LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Διαγωνισμός: Οι ωραιότερες τσάντες φτιάχνονται στην Κέρκυρα

Κερδίστε την best seller τσάντα του καλοκαιριού από την horsePOWER!

Δημοσίευση 24/7/2017 | 00:29

Διαγωνισμός: Οι ωραιότερες τσάντες φτιάχνονται στην Κέρκυρα

Σ'ενα νησί που απο μόνο του αποτελεί πηγή έμπνευσης, την Κέρκυρα, έχει γεννηθεί το καλλιτεχνικό εργαστήρι της horsePOWER.

Ένα εργαστήριο που έχει μέσα του την καλλιτεχνική φύση των Επτανήσων, την ομορφιά των υλικών, τα χρώματα και τη φαντασία του Γιάννη και της Μιμής Ατσοπάρδη, όραμα και μεράκι σε κάθε μία δημιουργία και που δεν σταματά ολοένα να εξελίσσεται από σχέδιο σε σχέδιο, από σεζόν σε σεζόν.

Η horsePOWER πρωτοεμφανίστηκε δειλά το 1985 στην Κέρκυρα, σαν ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που οι πρώτες του δημιουργίες απευθύνθηκαν στην τοπική αγορά. Πολύ γρήγορα, η πρωτοπορία των αυθεντικών σχεδίων, τα ιδιαίτερα και πάντα ποιοτικά δέρματα, δημιούργησαν ζήτηση και σε επίπεδο χονδρικής, οδηγώντας σε μία οργάνωση της βιοτεχνίας σε εντελώς νέα βάση.

Δέρμα και καμβάδες, ζεστά, φυσικά υλικά δένουν με ιδέες ξεχωριστές, σ'ενα σύνολο που στόχο έχει να ταιριάξει και να αναδείξει τη μοναδικότητα. 

Με δροσερά, ζωντανά χρώματα και φρέσκιες ιδέες για το φετινό καλοκαίρι, αυτές οι τσάντες ξεκινούν από το νησί και ταξιδεύουν στην αγκαλιά κάθε γυναίκας στην Ελλάδα... Εσείς έχετε τη δική σας;

Κερδίστε την απόλυτη καλοκαιρινή τσάντα, προσφορά της horsePower!