβικό πια σημείο της ίδρυσης των Rotting Christ. 29 χρόνια μετά χαίρουν της καθολικής αποδοχής όλων των εμπλεκομένων του σκληρού ήχου!

29 years doing the devil’s work θα πουν ίσως οι μυημένοι και σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Rotting Christ σε μια προσπάθεια να χαρακτηρίσουν την πιο σημαντική metal μπάντα που έβγαλε ποτέ η χώρα μας. To 1988 ο Σάκης Τόλης και ο αδερφός του Θέμης, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, πριν κλεισουν καν τα 20 τους χρόνια. “Passage to Arcturo”, λοιπόν λίγο πριν το “Thy Mighty Contract” γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο album των Rotting Christ ταράζοντας τα λασπωμένα νερά του Black Metal. Ακολούθησαν τα “Non Serviam” & “Triarchy of the Lost Lovers” για να κλείσει η ανίερη τριλογία τους και η περιβόητη “Fuck Christ Tour” με Immortal και Blasphemy για να φέρουν τους Rotting Christ στην εμπροσθοφυλακή του Black Metal κινήματος. Το Hellenic Black Metal είχε βρει πια τους μπροστάρηδες του.

Μετά από κάποιες αλλαγές στο Line up του group, κυκλοφόρησαν τα “A Dead Poem” & “Sleep of the Angels” βαδίζοντας σε dark metal μονοπάτια και οι Christ γνώρισαν και εμπορική επιτυχία δίχως ποιοτική έκπτωση στον ήχο τους, περιοδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο ασταμάτητα.

1000mods

Repeated Exposure to… … high sound levels (more than 80 decibels) might cause permanent impairment of hearing. Μτφ: Επαναλαμβανόμενη έκθεση σε υψηλής έντασης ήχους που ξεπερνούν τα 80 decibels είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην ακοή.

Μετά την προειδοποίηση περνάμε στο δια ταύτα: Oι 1000mods μετά το μνημειωδες πια και περιβόητο sold out στο Piraeus 117 Academy μας προσκαλούν να ιδρώσουμε μαζί τους, μετά από τις επαναλαμβανόμενες ακροάσεις του νέου τους δίσκου.

Το συγκρότημα που έκανε τόσο αγαπητό το ψυχεδελικό/heavy/desert/younameit rock στο ελληνικό κοινό ένα χρόνο περίπου μετά το υπερεπιτυχημένο παρθενικό live του Piraeus Academy, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και φέρνει μαζί όλα όσα είναι οι 1000mods.

NIGHTSTALKER

Οι Nightstalker είναι η πιο ψυχωμένη πάντα της σκηνής. Δεν χρειάζεται παρά μια ζωντανή εμφάνιση για να καταλάβει κάποιος πως το ροκ εντ ρολ είναι τα Παιδιά του Ήλιου, να αισθάνονται ένα κάψιμο από τσιγάρο στο χέρι, γιατί ο Θέος πέθανε πια μωρό μου και πήγε κατευθείαν στην κόλαση.

«Γεννημένοι» το 1989 με 5 δίσκους στην πλάτη τους και ατελείωτες rock ιστορίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας είναι οι “Dead Rock Commandos” και τα «Superfreaks” της πιάτσας και της καρδιάς μας έχουν να περηφανεύονται πολλά. Την κυκλοφορία του «Use” στην Ελλάδα των 90s τα sold out shows, τον Larger than life Αργύρη, Αντρέα τον Τόλη, τον Ντίνο και τα άλλα παιδιά, μα πιο πολύ ότι δεν πούλησαν την μουσική τους στο διάολο.Την κράτησαν για αυτούς και τα φιλαράκια τους!

Βazooka

Οι Μπαζούκα έχουν φύγει ακόμα μια φορά για περιοδεία στα βουνά των Βαλκανίων και της Κεντρικής, Δυτικής και Νότιας Ευρώπης. Βαλίτσες γεμάτες γυναίκες, οθόνες, ψέματα, κρεβάτια και έναν από τους καλύτερους δίσκους της περασμένης χρονιάς, την «Άχρηστη Γενιά». Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Slovenly ανά τον κόσμο και είναι απόδειξη, αν είχε κανείς αμφιβολία, ότι μπορεί να υπάρξει μπάντα και εκτός συνόρων με ελληνικό στίχο.

