E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Blend Techniques: Chris Liebing / Richie Hawtin / Solomun / Tale Of Us

To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Techniques επιστρέφει με τη σφραγίδα του Blend και 2 stages

Blend Techniques: Chris Liebing / Richie Hawtin / Solomun / Tale Of Us

ΑΘΗΝΑ - Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7
Ημερομηνία: 23/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 23:00

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΑ EARLY BIRD ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 9/7.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ.

ΤΙΜΕΣ EARLY BIRD ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΕΩΣ ΚΑΙ 9/7):
EARLY BIRD: STAGE 1 & 2 (ARENA): 30 ΕΥΡΩ
EARLY BIRD STAGE 1 & 2 (VIP): 40 ΕΥΡΩ

Aπό 10/07 μέχρι 23/07:
STAGE 1&2 (ARENA): 40€
STAGE 1&2 (VIP): 50€

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

4 θρυλικοί headliners, 2 stages, 12 ώρες non-stop μουσικής στο μεγαλύτερο dance party της χρονιάς!

To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Techniques επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ ανοίγοντας τις πύλες του σε 2 massive stages. Για πρώτη φορά τόσα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής συγκεντρωμένα σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με τη σφραγίδα του Blend.

Ένα υπερθέαμα ήχου, εικόνας και effects!

H 6η διοργάνωση του Techniques, του κορυφαίου οπτικοακουστικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με την υπογραφή του Blend επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου πιο δυναμικά από ποτέ. Για πρώτη φορά μία διοργάνωση ηλεκτρονικής μουσικής πραγματοποιείται σε 2 stages με headliners τους  ηγέτες της παγκόσμιας techno και house σκηνής:

Stage 1 / Gazi Music Hall
Chris Liebing
Richie Hawtin

Support from
Fabio Florido / Manolaco / Mikee

Το Techniques καλωσορίζει στο booth τον ζωντανό θρύλο της techno και ιδρυτή της M-nus, Richie Hawtin. Ο άνθρωπος-ορόσημο που κατάφερε να κάνει το όνομά του συνώνυμο με την πρωτοπορία στην ηλεκτρονική μουσική, επιστρέφει στην Ελλάδα ως ο αδιαφιλονίκητος headliner αυτού του φεστιβαλικού event.  Ο καινοτόμος Hawtin βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής για πάνω από δύο δεκαετίες και θεωρείται ως ένας από τους πρωτοπόρους του minimal techno ήχου. Έχει εμπνευστεί από πολύ μικρή ηλικία από τους δημιουργούς της techno, τους Derrick May και Juan Atkins ενώ από την στιγμή που αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο Βερολίνο έδωσε μια εντελώς νέα διάσταση στον ήχο της techno. Στις δισκογραφικές του εταιρίες Minus και Plus 8 έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες παραγωγές με τεράστια επιτυχία και αναγνώριση παγκοσμίως.

Γνωστός ως Plastikman μέσα από τα πασίγνωστα live DJ sets του έδωσε στην techno ένα μοναδικό πρόσωπο με μια σειρά τεσσάρων αριστοτεχνικών minimal άλμπουμs. Έχει κάνει εμφανίσεις στα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου όπως το Glastonbury, Tribal Gathering, Love Famiiy Park, Timewarp ενώ αυτή τη στιγμή το ENTER, το residency του κάθε Πέμπτη σε ένα από τα καλύτερα clubs του κόσμου, το Space της Ibiza, τον έχουν καθιερώσει σταθερά στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας ελίτ της ηλεκτρονικής σκηνής.

