E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Πανσέληνος με τους Imam Baildi στο Bolivar

Με αφορμή τον εορτασμό 10 ετών από τη δημιουργία τους

Πανσέληνος με τους Imam Baildi στο Bolivar
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Tηλέφωνο: +30 6970367684
https://www.bolivar.gr/
https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/
Ημερομηνία: 05/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου oι εκρηκτικοί Imam Baildi κατηφορίζουν προς την ακρογιαλιά, για μία και μοναδική Live εμφάνιση κάτω από την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο στο Bolivar Beach Bar, με αφορμή τον εορτασμό 10 ετών από τη δημιουργία τους. Στην ιδιαίτερη αυτή συγκυρία θα μας παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δηλαδή τον επικείμενο νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και 10 χρόνια οι Imam Baildi μας συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και Βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις κι εξερευνήσεις. Αδιάκοπα αναζητούν νέους συνδυασμούς ηχοχρωμάτων που κάνουν την καθημερινότητα μας μια φωτεινή και πιο μαγευτική. Επιπλέον σε κάθε live εμφάνιση τους το κοινό περνά πάντα υπέροχα μιας και πάντα το κάνουν να νιώθει πως συμμετέχει σε ένα τεράστιο κι εκρηκτικό πάρτυ!

Για τους ίδιους τα 10 αυτά έτη είναι μια ιδέα, δύο αδέλφια, τέσσερα albums, και οκτώ άτομα που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πάνω από 22 χώρες. Σημαίνουν όμως και κάτι ακόμα, που δε μετριέται με αριθμούς: μία μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο. Αυτή την αγάπη θέλουν να ανταποδώσουν οι Imam Baildi, και μας προσκαλούν στο Bolivar Beach Bar στο πλαίσιο των φετινών τους εκδηλώσεων για τα 10α γενέθλιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για ένα μοναδικό γενέθλιο πάρτυ, γεμάτο στιγμές από 10 χρόνια δημιουργικής πορείας, αλλά και πολυαναμενόμενα κομμάτια από το επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει τέλη του 2017 και 3 χρόνια μετά το τελευταίο! Ήδη έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε δύο από αυτά. Το πρώτο single αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο τραγούδι «Χαρά μου», που είχε κυκλοφορήσει το 1952 σε μουσική του Τάκη Μωράκη και σε στίχους του Κώστα Πρετεντέρη και του Γιώργου Οικονομίδη, ενώ το δεύτερο έχει τίτλο «Δε μου φταίει κανείς» σε μουσική των Imam Baildi και στίχων του Δημήτρη Μπαλογιάννη.

Η Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar θα έχει βουτιές στο παρελθόν και στο μέλλον, δόσεις από ρεμπέτικο, πινελιές από trip-hop, drum & bass και hip-hop, έναν εκρηκτικό MC, μια αιθέρια γυναικεία φωνή κι ένα ολόγιομο φεγγάρι. Χωρίς καμιά αμφιβολία θα είναι μια νύχτα που θα αξίζει να θυμάται κανείς για πάντα!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.