Το πιο καλό κρυμμένο μυστικό της ελληνικής σκηνής βγαίνει πια στην επιφάνεια δίνοντας shows που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ όσοι βρεθούν απέναντι τους

InnerWish

H ιστορία των INNERWISH ξεκίνησε το 1995, στην Αθήνα και στα 20 χρόνια της ύπαρξής τους, κατάφεραν όχι μόνο να είναι μία από τις σημαντικότερες metal μπάντες της Ελλάδας, αλλά επίσης να καθιερωθούν και ως μία αξιοσέβαστη μπάντα στην Ευρωπαϊκή melodic metal σκηνή.

Το 1998 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Waiting for the dawn”, μέσω της NMC Records, το οποίο ακολούθησε ένα split CD το 2001, μαζί με τους φίλους τους Reflection, με τίτλο “Realms of the night”, μέσω της ίδιας εταιρείας.

Ο επί χρόνια drummer τους Λευτέρης Μώρος αντικαταστάθηκε από τον Φραγκίσκο Σαμοΐλη στα τέλη του 2010. Και μετά, το 2011, ο επίσης επί σειρά ετών τραγουδιστής τους, Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να επικεντρωθεί στην καριέρα του σαν τενόρος στο κλασικό τραγούδι. Οι INNERWISH αποφάσισαν να επικεντρωθούν στη σύνθεση νέων κομματιών για το επόμενο άλμπουμ, αντί να ψάξουν για το νέο τους τραγουδιστή. Μετά από διάφορα εμπόδια στο δρόμο τους, τελικά το 2013, ανακοινώνουν το νέο τους τραγουδιστή, τον Γιώργο Εικοσιπεντάκη.

Godsleep

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία..

Μετά από αυτό το μουσικό ζέσταμα, τη δεύτερη μέρα του Rockwave, το Σάββατο 1 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για Placebo και Sivert Hoyem, αλλά και Cigarettes After Sex, Fat White Family και The Last International Playboys.

Placebo

H σχέση των Placebo με το ελληνικό κοινό μοιάζει ερωτική. Από αυτές που το πέρασμα του χρόνου κάνει πιο έντονες τις αναμνήσεις και πιο παθιασμένες τις συναντήσεις! Έτσι λοιπόν και φέτος στο ΤerraVibe Park, στο πλαίσιο της 22ης εκδοχής του Rockwave Festival θα συναντηθούν ξανά, αφού η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της μεγάλης τους περιοδείας που γιορτάζουν τα 20 τους χρόνια ως γκρουπ επί σκηνής.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι το “Loud Like Love” των 2014 και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων albums οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με ένα επετειακό show επ’αφορμή των 20 χρόνων του συγκροτήματος η 1η Ιουλίου 2017, φαντάζει σαν ιδανική ημερομηνία για τους fans ενός από τα πιο σπουδαία groups της εποχής μας! Be there with us!

Sivert Hoyem

Aδιαμφισβήτητα οι δύο sold out εμφανίσεις του Sivert Hoyem στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού συγκαταλέγονται στα πολιτιστικά events και της συναυλίες της χρονιάς που έφυγε πριν λίγες μέρες. Επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα και το Rockwave Festival το Σάββατο 1η Ιουλίου για να δώσει ένα show αντάξιο της δυναμικής του.

Αναμφίβολα ο πιο αγαπημένος Νορβηγός καλλιτέχνης στη χώρα μας. Η σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 16 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό “Ρόδον”. Η σχέση αυτή ανανεώνεται και μεγαλώνει, το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή-τραγουδοποιού. O Ηoyem μας συγκινεί ακόμη περισσότερο σήμερα, με την ευθύτητά του, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.

Cigarettes After Sex

Όταν ο Greg Gonzalez ηχογραφούσε το “I” ως το πρώτο EP της μπάντας του στο Τέξας το 2012, δε φανταζόταν την απρόσμενη επιτυχία των Cigarettes after Sex, στην οποία ο ίδιος αρέσκεται να αναφέρεται ως «μυστήριο» ή «ατύχημα». Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητες που δίνουν οι video streaming πλατφόρμες, η γρήγορη αναγνωρισιμότητα του συγκροτήματος οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αυτές. Έτσι, όταν οι Cigarettes after Sex κυκλοφόρησαν το 2015 το single “Affection”, μια σημαντική κοινότητα από θαυμαστές είχε ήδη δημιουργηθεί, έτοιμη για τη νέα τους δουλειά και ανυπόμονη για live εμφανίσεις.

