E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Kavala Cosmopolis Festival 2017: Kultur Shock Live

Opening Act: Koza Mostra

Kavala Cosmopolis Festival 2017: Kultur Shock Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΒΑΛΑ
Ημερομηνία: 20/07/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 21:30

Ανοιχτό Θέατρο Καβάλας

από 5 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Kultur Shock δεν είναι απλά η ονομασία του μουσικού συγκροτήματος από το Seattle, αλλά και συναισθηματικός συμβολισμός της πορείας των περισσότερων μελών του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν από τα Βαλκάνια στην Αμερική, λόγω πολέμων και όχι μόνο. Η θεματολογία των στίχων τους πάντοτε εστιάζει σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, καθώς και σε καθημερινές ιστορίες τρέλας. Το πολιτισμικό σοκ (Kultur Shock) της εξόδου αυτής, από τον Βαλκανικό χώρο προς τη Δύση, μετουσιώνεται σε ένα ξέφρενο πανηγύρι ήχων επάνω στη σκηνή, το οποίο αναμιγνύει από gypsy punk μέχρι hip hop, και από latin & jazz μέχρι funk, και όλα αυτά, κάτω από τη χαρακτηριστική αισθητικά ομπρέλα της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πολυεθνική κολεκτίβα των Kultur Shock απαρτίζεται από εξαίσιους μουσικούς με καταγωγή από την Αμερική, τη Βοσνία και τη Βουλγαρία, και συγκεκριμένα από τους Gino Yevdjevich (φωνητικά / κρουστά), Val Kiossovski (κιθάρα / φωνητικά), Oggi Kiossovski (ντραμς / κρουστά), Paris Hurley (βιολί / φωνητικά), Guy M. Davis (μπάσο / φωνητικά) και Amy Denio (σαξόφωνο & κλαρινέτο / φωνητικά).

Είστε έτοιμοι να γίνεται πρωταγωνιστές σε αλλόκοτες σκηνές ταινιών του Emir Kusturica, κάπου στη Βαλκανική χερσόνησο μέχρι και τα σοκάκια του Seattle της Δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών; Για πρώτη φορά στην Καβάλα, οι Kultur Shock θα είναι εδώ για να μας ταξιδέψουν μέσω μίας μοναδικής μουσικής περιπλάνησης στον μαγικό κόσμο τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30 με τους Koza Mostra, μία μπάντα της οποίας χαρακτηριστικό γνώρισμα αποτελεί το εξαιρετικό πάντρεμα διαφορετικών μουσικών ρευμάτων. Έτσι, Ska, Balkan,Rock, Punk, παραδοσιακές δημοτικές μουσικές φόρμες, καθώς ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, πλέκονται μεταξύ τους μοναδικά.

Οι Koza Mostra έγιναν ευρέως γνωστοί με τη συμμετοχή τους στο 58η διαγωνισμό της Εurovision, στο Malm? τη Σουηδίας, κατακτώντας την τιμητική έκτη θέση και εισπράττοντας διθυραμβικά σχόλια από τη πλειοψηφία κοινού και δημοσιογράφων σε όλη την Ευρώπη. Aμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες ακολούθησαν όπως ήταν αναμενόμενο, με μία από τις κορυφαίες αυτήν με τον Pedro Erazo, περκασιονίστα και MC του διάσημου gypsy punk συγκροτήματος Gogol Bordello, στο τραγούδι “Requiem”, το οποίο αναφέρεται στην ιστορία ενός πρόσφυγα.

Στις 20 Ιουλίου, θα εγκαινιάσουν τη φετινή μουσική σκηνή του Cosmopolis, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη, προετοιμάζοντας την ατμόσφαιρα για την υποδοχή των μοναδικών Kultur Shock!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.