E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Dub Inc Live στο Kavala Cosmopolis Festival 2017

Ζέσταμα από τους Blend Mishkin & Roots Evolution

Οι Dub Inc Live στο Kavala Cosmopolis Festival 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΒΑΛΑ
Ημερομηνία: 23/07/2017
ΙΟΥΛ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 5 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Ερχόμενοι από το Saint-Etienne και τη βιομηχανική καρδιά της Γαλλίας, οι Dub Inc συνδυάζουν μία πολύχρωμη παλέτα από μουσικές φόρμες της Καραϊβικής, της Αφρικής και της Μεσογείου σε ένα εκρηκτικό μείγμα κλασσικής roots reggae, dub, dancehall, ska και hip-hop μουσικής, δημιουργώντας ένα μεθυστικό μουσικό υβρίδιο με κοινωνικά ευαισθητοποιημένη στιχουργική θεματολογία που τους έχει καθιερώσει σε μία από τις κορυφαίες μπάντες στο είδος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυναμικότατες ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν δημιουργήσει μια συνεχώς επεκτεινόμενη και πιστή βάση οπαδών. Δουλεύοντας για χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι Dub Inc έχουν καταφέρει να θεωρούνται το πιο επιτυχημένο συγκρότημα reggae από την Ευρώπη στις μέρες μας, έχοντας πλέον καθιερωμένες residence εμφανίσεις σε πολλά από τα μεγαλύτερα world music - και όχι μόνο - φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως WOMAD, Rototom Sunsplash, Summerjam, Paleo, Francofolies κ.α.

Οι χαρισματικοί τραγουδιστές του συγκροτήματος, Hakim "Bouchkour" Meridja, Αλγερινής καταγωγής, και ο Aurelien "Komlan" Zohou με ρίζες από το Μπενίν της Δυτικής Αφρικής, τραγουδούν στα Αγγλικά, Γαλλικά και Αλγεριανά μεταφέροντας μέσα από τους στίχους τους πανανθρώπινα μηνύματα, ειρήνης και αλληλεγγύης. 

Από τη δημιουργία τους το 1997, οι Dub Inc έχουν κυκλοφορήσει έξι studio albums, δύο EP και δύο live albums. Το νέο τους album, So What (2016), ενσαρκώνει τέλεια τον ισχυρό συνδυασμό της συναυλιακής τους ενέργειας, των ξεχωριστών μελωδιών και των μαχητικών στίχων τους. 

Το 2013, κυκλοφόρησε το Rude Boy Story, ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στην ιστορία και πορεία των Dub Inc ως σήμερα, και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:



Επειδή όμως η μαγνητοσκοπημένη εικόνα απέχει πολύ από το μαγικό διαδραστικό party το οποίο στήνουν οι Dub Inc σε κάθε σημείο που εμφανίζονται, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στις 22:00 μμ, θα έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε μέρος αυτής της γιορτής, στην παρθενική παρουσία των Dub Inc στην Καβάλα, όπου θα παρουσιάσουν μεγάλο μέρος της εντυπωσιακής τους δισκογραφίας, σε μία μοναδική εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Κάστρου της Παλιάς Πόλης, φιλοξενούμενοι του Kavala Cosmopolis Festival.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30 με τους Blend Mishkin & Roots Evolution, μία μοναδική εγχώρια μπάντα με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία “live remixing” δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα, με σημαντικές κυκλοφορίες σε labels της Βρετανίας, η οποία αποτελείται από μέλη των συγκροτημάτων Ρόδες, Burger Project, Cave Children κ.α.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.