E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ejekt Festival 2017

Το line – up: The Killers, Kasabian, The Kills, The Jesus and Mary Chain, Peter Hook & The Light, Circa Waves, Deaf Radio

Ejekt Festival 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Πλατεία Νερού
Κτίριο Πεζογέφυρας (δίπλα στο Γήπεδο του Τάε Κβον Ντο), στάση Τραμ Δέλτα Φαλήρου
Ημερομηνίες: από 24/6/2017 έως 14/7/2017
ΙΟΥΝ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Day 1: Arena – 46 ευρώ, VIP – 85 ευρώ | Day 2: Arena – 40 ευρώ | VIP – 65 ευρώ | Διήμερα εισιτήρια: 75 ευρώ | TAMEIO: Day 1: Arena – 50 ευρώ, VIP – 95 ευρώ | Day 2: Arena – 45 ευρώ, VIP – 75 ευρώ

πληροφορίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το EJEKT Festival 2017 έχει ήδη αρχίσει! The Killers, Kasabian, The Kills, The Jesus and Mary Chain, Peter Hook & The Light, Circa Waves, Deaf Radio, είναι τα ονόματα που συμπληρώνουν το εντυπωσιακό line-up του φετινού φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου και στις 14 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.


Συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου στη σκηνή του Ejekt θα ανέβουν οι The Killers, The Kills, Circa Waves και Deaf Radio, ενώ τη 2η μέρα, 14 Ιουλίου, δεν χάνουμε με τίποτα Kasabian, The Jesus and Mary Chain, Peter Hook & The Light, Of Montreal και Black Hat Bones.

KILLERS

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν δισκογραφικά το 2004 με το πολυπλατινένιο “Hot Fuss”,οι Killers σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες της Αμερικής αλλά και του πλανήτη. Η χαρακτηριστική φωνή του Brandon Flowers και οι εθιστικές μελωδίες σε τραγούδια όπως τα “Mr.Brightside”, “Somebody Told Me”, “Smile Like You Mean It”, “Jenny Was A Friend of Mine” και“All These Things That I’ve Done” πέρασαν αμέσως στο πάνθεον της μουσικής δεκαετίας των 00ς. Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή!

Συνολικά, στην καριέρα τους έχουν πουλήσει πάνω από 22.000.000 άλμπουμς παγκοσμίως και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του 21ου αιώνα σε όλα τα είδη μουσικής. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία (Brit Awards, NME Awards, MTV Europe Awards, American Music Awards, κλπ), ενώ έχουν κερδίσει και 7 υποψηφιότητες στα Grammy Awards.

Το 2017 θα επιστρέψουν στη δισκογραφία, με τον 5ο δίσκο της καριέρας τους. Έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα είναι σε παραγωγή του Jacknife Lee, παραγωγού των U2, REM, Kasabian, Snow Patrol και πολλών ακόμα μεγάλων ονομάτων.Το όνομα του Jacknife Lee αλλά και η δηλωμένη διάθεση των Killers να απομακρυνθούν από τον ήχο του “Battle Born” μας προδιαθέτει για μια πραγματικά μεγάλη επιστροφή! Το πρώτο single από τον νέο ήχο των Killers αναμένεται την άνοιξη.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει ως τις 24 Ιουνίου, όταν ο Brandon Flowers και οι υπόλοιποι Killers θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον ομορφότερο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, για να μας παρουσιάσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και το νέο υλικό τους, σε μια βραδιά που σίγουρα θα γραφτεί στη συναυλιακή ιστορία της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

THE KILLS

Επιτέλους, η Alison Mosshart και ο Jamie Hince έρχονται στην Ελλάδα! Ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα του εγχώριου indie και rock κοινού, γίνεται πραγματικότητα.

