E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Tom Odell έρχεται στην Αθήνα!

Ο Tom Odell έρχεται στην Αθήνα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Tηλέφωνο: 2103475518, 2103461589, Fax 2103413228
http://www.technopolis-athens.com/
http://on.fb.me/1MtNZZ6
Ημερομηνία: 20/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 19:00

Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 23 ευρώ (earlybird)
Στη συνέχεια της προπώλησης η τιμή θα γίνει 26 ευρώ
Στο Ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα διαμορφωθεί 29 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

                      Tom Odell: «Having your heart broken makes for good songs»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μόλις 26 χρονών και ήδη μετρά 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκατομμύρια πωλήσεις και views των τραγουδιών του, υποψηφιότητες και βραβεύσεις σε σημαντικούς μουσικούς θεσμούς, soldout συναυλίες, εμφανίσεις σε μεγάλα festival, όπως το Glastonbury, huge media response και μεγάλες …προσδοκίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον ακούσαμε πρώτη φορά πριν πέντε χρόνια, το 2012, όταν κυκλοφόρησε το EP “Another Love” (150.000.000 views στο youtube). Kατέκτησε αμέσως τις καρδιές μας, και από τότε τόσο η originalversion όσο και το remix του Zwette, βρίσκονται σταθερά στο top 30 του ελληνικού airplay.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα τόσο όμορφο και νέο αγόρι να γράφει τόσο μεστά, και ταυτόχρονα δυναμικά τραγούδια για τον έρωτα και τα βαθιά του συναισθήματα;
Ξεκίνησε να γράφει μουσική στα 13, ντρεπόταν για αυτό και του πήρε χρόνο να το αποδεχθεί… Τον «ανακάλυψε» η Lilly Alen και τον έβαλε να υπογράψει στην εταιρία της εν μια νυκτί, σχολιάζοντας πως ανακάλυψε το «αντίπαλο δέος της Adele» και ότι η ενέργεια του πάνω στη σκηνή της θυμίζει τον David Bowie, κριτικοί και κοινό τον λατρεύουν ακόμα και οι Rolling Stones τον κάλεσαν να ανοίξει τη συναυλία τους στο Hyde Park….


Με το πρώτο του άλμπουμ, Long Way Down, αλλά και το δεύτερο, Wrong Crowd, ο Tom Odell βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή.

Αυτό το αγόρι που μεγάλωσε με τα τραγούδια του Elton John, αγαπά τον κινηματογράφο, φτιάχνει ιστορίες μέσα στο κεφάλι του, ταξιδεύει στον κόσμο, λατρεύει τις big bands και τον Gershwin, oμολογεί ότι πάσχει από σύνδρομο αδυναμίας δέσμευσης και δηλώνει ότι αντλεί την έμπνευση του από τις προσωπικές του σχέσεις και τη μοναχικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Φλεβάρη του 2013 έγινε ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης που κερδίζει το BRITs' Critics' Choice Award – βραβείο που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν κερδίσει μόνο γυναίκες, μεταξύ αυτών η Adele και η Florence and the Machine.

Στις επιρροές του βάζει τους David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Arthur Russell, Leonard Cohen, Leon Russell, Billy Joel, Randy Newman, Tom Waits, Rodrιguez και Bruce Springsteen και δηλώνει οπαδός των Arcade Fire, Adele, James Blake, Cat Power, Blur, Beach House, Radiohead, Coldplay και Ben Folds.

Με τη διασκευή του τραγουδιού των Beatles' "RealLove" που ήταν το μουσικό θέμα της Χριστουγεννιάτικης διαφήμισης του πολυκαταστήματος JohnLewis – διαφήμιση - θεσμό για την Βρετανία και πάντα άκρως συναισθηματικής, που εκείνη τη χρονιά πρωταγωνιστούσε ένα πιγκουϊνάκι που γυρεύει το άλλο του μισό – κατάφερε να βρεθεί στο Νο7 του UK top 40.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαφήμιση μοιάζει να αγαπά τη φωνή του Tom και έτσι το cover που έκανε το τραγούδι της Cyndi Lauper, «True Colours» έντυσε το σποτ με τα μπαλόνια για τη Sony Bravia.

Θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να υμνήσει μαζί μας την αγάπη, τη φύση, τη ζωή…!

www.tomodell.com

https://www.facebook.com/TomOdellmusic/

https://soundcloud.com/tomodell

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.