E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

The Chap Live w/ Pale Oaks

Οι underground θρύλοι έρχονται για μια σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα

The Chap Live w/ Pale Oaks
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6, Tηλέφωνο: 2103210510
http://www.sixdogs.gr
Ημερομηνία: 6/7/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 8 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Οι underground θρύλοι The Chap έρχονται για μια σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα και το six d.o.g.s. Στη διάρκεια της διακεκριμένης 17χρονης πορείας τους, με 6 άλμπουμ και πολυάριθμα τουρ σε Ευρώπη και Αμερική, η μπάντα έχει τελειοποιήσει το δικό της, μοναδικά αναγνωρίσιμο είδος pre-post-everything ποπ, ανακατεύοντας ηλεκτρονική dance μουσική, πολιτικό ροκ, ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, σφιχτούς ρυθμούς και ελεύθερους συνειρμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2015 κυκλοφόρησαν το LP “The Show Must Go”, μια ψυχεδελική-πανκ πολιτική αποδόμηση του ροκ («Ο ήχος των πάντων κατρακυλά από τις σκάλες / ένα από τα άλμπουμς της χρονιάς», είπε ο Steve Lamacq του BBC). Τώρα, εν μέσω δημιουργικού διαλλείματος για την ηχογράφηση νέου υλικού για το το 7ο αλμπουμ τεκνο-αυτοσχεδιασμού, οι The Chap παρουσιάζουν μία αποκλειστική παράσταση στην Αθήνα. Θα παίξουν όλα τα χιτς. Κάποιοι θα φοράνε σορτς και κάποιοι θα κρατάνε σήματα. Και ως συνήθως, θα εκραγούν επί σκηνής. Μην το χάσετε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pale Oaks

Συνδυάζοντας ένα μεγάλο εύρος επιρροών, από το alternative rock των Jimmy Eat World, Biffy Clyro και Thrice μέχρι την synth pop των M83 και CHVRCHES, οι Pale Oaks δημιουργούν ένα ιδιόμορφο αποτέλεσμα που τιμά τις επιρροές τους, προτείνει όμως ταυτόχρονα μια δική τους, ολόφρεσκη ταυτότητα.

Στο σύντομο διάστημα από την δημιουργία τους έχουν καταφέρει να παίξουν τόσο στην κέντρικη Ευρώπη και στα Βαλκάνια όσο και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα.

Το πρώτο τους EP ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε από τον Άλεξ Κετεντζιάν (Planet Of Zeus, Despite Everything) στα Unreal Studios με mastering από την Emily Lazar (Foo Fighters, Tegan and Sara, Touche Amore) και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.