E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Τα 5 καλύτερα tablets για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε!

Τα 5 καλύτερα tablets για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εκτός από τις πετσέτες τις ομπρέλες και τα φουσκωτά ίσως χρειαζόμαστε και ένα tablet για την παραλία και τις διακοπές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτό το λόγο εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε τα 5 καλύτερα tablets της αγοράς σε σχέση με τιμή και απόδοση.

LENOVO Tab 3 710F 8GB

Ξεκινάμε με το φτηνότερο tablet της λίστας το LENOVO Tab 3 710F.  Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα tablet που παίρνει άριστα στην φορητότητα, αλλά παράλληλα να είναι τόσο ευέλικτο για να διατηρεί όλη την οικογένεια χαρούμενη όπως παρακολούθηση ταινιών, gaming κι άλλα, τότε το Tab 3 7 της Lenovo είναι η κατάλληλη επιλογή.Έχει περιπετειώδη χαρακτήρα, κάτι που αποδεικνύεται και από την πιστοποίηση IP52 η οποία σε προστατεύει από τις στάλες του νερού. Επίσης, χάρη στη μπαταρία των 3450mAh, με μία φόρτιση θα έχεις έως και 9 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ώστε να ολοκληρώσεις το ταξίδι ή τις μετακινήσεις σου, χωρίς να ξεμείνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Βρείτε το ΕΔΩ σε νέα τιμή στα 74,90 ευρώ

ESTAR Grand HD 10.1"

Το φτηνότερο 10ιντσο tablet της αγοράς συνδυάζει ισχυρά χαρακτηριστικά αλλά και 4G δικτύωση.  Με οθόνη στις 10.1’’ θα παίζεις πιο απολαυστικά τα παιχνίδια σου, θα χρησιμοποιείς πιο άνετα τις καθημερινές σου εφαρμογές αλλά και θα διαβάζεις ακούραστα όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα που βρίσκεις στα αγαπημένα σου website.
Στο εσωτερικό του «κρύβει» τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 που τρέχει με ταχύτητα 1.2GHz αλλά και μνήμη RAM 1GB για να έχεις ομαλή λειτουργία. Το ESTAR Grand HD ενσωματώνει 2 κάμερες για γρήγορες φωτογραφίσεις αλλά και selfies και μεγάλη μπαταρία 5000mAh. Επίσης, αν είσαι λάτρης της μουσικής και των ταινιών, το Grand HD διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία  
Βρείτε το ΕΔΩ σε νέα τιμή στα 89 ευρώ

LENOVO Yoga Tab3 8"

Το Lenovo Yoga Tab 3 8 4G προσφέρει την απόδοση που χρειάζεσαι για να απολαύσεις εφαρμογές και παιχνίδια, την ώρα που η οθόνη των 8" με το IPS πάνελ και δυνατότητα πολλαπλής αφής εγγυάται μια φωτεινή και ζωντανή εμπειρία θέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συσκευή διαθέτει θύρες micro USB και microSD για να αυξήσεις τη χωρητικότητά της -που έτσι κι αλλιώς είναι στα 16 GB, ενώ σου προσφέρει 4 διαφορετικούς τρόπους/στάσεις χρήσης για να απολαύσεις στο έπακρο τα πλεονεκτήματά της: stand, tilt, hold και hang. Η έξυπνη τεχνολογία επεξεργασίας, ο πλούσιος ήχος, διπλά ηχεία με Dolby τεχνολογία και η επική διάρκεια ζωής της μπαταρίας (6200 mAh) καθιστούν το tablet της Lenovo μια υπερπλήρη λύση!

Βρείτε το ΕΔΩ σε νέα τιμή στα 169 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1"

Το Tab A αποτελεί ένα από τα καλύτερα 10ιτσα tablet της αγοράς σε σχέση τιμής και απόδοσης. Με τη μεγάλη οθόνη των 10.1’’ και την ανάλυση Full HD θα απολαμβάνεις με τον καλύτερο τρόπο ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βίντεο από το YouTube αλλά και τα παιχνίδια. Εξοπλισμένο με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7870 αλλά και μνήμη RAM 2GB για να μην νιώσεις το παραμικρό κόλλημα.  

Η λειτουργία Kids σου επιτρέπει επίσης να ορίζεις τη διάρκεια χρήσης αλλά και να κλειδώσεις όποια εφαρμογή θέλεις. Χάρη στη δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ του tablet και του smartphone, μπορείς να έχεις όλες τις σημαντικές ενημερώσεις απευθείας στην οθόνη σου ενώ η  μπαταρία 7300mAh θα σου εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία πολλών ωρών.

Βρείτε το ΕΔΩ σε νέα τιμή στα 279 ευρώ

MLS Ideal 8''

Πολύ λεπτό και ελαφρύ, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και σε λευκό χρώμα το ΜLS iQTab Ideal, είναι το κατάλληλο tablet για καθημερινή χρήση. Με οθόνη 8” θα καλύψει κάθε σου ανάγκη, ακόμη και στα ταξίδια καθώς διαθέτει GPS, ραδιόφωνο και Bluetooth.
Το MLS iQTab Ideal, εκτός από και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk & Drive που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά, ενσωματώνει και την MAIC, την καλύτερη προσωπική βοηθό που είχες ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σε εξυπηρετήσει.
Βρείτε το ΕΔΩ σε νέα τιμή στα 89 ευρώ
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.