“Doing It To Death”, “Future Starts Slow”, “U R A Fever”, “Heart Of A Dog”, “The Last Goodbye”, “Siberian Nights”, “Black Balloon”, “Last Day of Magic”, “Cheap and Cheerful” είναι μόνο λίγα από τα εξαιρετικά τραγούδια από τη δισκογραφία τους που έχουν καταφέρει να γίνουν επιτυχίες, με εκατομμύρια views και συμμετοχές σε soundtrack πολλών γνωστών τηλεοπτικών σειρών (Peaky Blinders, Grey’s Anatomy, True Blood, The Good Wife, Misfits, Gossip Girl, Entourage, House, Criminal Minds, κλπ) και ταινιών (Children of Men, Push, Friday the 13th, κλπ).

Από το 2003, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους “Keep On Your Mean Side” και προκάλεσε τις αναμενόμενες συγκρίσεις με τους White Stripes, κάθε ένα από τα πέντε άλμπουμ τους είναι ένα βήμα παραπάνω, με αποκορύφωμα το περυσινό “Ash & Ice” που έγινε το πιο επιτυχημένο τους, μπαίνοντας στο τοπ20 της Αγγλίας.

Η φήμη τους έχει εξαπλωθεί πέρα από το ίδιο το συγκρότημα, τόσο λόγω της συμμετοχής της Alisonστους Dead Weather του Jack White, όσο και λόγω του γάμου του Jamie με την Kate Moss. Όμως, το δίδυμο έχει αποδείξει ότι για αυτούς, το συγκρότημα είναι η βασική προτεραιότητα.

Στις 24 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, η σαγηνευτική Alison και ο Jamie θα μας δείξουν πώς μπορεί μια μπάντα να είναι ταυτόχρονα εξαιρετική, αλλά και αθεράπευτα cool την ίδια στιγμή.

CIRCA WAVES

Οι Circa Waves είναι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα. Το απέδειξαν με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Young Chasers” του 2014, όπου μας παρουσιάστηκαν ως η επιτομή της indie-pop βρετανικής μπάντας, χάρη σε εξαιρετικά singles όπως τα “T-Shirt Weather”, “Fossils”, “My Love”, “Get Away”. Περιόδευσαν με τους The 1975 και τους The Libertines, συμμετείχαν στην NME Awards Tour της χρονιάς και άφησαν μεγάλες υποσχέσεις για το επόμενο βήμα τους. Το οποίο είναι το δεύτερο άλμπουμ τους “Different Creatures” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και επιβεβαιώνει ότι οι Circa Waves κατέχουν το μυστικό του να γράφουν υπέροχες μελωδίες και τραγούδια που σου κολάνε, όπως τα “Fire That Burns” και “Wake Up”. Στην πρώτη εμφάνισή τους στη χώρα μας, στη σκηνή του EJEKT Festival, οι Circa Waves θα μας αποδείξουν γιατί θεωρούνται μια από τις νέες μεγάλες ελπίδες της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

DEAF RADIO

Deaf Radio: Όταν οι πολύ θετικές κριτικές για το ντεμπούτο άλμπουμ κάνουν αναφορές στους QOTSA, τους Doors και τους Joy Division, τότε κάτι έχεις κάνει καλά. Με το “Alarm” που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου, οι Deaf Radio καθιερώθηκαν ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες της εγχώριας rock σκηνής.

KASABIAN

Οι Kasabian έχουν τη μαγική συνταγή που τους επιτρέπει να γράφουν τραγούδια που κατακτούν τα charts και τις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, γεμίζουν γήπεδα και να σε κάνουν να χορεύεις! Το πιστοποιούν ύμνοι οπως τα «Fire», «Days Are Forgotten», «Club Foot», «L.S.F. (Lost Souls Forever)», «Eez-Eh», «Underdog», «Shoot The Runner», «Empire», «Velocipator», Switchblade Smiles». Κι αυτές είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες της μεγαλύτερης ροκ μπάντας που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες δύο δεκαετίες!

Η καριέρα τους είναι ο ορισμός της επιτυχίας! Έχουν κατακτήσει με τέσσερις(!) διαφορετικούς δίσκους την κορυφή του Βρετανικού albums chart, κερδίζοντας διπλές και τριπλές πλατίνες! Έχουν κερδίσει βραβεία και αμέτρητες υποψηφιότητες (Brit Awards, Mojo, Q, NME). Είναι μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου.