Στο ίδιο stage και ο Γερμανός πρωτοπόρος της techno, Chris Liebing. Ο ιδρυτής των περίφημων CLR και Spinclub Recordings κι ένας από τους πιο δραστήριους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αυτού του ήχου θα αναβιώσει ενώπιόν μας ένα από τα διασημότερα techno events του κόσμου, το CLR Night. Η πρώτη επαφή του Liebing με την techno έγινε το 1993. Μέχρι τότε διάλεγε δίσκους στο Dowtown Records, της πόλης του Giessen, όπου έπαιζε funk, soul, house και hip hop. Ωστόσο ο underground ρυθμός γρήγορα τον κέρδισε ολοκληρωτικά και ένα χρόνο μετά θα εγκαινίαζε το πρώτο του club, το περίφημο Spinclub. Ό,τι ακολούθησε από ‘κει και πέρα, έχει γραφτεί ήδη με χρυσά γράμματα στην ιστορία της techno. Από το άλμπουμ ‘Evolution’ και το ‘Collabs 3000: Metallism album’, μέχρι τα sets του στο Cocoon, το Amnesia και το Omen, όλα επιβεβαιώνουν πως ο Chris Liebing ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό ό,τι πρεσβεύει η φιλοσοφία του CLR: Create, Learn, Realize.

Όσο για τον Fabio Florido, έναν από τους πλέον ραγδαία ανερχόμενους djs και παραγωγούς και resident του ENTER, έχει αποδείξει ότι είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να παρακολουθήσουμε στο μέλλον με το "καλύτερο να μην εχει έρθει ακόμα". O Ιταλός dj και παραγωγός σπούδασε στην Ακαδημία "Giuseppe Verdi" στο Prato της Ιταλίας. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νιότης του σε νυχτερινά κλαμπ και φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, διέδωσε την προσωπική του πινελιά πάνω στην μουσική και διασκέδαση, χτίζοντας σιγά σιγά και με το πέρασμα του χρόνου τις γνώσεις του και τώρα βιώνει το clubbing από πρωτο χέρι. Το 2007 ο Fabio μετακόμισε στο Λονδίνο όπου πέρασε πολλές ώρες στο studio για να αναπτύξει το δικό του μοναδικό στυλ, που συνδυάζει techno και tech house - μέχρι την πρώτη κυκλοφορία του το 2011.

Περισσότερα EPs και remixes σε αρκετές ευρωπαϊκές δισκογραγικές ακολούθησαν, και σύντομα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται από καλλιτέχνες όπως ο Richie Hawtin, Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio, Sasha Carassi και πολλούς άλλους. Περιστοιχισμένος από τη θετική υποστήριξη, ο Fabio εργάστηκε σκληρά για να διαμορφώσει το δικό του όραμα στη μουσικής και επίσης μέσα από τα σετ του. Ποτέ ικανοποιημένος, βάζει τον εαυτό του σε μία συνεχή αναζήτηση της μουσικής, εργαλείων και νέο εξοπλισμό για να ξεχωρίζει από το πλήθος των ανερχόμενων djs.

Το 2012/13 πήγε τον Fabio σε ένα άλλο επίπεδο . Αφού μετακόμισε στην Ίμπιζα, ήρθε σε επαφή με εκείνους που του έδωσαν την αρχική έμπνευση, συμπεριλαμβανομένων των Richie Hawtin και του ENTER γενικότερα. Κατά την περίοδο αυτή ο Fabio ήταν τυχερός να ακούσει, να χορέψει και να βιώσει πολλές από τις δικές του παραγωγές να παίζονται από τους καλύτερους djs και στις πιο πολυσυζητημένες πίστες στον κόσμο.

Ο Fabio ανέλαβε τώρα τον έλεγχο της πίστας όπως ποτέ πριν και το 2014 έγινε resident του ENTER events στο Space Ibiza, με εμφανίσεις σε διεθνή events του ENTER. Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευθεί η καριέρα του Fabio με την ταχύτητα του φωτός στο διεθνές κύκλωμα και πλέον τίποτα δεν τον σταματάει.


Stage 2 / ACRO

Solomun
Tale Of Us

Support from
Nico Rac / Sysex / Tap

Με παραγωγές και remixes, ο Solomun διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένας από τους πιο καταξιωμένους underground μουσικούς παραγωγούς. Το 2012 ανακηρύχθηκε ως dj της χρονιάς απο το Mixmag. Οι εμφανίσεις του στην Ibiza ξεκίνησαν το 2013. To Κυριακάτικο residency στο Pacha άμεσα έγινε το κορυφαίο event του νησιού. Λατρεύει να δουλεύει στο studio, αλλά το πάθος του για το DJing και τις live εμφανίσεις δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν από αυτούς που έχουν δει κάποιο show του. Ως επικεφαλής της δισκογραφικής Diynamic Music, παραμένει αυθεντικός και απολαμβάνει να ταξιδεύει το κοινό του.