Το πρώτο τους full album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη φετινή χρονιά και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους δει επι σκηνής στο TerraVibe Park, το Σάββατο 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival.

Fat White Family

Οι Fat White Family σχηματίστηκαν το 2011 στο Πέκαμ του Νότιου Λονδίνου. Eκεί, ηχογράφησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Champagne Holocaust” το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, απέσπασε θετικές κριτικές και κίνησε το ενδιαφέρον πολλών δισκογραφικών εταιριών, που έσπευσαν να τους προσφέρουν συμφωνίες για συμβόλαια. Παρόλα αυτά, οι ίδιοι επέλεξαν να ιδρύσουν μαζί με το μάνατζερ τους τη δική τους δισκογραφική.

Για τον παραπάνω, αλλά και για πολλούς άλλου λόγους, αποτελούν μια από τις πιο συζητημένες νεοσύστατες μπάντες της Αγγλίας. Τα live τους είναι διασκεδαστικά, δυνατά και γεμάτα ενέργεια και σύμφωνα με πολλούς κριτικούς, αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία που λείπουν από τις σύγχρονες μπάντες και ταυτόχρονα που αναδεικνύουν τους Fat White Family.

The Last International Playboys

Οι Last International Playboys έχουν υιοθετήσει ένα μελαγχολικό, alternative, urban ύφος, που ταιριάζει σε μια μητρόπολη, όπως η Αθήνα. Πηγή της έμπνευσής τους είναι ο έρωτας, ο χρόνος, η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα. Ρίχνοντας κλεφτές νοσταλγικές ματιές στον ήχο και τις εικόνες του παρελθόντος, που αγαπούν, αφήνουν τις ανησυχίες τους να τούς οδηγήσουν στους δρόμους του σήμερα. To 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ε.Ρ. με τίτλο “Foreplay”, που περιλαμβάνει τέσσερα tracks. Tα “dancing on my grave”, που υπήρξε και το πρώτο τους video clip, “the miracle”, “I walk alone” και “I will”. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το πρώτο τους full album.

Το φετινό Rockwave Festival ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου με τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Evanescence και τους Gojira, αλλά και Flogging Molly, Paradise Lost, Anathema, Epica, Poem και Tardive Dyskinesia.

Evanescence

Στη λίστα με τα αγαπημένα groups του ελληνικού κοινού πάντοτε θα υπάρχει ειδική αναφορά και υποσημείωση στους Evanescence. Το 1995 η Amy Lee μαζί με τον Ben Moody έμελλε να δημιουργήσει ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000s.

Έτσι λοιπόν στις 2 Ιουλίου 2017 το συγκρότημα από το Little Rock του Arkansas θα συναντήσει ξανά τους φανατικούς του οπαδούς στο TerraVibe Park, δίνοντας τον δικό τους τόνο στο Rockwave Festival.

Mέσα από τις σπαραξικάρδιες ερμηνείες και την αντισυμβατική περσόνα της Amy Lee, τις κοφτερές μελωδίες και την ονειρική ατμόσφαιρα των συνθέσεων οι Evanescence έγιναν ένα από τα πιο αγαπητά συγκροτήματα στην χώρα μας, επομένως το ραντεβού της 2ης Ιουλίου 2017 στο TerraVibe Park μόνο ως πολύ-αναμενόμενο μπορεί να χαρακτηριστεί!

Gojira

Οι Gojira την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Rockwave Festival! Στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη Metal μπάντα της εποχής μας οι Gojira, είναι ή πλέον συχνή απάντηση, απόλυτα δικαιολογημένα αν σκεφτεί πως το Magma που αποτελεί την τελευταία δισκογραφική προσπάθεια του γκρουπ είναι η επιτομή του μεστού ολοκληρωμένου σκληρού ήχου, κλείνοντας στα 44 λεπτά όλα όσα είναι οι εκ Γαλλίας ορμώμενοι Gojira!

