E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι εξομολογήσεις της Νταϊάνα που σοκάρουν: Προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου

Ακόμα περισσότερες απομαγνητοφωνήσεις στη δημοσιότητα

Οι εξομολογήσεις της Νταϊάνα που σοκάρουν: Προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/6/2017 | 14:34

Πληροφορίες από την θλιμμένη και πιεστική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο πλευρό του Καρόλου έρχονται στο φως μέσα από ηχογραφήσεις της ίδιας, στις οποίες εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες της λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα» στις κασέτες που έστειλε στον συγγραφέα Άντριου Μόρτον μίλησε για την ημέρα του γάμου της με τον Κάρολο, αλλά και όσα προηγήθηκαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Νταϊάνα: «Παντρευτήκαμε την τετάρτη. Τη Δευτέρα (27 Ιουλίου 1981) είχαμε πάει στον ναό του Αγίου Παύλου για την τελευταία πρόβα και τα φώτα της κάμερας ήταν όλα ανοιχτά και τότε πήρα μια ιδέα για το πως επρόκειτο να ήταν εκείνη η μέρα. Και έκλαψα πάρα πολύ. Πραγματικά κατέρρευσα και ήταν εξαιτίας πολλών πραγμάτων. Εξαιτίας της υπόθεσης με την Καμίλα, που επανερχόταν κατά τη διάρκεια του αρραβώνα μας. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να είμαι ώριμη σχετικά με αυτό, αλλά δεν είχα τις βάσεις να το κάνω και δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό».

«Θυμάμαι τον σύζυγό μου να είναι πολύ κουρασμένος. Και οι δυο ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Ήταν μεγάλη μέρα. Εκείνο το βράδυ μου έστειλε ένα πολύ ωραίο δαχτυλίδι με την σφραγίδα των φτερών του πρίγκιπα της Ουαλίας και μια πολύ ωραία κάρτα που έλεγε: “Είμαι τόσο περήφανος για σένα και όταν φτάσεις θα είμαι στο βωμό για σένα. Κοίτα τους στα μάτια και ρίξε τους ξερούς”».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκάλυψε ακόμα πως η μάχη της με τη βουλιμία ξεκίνησε λίγο πριν τον γάμο της, ενώ το βράδυ πριν τον γάμο η ίδια «έφαγε ο,τι βρήκε μπροστά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ημέρα του γάμου της, η «θλιμμένη πριγκίπισσα» εξομολογήθηκε πως: «Ήμουν ήρεμη, πολύ ήρεμη, νεκρικά ήρεμη. Ένιωθα σαν πρόβατο προς σφαγή. Το ήξερα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για αυτό».

Τη στιγμή που περπατούσε προς τον μέλλοντα σύζυγο της, η Νταϊάνα αποκάλυψε πως: «Όσο περπατούσα στον διάδρομο έψαχνα να βρω την Καμίλα. Το ήξερα πως ήταν εκεί, φυσικά. Κοιτούσα για να την βρω. Θυμάμαι πως ανησυχούσα φοβερά για την υπόκλιση μου στη βασίλισσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τις σκέψεις της εκείνη τη στιγμή, η Νταϊάνα αποκάλυψε στις ηχογραφημένες κασέτες πως: «Σκεφτόμουν πως ολόκληρο το σκηνικό ήταν τρελό, το ότι παντρευόμουν, με την έννοια ότι ήταν τόσο μεγαλίστικο. Και εκεί ήταν η Νταϊάνα-μια δασκάλα νηπιαγωγείου. Η όλη κατάσταση ήταν γελοία». «Θυμάμαι πως ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον σύζυγο μου που δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Πραγματικά πίστευα ότι ήμουν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Θα με φρόντιζε. Λοιπόν, έκανα λάθος σε αυτήν την διαπίστωση».

«Λοιπόν, περπατούσα και εντόπισα την Καμίλα – χλωμή με ένα καπέλο pillbox, με τον γιο της Τομ να κάθεται σε μια καρέκλα. Ακόμα και σήμερα είναι πολύ ζωντανή η ανάμνηση».

Η πριγκίπισσα που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τον βρετανικό λαό, αποκάλυψε ωστόσο, πως πολύ σύντομα κατάλαβε πως η ζωή της δεν θα ήταν όπως την ονειρευόταν, καθώς στο ταξίδι του μέλιτος έκλαιγε διαρκώς και έβλεπε εφιάλτες με πρωταγωνίστρια την Καμίλα. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια: «Είχα πάθει εμμονή με την Καμίλα. Δεν εμπιστευόμουν τον Κάρολο, νόμιζα πως κάθε πέντε λεπτά την έπαιρνε τηλέφωνο και την ρωτούσε πως να χειριστεί τον γάμο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως αποτέλεσμα η Νταϊάνα αδυνάτιζε ολοένα και περισσότερο, ενώ βυθιζόταν στην κατάθλιψη. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως: «Ήμουν τόσο μελαγχολική που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυράφια. Έβρεχε και έβρεχε και έβρεχε. Πήγα στο Λονδίνο για να ψάξω για θεραπεία, όχι επειδή δεν μου άρεσε στο Μπαλμόραλ, αλλά επειδή ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Όσο για την συμπεριφορά του Καρόλου απέναντι της, φαίνεται πως έκανε την Νταϊάνα να αισθάνεται παραμελημένη, καθώς όπως εξομολογήθηκε: «Έβλεπε με δέος την μητέρα του και φοβόταν τον πατέρα του, και εγώ ήμουν πάντα το τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο. Δεν ήταν ποτέ: “Αγάπη μου, θέλεις ένα ποτό;”, αλλά: “Μαμά, θέλεις ένα ποτό;” , “Γιαγιά, θέλεις ένα ποτό;”, “Νταϊάνα, θέλεις ένα ποτό;”.

Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώθηκαν στην ψυχολογία της πριγκίπισσας όταν ανακάλυψε πως κυοφορούσε το πρώτο της παιδί, τον Ουίλιαμ. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ άσχημη, με την ίδια να αισθάνεται άρρωστη καθ' όλη τη διάρκεια. Η ίδια αποκάλυψε πως παρ' όλα αυτά προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει τον Κάρολο περήφανο για εκείνη, αλλά εκείνος δεν φάνηκε να το αναγνωρίζει ποτέ.

Όταν γεννήθηκε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε να δει το μωρό και το σχόλιο που έκανε όταν το αντίκρισε για πρώτη φορά ήταν: «Ευτυχώς που δεν έχει τα αυτιά του πατέρα του».

Στη βάφτιση του μικρού Ουίλιαμ, η Νταϊάνα, η οποία έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη, ένιωσε πως βρέθηκε στο περιθώριο, καθώς οι αμέτρητες φωτογραφίες από τη βάφτιση απεικόνιζαν σχεδόν αποκλειστικά τη βασίλισσα, τη βασιλομήτορα και τον Κάρολο.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

OMG Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

OMG Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

OMG Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

OMG Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

OMG Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

OMG Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

OMG Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

OMG Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

OMG Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.