Κι όλο αυτό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ειδικά εν’όψει της κυκλοφορίας του 6ου άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται τους προσεχείς μήνες, με τις πληροφορίες μιλούν για επιστροφή στον «μεγαλο» ήχο που τους καθιέρωσε.

Ως τότε, we’re on fire!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

THE JESUS & MARY CHAIN

Η επιστροφή των The Jesus And Mary Chain στην Αθήνα είναι ένα συναυλιακό γεγονός! Στις 14 Ιουλιου στην Πλατεία Νερού, τα αδέρφια Reid θα δώσουν την πρώτη συναυλία τους στη χώρα μας μετά από δύο δεκαετίες!

Μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, οι The Jesus And Mary Chain κατόρθωσαν με το αριστουργηματικό ντεμπούτο τους “Psychocandy” (κυκλοφόρησε το 1985 με τον Bobby Gillespie στα drums) να αλλάξουν τον ρου της ροκ μουσικής. Συνδυάζοντας την ποπ φόρμα με τον κιθαριστικό θόρυβο, ο δίσκος αυτός άνοιξε το δρόμο για το alternative rock αλλά και το shoegaze. Χάρησετραγούδιαοπωςτο“Just Like Honey” καιτο “Never Understand”, μιαολόκληρηγενιάαπόμουσικούς (με προεξάρχοντες τους My Bloody Valentine) αναγνώρισε στα αδέρφια Reid τους δικούς της Velvet Underground. Σήμερα, ο δίσκος βρίσκεται σε όλες τις σοβαρές λίστες με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών.

Στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το “Damage And Joy”, ο πρώτος δίσκος τους έπειτα από 19 χρόνια! Το πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά, το“Amputation”, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και απέδειξε ότι οι αδερφοί Reid κρατιούνται ακόμα σε φόρμα.

PETER HOOK & THE LIGHT

Ο Peter Hook, εμβληματική μορφή της βρετανικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος των Joy Division και New Order, επιστρέφει στη σκηνή του EJEKT Festival μαζί με τους The Light για να παρουσιάσει στην ολότητά του το περίφημο “Unknown Pleasures”. Το αριστουργηματικό ντεμπούτο των Joy Division συγκαταλέγεται στους δίσκους που άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική, ορίζοντας το είδος του post-punk και δίνοντας μαςsingles όπως τα “She’s Lost Control”, “New Dawn Fades” και “Shadowplay”. Δεν υπάρχει σοβαρή λίστα με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών που να μην το περιλαμβάνει και σήμερα, 38 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παραμένει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη μουσική και αφετηρίας για αμέτρητα συγκροτήματα.

OF MONTREAL

Οι Of Montreal είναι η επιτομή της experimental pop μπάντας της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής. Ο υπερπαραγωγικός Kevin Barnes μας έχει προσφέρει ήδη 14 επίσημα άλμπουμς, καθώς και μια πληθώρα παράλληλων κυκλοφοριών, καλύπτοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ ηχητικό φάσμα, από την ψυχεδελική ποπ και το indie-rock ως το r’n’b και την ηλεκτρονική μουσική. Η αναγνώριση από το ευρύτερο κοινό ήρθε με την εμφάνιση του Georgie Fruit, του alter-ego του Barnes που θυμίζει έντονα τον Ziggy Stardust του David Bowie, που γνωρίσαμε στο άλμπουμ “Hissing Fauna, Are You the Destroyer?” και έπειτα στο “Skeletal Lamping”. Οι ζωντανές εμφανίσεις των Of Montreal είναι μοναδικές εμπειρίες, κάτι που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη σκηνή του EJEKT Festival 2017.

BLACK HAT BONES

Οι Black Hat Bones μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους “Born In A Thunder”, με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι κατέχουν πλήρως τη rock’n’roll και heavy rock φόρμα. Όσοι τους έχουν δει επί σκηνής, γνωρίζουν ότι τα live τους είναι ένα πάρτυ γεμάτο αδρεναλίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ejekt 2017: The Killers, The Kills

Φεστιβάλ Πριν 358 εβδομάδες

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.