Ο δίσκος τους Magma του 2016, ήταν ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς που έφυγε, ο οποίος ήρθε να απογειώσει το όνομα των Gojira. Θηριώδης ήχος, ανελέητο head banging ευγενική χορηγία της μηχανής παραγωγής riffs, του πνευματικού τέκνου των Joe και Mario Duplantier, Christian Andreu και Jean Michel Labadie.

Flogging Molly

Αφού σχηματίστηκαν στο Los Angeles το 1997, οι Flogging Molly πάντα αψηφούσαν τις κατηγοριοποιήσεις. Η μεταδοτική πρωτοπορία των τραγουδιών τους είναι το κλειδί της δημιουργικότητας και της σπουδαιότητάς τους. Συνδέουν την punk rock με κέλτικα όργανα—βιολί, μαντολίνο και ακορντεόν—και συγχέουν blues progressions με δυναμικές κιθάρες και παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. “Δεν είμαστε μια παραδοσιακή μπάντα,” εξηγεί ο frontman από το Δουβλίνο, Dave King. “Είμαστε επηρεασμένοι από την παραδοσιακή μουσική και εμπνευσμένοι από αυτή, αλλά χωρίς αμφιβολία βάζουμε και τα δικά μας στοιχεία.” Η μουσική τους αφορά την εξορία, την επανάσταση, τους αγώνες και την ιστορία. Το μόνο κριτήριο της μπάντας φτιάχνοντας τη μουσική τους είναι απλό και βαθύ: να έχει σημασία.

Η κοινωνική και πολιτική επίγνωση που κινεί τη μουσική των Flogging Molly δεν έχει υπάρξει πιο εξέχουσα από όσο είναι στο επερχόμενο άλμπουμ τους LIFE IS GOOD, το οποίο κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου (Vanguard Records). Το έκτο στούντιο άλμπουμ τους, LIFE IS GOOD είναι η μέχρι στιγμής δυναμικότερη κυκλοφορία της μπάντας, υπογραμμίζοντας την φινέτσα με την οποία διηγούνται προσεγμένα φτιαγμένες ‘ιστορίες’ με έντονες συνθέσεις.

Paradise Lost

Mε πάνω από εικοσιπέντε χρόνια στην πλάτη, οι προπάτορες του ατμοσφαιρικού death metal, είναι πλέον πολλά περισσότερα από προπάτορες του ατμοσφαιρικού death metal. Ηγέτες της βρετανικής σκηνής του σκληρού ήχου, από το Halifax ορμώμενοι οι Paradise Lost έμελλε να γίνουν ένα εκ των σημαντικότερων metal συγκροτημάτων από καταβολής του είδους. Τα Gothic/ Draconian Times/ Icon στέκονται μνημειώδη αριστουργήματα και απαραίτητες προσθήκες σε κάθε ενημερωμένη δισκοθήκη.

Τελευταίο πόνημα του συγκροτήματος το “The Plague Within”, ηχητικό απόσταγμα της σπουδαίας καριέρας τους, με τον Holmes να υποκύπτει στους αγαπημένους του βρυχηθμούς και τον Mackintosh να συνθέτει ορισμένα από τα πιο μεγαλοπρεπή του riffs. More to see την Κυριακή 2 Ιουλίου στο TerraVibe Park και το Rockwave Festival

Anathema

Η φημισμένη σκηνή του Liverpool μπορεί να περηφανεύεται και για την μπάντα των αδερφών Cavanagh που ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 1990 σαν Pagan Angel. Mαζί με τους My Dying Bride και τους Paradise Lost, ηγήθηκαν του ατμοσφαιρικού doom-death metal, κυκλοφορώντας μια σειρά εξαιρετικών δίσκων όπως τa Serenades, Silent Enigma και το αριστουργηματικό Alternative 4.

Όλα τα υπέροχα τραγούδια που έχουν αφήσει παρακαταθήκη στους οπαδούς τους εδώ και 25 χρόνια είναι το επιστέγασμα όλων όσων δουλεύουν οι Anathema στο μουσικό τους ταξίδι έως τώρα.

