SKIN CARE

Πώς να γυμνάσετε τους χαλαρωμένους μηρούς σας και να εξαφανίσετε τις ραγάδες

Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πώς να γυμνάσετε τους χαλαρωμένους μηρούς σας και να εξαφανίσετε τις ραγάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σημείο που ταλαιπωρεί πολύ τις γυναίκες στο σώμα τους και δυστυχώς θέλει προσοχή και γυμναστική για να διατηρηθεί -όπως φυσικά και όλη η υπόλοιπη σιλουέτα- είναι οι μηροί.

Δυστυχώς εκεί παρατηρείται η μεγαλύτερη χαλάρωση μετά τα μπράτσα, ενώ σε περιπτώσεις αυξομειώσεων βάρους και απόκτησης ύψους, το δέρμα εκεί γεμίζει αμέσως με ραγάδες. 

Τα σημάδια αυτά είναι εφιάλτης για πολύ κόσμο και είτε εξαφανίζονται μετά από πολλές προσπάθειες, είτε ποτέ αν έχει περάσει καιρός χωρίς τη φροντίδα τους.

Όμως η ειδική στη γυμναστική Jessica Smith, έχει τη λύση στο πρόβλημα, αφού μοιράζεται με το κοινό το 15λεπτο καθημερινό πρόγραμμα της για τη σύσφιξη των μηρών και την εξαφάνιση των ραγάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι τόσο αποτελεσματικό που θα δείτε αλλαγές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες μεθόδους σύσφιξης του δέρματος της συγκεκριμένης περιοχής, όπως την υδροθεραπεία ή το τοπικό μασάζ. Με τους παραπάνω τρόπους, αυξάνεται η ροή του αίματος στο σημείο και επιταχύνεται και η διαδικασία καύσης λίπους.

Πέραν από τις ασκήσεις που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, ενισχύστε την προσπάθεια σας κάνοντας καθημερινά μασάζ στο εσωτερικό των μηρών σας με κυκλικές κινήσεις, καθώς και ντους με κρύο και ζεστό νερό εναλλάξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 371 / position2: 729
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb