E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η επικίνδυνη νέα τάση που θέλει τις γυναίκες να βάζουν glitter μέσα στο αιδοiο τους!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

Η επικίνδυνη νέα τάση που θέλει τις γυναίκες να βάζουν glitter μέσα στο αιδοiο τους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλά προϊόντα για τον γυναικείο κόλπο που μάλλον δεν θα θα έπρεπε οι γυναίκες να τα χρησιμοποιούν. Μια ματιά στο ίντερνετ φτάνει για να δείτε πολλά προϊόντα που η χρησιμότητά τους είναι αμφιλεγόμενη. Από μαντήλια μέχρι κρέμες, που υπόσχονται πως καθαρίζουν το... αυτοκαθαριζόμενο γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο. Για να μην αναφέρουμε και τα προϊόντα που υπόσχονται καλύτερη σeξουαλική εμπειρία και πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο προϊόν που έχει γίνει μόδα είναι εξαιρετικά λαμπερό και όλοι οι γιατροί φωνάζουν με ένα στόμα «όχι», όταν έρχεται η στιγμή να τo χρησιμοποιήσουν. Το προϊόν έχει γίνει τάση εδώ και ένα μήνα, με γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν όζους βελανιδιάς (από προνύμφες σφήγκας) στον κόλπο τους. Σχεδόν αμέσως, θεωρήθηκε μια αναποτελεσματική και επικίνδυνη συνήθεια.

Το «Pasion Dust» είναι μια λαμπερή και γλυκιά σκόνη, σχεδιασμένη να τοποθετείται στο αιδοiο, και υπόσχεται να προσθέσει μια διαφορετική λάμψη στην σeξουαλική εμπειρία. Οι κατασκευαστές το περιγράφουν ως «μια κάψουλα που τοποθετείται μέσα στον κόλπο, τουλάχιστον μια ώρα πριν το σeξ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνεχίζει. «Όσο η κάψουλα θερμαίνεται και υγραίνεται από τα φυσικά υγρά του αιδοiου, θα αρχίσει να διαλύεται και να απελευθερώνει την αστραφτερή σκόνη με την γλυκιά γεύση. Είναι αρκετή για να κάνει τον εραστή σας να αισθανθεί ότι ‘η μικρή σας πεταλούδα’ είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι γυναικείοι κόλποι. Με όμορφη γεύση και εμφάνιση, απαλοί και μαγικοί».

Γυναικολόγοι έσπευσαν να προειδοποιήσουν ενάντια σε αυτήν την νέα τάση της χρήσης του glitter. Η γυναικολόγος Shazia Malik, είπε πως αντί να καλυτερέψει την σeξουαλική σας ζωή, το συγκεκριμένο προϊόν θα σας «χαρίσει» μερικές άσχημες λοιμώξεις και η σπίθα θα εξαφανιστεί εντελώς από την σeξουαλική σας ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χρησιμοποιώντας ένα προϊόν σαν αυτή την «σκόνη πάθους», όπως λέγεται, μπορεί να σκοτώσετε οποιοδήποτε πάθος υπάρχει. Η κόλλα και η ζελατίνη θα αυξήσουν το pH, ενώ βάζοντας ζάχαρη στο εσωτερικό του κόλπου, θα προσελκύσεται επικίνδυνα βακτήρια, όπως τα Candida. Αυτό θα προκαλέσει φλεγμονή και μια άκρως επίπονη σeξουαλική πράξη».

Επίσης, η Καναδή γυναικολόγος Jen Gunter έσπευσε να κρούσει και αυτή τον κώδωνα του κινδύνου: «Μόνο και μόνο επειδή είναι ασφαλές για τα χείλη σας, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές και για το αιδοiο σας. Έτσι κι αλλιώς, το lip gloss μπορεί αφαιρεθεί από τα χείλη, αλλά τα βακτήρια που μένουν δεν ελέγχουν το γαστρεντερικό σας σύστημα, ούτε σας προστατεύουν από την γονόρροια και το HIV!».

Πάντα θέλουμε να είμαστε ελκυστικοί για τους συντρόφους μας, αλλά πρέπει συγχρόνως να είμαστε και υγιείς. Αυτή η νέα τάση μπορεί να προκαλέσει άσχημες καταστάσεις και καλό θα ήταν να μείνετε μακριά της.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.