E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Vassiliki Papaioannou: Journey

Παρουσιάζει το νέο μουσικό της project

Vassiliki Papaioannou: Journey
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι, Tηλέφωνο: +302110124401
Ημερομηνίες: από 11/7/2017 έως 25/7/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 7 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Η Vassiliki Papaioannou επιλέγει την Ελλάδα για να κάνει την πρώτη παρουσίαση του νέου της μουσικού Project με τίτλο JOURNEY στο Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καινούργιο live project JOURNEY είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο...ανάμεσα στο τότε και στο τώρα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το απολαύσει στην πρεμιέρα του την Τρίτη 11 και την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Μέσα από διαφορετικές ηχητικές και αισθητικές όψεις, με ιδιαίτερες ατμόσφαιρες και minimal αισθητική, η Vassiliki Papaioannou παρουσιάζει καινούργια, original τραγούδια και ορχηστρικά της, αλλά και συγκεκριμένες αναφορές σε indie, rock, jazz και έντεχνο. Σύνδεση, αντανάκλαση, συνομιλία, επικοινωνία, άγγιγμα, αύρα, συγχρονικότητα...πετάνε σε μια διαδρομή από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον.......

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέγει να ερμηνεύσει και να διασκευάσει, πάντα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, αγαπημένα κομμάτια από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι : Muse, Adele, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Amy Winehouse, Placebo, Rag’n’Bone Man, Νατάσσα Μποφίλιου, Lizz Wright, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Peggy Lee κα. Ατμοσφαιρικοί, ρυθμικοί, αέρινοι ήχοι από κιθάρες, τσέλο και κρουστά, δημιουργούν...το τέλειο χρώμα! Το ταξίδι αρχίζει...!
 

Vassiliki Papaioannou

Σπούδασε κλασσική κιθάρα & θεωρία στο Ορφείο Ωδείο, με καθηγητή τον καταξιωμένο σολίστα Γιάννη Ηλιόπουλο και το 2000 συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, όπου και εργάσθηκε ως το 2007. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Σύγχρονης Μουσικής και Media (BA Hons New Music & Media) του University of Central Lancashire U.K., όπου συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές κάνοντας Master Έρευνας στη Μουσική Σύνθεση (ΜΑ by research in Musical Composition).
Στην Αγγλία, έκανε μουσικές παραστάσεις και live εμφανίσεις, ενώ διακρίθηκαν τα Projects της: ?mega(Trimega): A Synthesis of Ancient, Traditional & Contemporary Musics, (Avenham Theatre, Preston), MUSE (St.Peter’s Arts Centre, Preston), Dr Caligari 2002 (Blue Room Studio, Manchester), Body Language Arts CD-Rom (Green Room, Manchester *Best Audiovisual Project 2002). Το 2010 επιμελείται τη μουσική γιά το Video της Ελληνικής υποψηφιότητας στο Διαγωνισμό European Entrepreneurship Video Awards, το οποίο κερδίζει το πρώτο βραβείο στις Βρυξέλλες. Κάνοντας μουσική & ηχητική επένδυση σε αρκετές ταινίες Μικρού Μήκους, Διαφημίσεις, & Spots γιά τηλεόραση & ραδιόφωνο, έχει συνεργαστεί με ‘Ελληνες και Άγγλους Σκηνοθέτες, Visual Artists & Εικαστικούς. Το 2010, επίσης, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη & ηθοποιό Leon Herbert (ΑLIEN 3, BATMAN, THE ASSASSIN, DARK FLOORS). Έκανε τη μουσική σύνθεση & το Sound Design γιά το μεγάλου μήκους ψυχολογικό Θρίλερ του, “Ren? Dubois”, το οποίο παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2011 (The Bridge-Queen’s Yard) στο Λονδίνο. Το 2013 παίρνει Διάκριση στην 4η Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Άρκτου, στην κατηγορία: Ορχηστρική Μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από μικρή ηλικία συνθέτει τραγούδια σε στιγμές έμπνευσης και κάνει επιλεκτικά live εμφανίσεις ως μουσικός και ερμηνεύτρια. Το τραγούδι είναι σημαντικός τρόπος έκφρασής της και πολλές φορές η προσέγγισή της είναι να χρησιμοποιεί τη φωνή της σαν όργανο. Στις live εμφανίσεις της, στην Ελλάδα και στην Αγγλία, παίζει διάφορα όργανα και ερμηνεύει οτιδήποτε «τη συγκινεί» και «συνομιλεί» μαζί της. Πιστεύει στην εξέλιξη της μουσικής, μέσω του δημιουργικού πειραματισμού και της διαισθητικής ενοποίησης στοιχείων και εμπνέεται από τη φιλοσοφία, τη μυθολογία, τα μαθηματικά, τη φύση και τους ανθρώπους.

Tα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, ως δημιουργός και καθηγήτρια σύγχρονης μουσικής σύνθεσης και ήχου, πραγματοποιώντας συγχρόνως μουσικές παραγωγές αλλά και live projects ως ερμηνεύτρια & performer. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την επιλογή και ολοκλήρωση των τραγουδιών, τα οποία θα αποτελέσουν το πρώτο προσωπικό Album, που θα τη συστήσει ως δημιουργό και ερμηνεύτρια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.