E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Μεξικανοί Hocico ζωντανά στην Αθήνα

Επιστρέφουν στο Second Skin για μια και μόνο εμφάνιση!

Οι Μεξικανοί Hocico ζωντανά στην Αθήνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Second Skin Club
Πλατεία Αγίων Αναργύρων 4, Ψυρρή, Tηλέφωνο: 693 7838408
http://www.secondskinclub.gr/
Ημερομηνία: 08/12/2017
ΔΕΚ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ωρα προσέλευσης: 20:30

από 15 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Οι Hocico είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στο χώρο της εναλλακτικής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, όπου στον ηλεκτρονικό ήχο είχαν ήδη εισβάλει για τα καλά τα synthesizers και οι πειραματικές φόρμες, οι Μεξικανοί ατίθασοι teenagers Erk Aicrag (φωνή) και Racso Agroyam (programming) αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό στερέωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1992 τα δυο ξαδέλφια Erk και Rasco δημιουργούν το δεύτερο τους project, που ονομάζουν Hocico de Perro, ακολουθώντας τα χνάρια των ινδαλμάτων τους που ηγούνται της Βελγικής σκηνής (η οποία αργότερα θα οδηγήσει στην καθιέρωση της Electronic Body Music) Nitzer Ebb, Front 242, a;GRUMH... αλλά και άλλων σημαντικών συγκροτημάτων του ήχου όπως οι Kraftwerk, Cabaret Voltaire, Skinny Puppy κλπ.

Εμμένοντας στην χρήση της Μεξικανικής γλώσσας (κυρίως), και εδραιώνοντας ένα καθαρά δικό τους, πρωτοποριακό συνθετικό ύφος, οι Hocico -όπως ονομάστηκαν τελικά- καταφέρνουν να καθιερώσουν μία δική τους σχολή, τόσο χάρη στον πρωτότυπο τρόπο συνθέσεων, όσο και τις εκρηκτικές ζωντανές τους εμφανίσεις, που αργότερα θα βρουν πάρα πολλούς μιμητές.

Οι Μεξικανοί θρύλοι του ηλεκτρονικού ήχου καταφέρνουν στην πορεία του χρόνου να θεωρηθούν δικαιωματικά ένα από τα κορυφαία ονόματα του Electro-industrial / Aggrotech παγκοσμίως, με συμμετοχές στα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά festivals, ενώ ειδικότερα το 2011 βρίσκει το συγκρότημα στην καλύτερη περίοδο του, με νέες κυκλοφορίες και επετειακή διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν έτει 2017, ύστερα από τόσα χρόνια στην κορυφή, ένα πράγμα είναι σίγουρο για τους τρελούς Μεξικανούς που ακούν στο όνομα Hocico και αυτό είναι πως αποτελούν μια συναυλιακή εγγύηση και μια πραγματική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο. Με αφορμή την προσεχή best of κυκλοφορία τους, σε μία ευτυχή συγκυρία για τους Έλληνες οπαδούς τους, οι Hocico επιστρέφουν στην Αθήνα, για μία ακόμη αποσβολωτική ζωντανή εμφάνιση, από αυτές στις οποίες μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, οπαδοί και μη του ηλεκτρονικού ήχου οφείλετε στον εαυτό σας την παρουσία σας στο Second Skin για να ζήσετε από κοντά την έλευση του τυφώνα Hocico και να απολαύσετε μια συναυλία χωρίς προηγούμενο.

www.hocico.com | www.facebook.com/hocicoofficial

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.