Για το μουσικό του ύφος, όπου το βάθος, οι ανθρώπινες φωνές, και η funk συνδέονται μοναδικά, έχει αναφέρει: “Οι άνθρωποι βιώνουν συναισθήματα. Γιατί να μην τα βιώνουν και πάνω στο dancefloor;” Το πάθος του για την μουσική είναι η πηγή της επιτυχίας του στο να διαχειρίζεται δύο εταιρείες, (Diynamic, 2DIY4), ένα από τα πιο αξιοσέβαστα και ιδιαίτερα εκτιμημένα underground club της Γερμανίας (EGO), καθώς και το Diynamic Radio show όπου μεταδίδεται σε περίπου 30 χώρες.

Όλα αυτά τα πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται την πληθώρα των επιρροών στην μουσική του, δηλαδή με μία ειλικρινή δέσμευση στο “Doing It Yourself”.

Οι Tale Of Us, Karm και Matteo δεν είναι τυχαία το αγαπημένο electro δίδυμο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι djs και παραγωγοί με έδρα το Βερολίνο μοιράζονται ένα όραμα που συγκεντρώνει στοιχεία από house και techno με επιρροές από pop, nu disco ακόμα και rock. Με άμεσα αναγνωρίσιμες παραγωγές, οι Tale Of Us δημιουργούν από δυνατά dance tracks μέχρι πιο ατμοσφαιρικές και αφηρημένες συνθέσεις. Εμφανίζονται τακτικά στα κορυφαία  clubs του κόσμου, όπως είναι τα  Watergate και Tenax, ενώ παράλληλα τρέχουν και πιο private μυστικά events, όπως το περίφημο “Just Us” στην πόλη τους το Μιλάνο.

Ο Karm έχει γεννηθεί στο Τορόντο και ο Matteo στην Νέα Υόρκη. Στην Ιταλία μετακόμισαν από παιδιά, όπου και γνωρίστηκαν και έχουν αυτόν τον στενό δεσμό συνεργασίας μέχρι και τώρα. Σήμερα η έδρα τους είναι το Βερολίνο, ένας τόπος που τους έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χτίσουν σχέσεις με αρκετούς μουσικούς με τους οποίους μοιράζονται το ίδιο όραμα, όπως οι Seth Troxler, Shawn Reeves, Ryan Crosson και Lee Curtis, οι οποίοι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές των Tale Of Us από την πρώτη στιγμή που άκουσαν την μουσική τους. Δεν είναι τυχαίο που το πρώτο ep των Tale of Us κυκλοφόρησε κάτω από την ομπρέλα της Visionquest. Πριν από αυτό είχαν ήδη κυκλοφορήσει tracks σε labels όπως Barraca Music και Life & Death αλλά και αρκετές συμπαραγωγές και remixes στην Visionquest με συνεργάτες τους Shawn Reeves και Ryan Crosson. Το remix στο Disco Gnome του Thugfucker στην Life & Death αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα tracks του 2010 από το Mixmag. Ακολούθησε ένα ακόμα συγκλονιστικό remix στο Every Minute Alone των Who Made Who το οποίο αναγνωρίστηκε από Mixmag αλλά και Dj Μag ως το techno track του μήνα και βρέθηκε ανάμεσα σε αρκετά charts από πολλούς djs.

Μετά από την εμφάνιση τους που έκλεψε την παράσταση στο showcase της Visionquest στο Miami ακολούθησαν πολλές international εμφανίσεις, ανάμεσα σε αυτές Detroit Movement FSVL και Sonar. Οι Tale of Us δεν είναι τυχαία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του ευρωπαϊκού κοινού.

Ξεπερνώντας κατά πολύ τον ίδιο του τον εαυτό, το ανανεωμένο  Techniques είναι ένα στοίχημα της ομάδας του Blend και φιλοδοξεί να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα του electro festivals στη χώρα μας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.