Ομορφιά, ένταση, δράμα, νέες μουσικές κατευθύνσεις, όλα αυτά ενσωματωμένα στη συνθετική χημεία των Daniel, John και Vincent και στη μαγευτική φωνή της Lee Douglas. Περισσότερα επί σκηνής την Κυριακή 2η Ιουλίου στο TerraVibe! See you there Rockwavers!

Epica

Another entry! Epica @ Rockwave Festival! Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Epica επιστρέφουν στη χώρα μας στα πλαίσια του φετινού Rockwave Festival και υπόσχονται για μια ακόμη φορά μια μοναδική εμφάνιση γεμάτη συμφωνική metal και ξεχωριστές μελωδίες.

Η Ολλανδικής καταγωγής μπάντα σχηματίστηκε το 2002. Μόλις έναν χρόνο μετά και έχοντας πλέον για βασικό όπλο τους τα δυναμικά φωνητικά της Simone Simons, κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ολοκληρομένο δίσκο “The Phantom Agony”.

Ακολούθησε το “Consign to Oblivion”, το οποίο αποτέλεσε και το album για το ξεκίνημα της ανοδικής τους πορείας και πέντε ακόμη δισκογραφικές δουλειές, με την τελευταία τους να αποτελεί το “The Holographic Principle” το Σεπτέμβρη του 2016, κομμάτια του οποίου θα ακούσουμε και για πρώτη φορά στη χώρα μας στο live, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Poem

Οι Poem είναι μια τετραμελής progressive rock/metal μπάντα με βάση τους την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2006 από τον Γιώργο Προκοπίου, Kamil Kamieniecky και τον Γιώργο Αναγνώστου, το lineup άλλαξε κάποιες φορές μέσα στα χρόνια και τώρα αποτελείται από τους Γιώργο Προκοπίου (φωνή/κιθάρα), Laurence Bergström (κιθάρα), Στράτο Χάιδο (μπάσο) και Σταύρο Ρίγο (ντραμς).

Με ποικιλία επιρροών και αγάπη προς τον πειραματισμό, οι Poem ξεκίνησαν τη μουσική τους περιπέτεια, ξεκαθαρίζοντας το προσωπικό τους στιλ από τα πρώτα κιόλας τραγούδια τους. Τα τέσσερα μέλη προέρχονται από διάφορα μουσικά background τα οποία φέρνουν στο στούνιο και τις πρόβες, δημιουργώντας μουσική την οποία κανείς από αυτούς δε θα μπορούσε να συνθέσει μόνος. Τους αρέσει να πειραματίζονται με διαφορετικούς ήχους και ρυθμούς και το να τζαμάρουν ελεύθερα αποτελεί μια λυτρωτική διαδικασία για το κάθε μέλος ξεχωριστά, αλλά και μια πολύ ενωτική διαδικασία για την μπάντα.

Οι POEM είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες και πλέον ποιοτικές metal μπάντες της χώρας.

Tardive Dyskinesia

Όσοι παρακολουθούν την prog metal σκηνή και όχι μόνο, γνωρίζουν πολύ καλά τους Tardive Dyskinesia. Από τις πρώτες μέρες τους ως Override, την κυκλοφορία του προφητικού ντεμπούτο full length album τους “Distorting Point of View”, την ευρωπαϊκή περιοδεία, τα packed gigs σε όλη την Ελλάδα και τελικά το εμβληματικό “Static Apathy in Fast Forward” (2012) album τους, που με την υψηλή ακραία αισθητική του, τους έδωσε το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή τους στα δύο μεγαλύτερα prog-djent metal fest της Ευρώπης (Euroblast & UK Tech-Metal Fest) κοντά σε κορυφαία ονόματα του είδους, όπως Meshuggah, Cynic, Leprous, The Ocean, Protest The Hero, Animals As Leaders, Textures, Between The Buried And Me κ.ά., οι Tardive Dyskinesia χαρακτηρίζονται από σταθερή ποιότητα και εμμονική συνέπεια, γεγονός που τους επέτρεψε να παραμείνουν στο προσκήνιο, για όλο αυτό το διάστημα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τη νέας τους δισκογραφική κυκλοφορία υπό τον τίτλο “Harmonic Confusion” (Playfalse Records).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Evanescence στο Rockwave Festival του 2017

Μουσική Πριν 378 εβδομάδες

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.