E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Μου είπε να χωρίσουμε και μου γύρισε το μυαλό»!

Πριν από έξι χρόνια είχε είχε σκοτώσει ξανά μια 37χρονη

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Μου είπε να χωρίσουμε και μου γύρισε το μυαλό»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/7/2017 | 08:27

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως γύρω από το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 45χρονος έσφαξε την σύντροφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δράστης αποκάλυψε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αρχές μετέβησαν αμέσως στο σπίτι του δράστη στην οδό Παραμυθιάς 8 στο Περιστέρι όπου εντόπισαν την 51χρονη γυναίκα νεκρή στην κουζίνα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ο 45χρονος, η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν και του «γύρισε το μυαλό». Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο αδερφός του μιλώντας στο protothema.gr. «Είχε πάρει λέει κοκαΐνη, ναρκωτικά, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα».

«Δεν το περίμενα αυτό», αναφέρει συγκλονισμένος ο ψυχίατρος του δράστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Κουντουράς, ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε το δράστη, μίλησε στο Πρώτο Θέμα και δήλωσε σοκαρισμένος για το έγκλημα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος μου έμαθε τα γεγονότα από τα χείλη του ασθενή του ο οποίος του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Σοκαρίστηκα μόλις άκουσα τον Γιώργο να μου μιλά για το έγκλημα. Δεν το περίμενα αυτό, μου είπε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Είναι πολύ νωπά τα πράγματα ακόμα και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να πω περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του φονιά του Περιστερίου, με το θύμα γνωρίστηκαν κατά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν «Ήταν καθαρίστρια εκεί στο παρελθόν η γυναίκα. Εκεί γνωρίστηκαν. Έμεναν αρχικά στην Νίκαια μαζί και τον τελευταίο περίπου χρόνο ήρθαν στο Περιστέρι. Η παρακολούθηση στην κλινική φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη», αναφέρει συγκλονισμένος.

Όπως ανέφερε «Ο αδερφός νου έβγαινε από τον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί για 3-4 ώρες και πήγαινε σπίτι. Έτρωγαν, καθόντουσαν και το βράδυ γυρνούσε πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε διαπράξει κι άλλο έγκλημα πριν έξι χρόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Η υπόθεση δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι, παίρνει διαστάσεις απίστευτου θρίλερ αφού όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr o αδελφός του καθ' ομολογίαν δράστη, στο παρελθόν ο είχε διαπράξει κι άλλο έγκλημα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Η ίδια δουλειά είχε γίνει πριν χρόνια στο Λουτράκι γιατί ζήλευε με μία φιλενάδα που είχε. Είχε πάει για Σαββατοκύριακο με την κοπέλα και έγινε ότι έγινε. Είχε πάρει λέει κοκαΐνη τότε, ναρκωτικά, πάλι τώρα λένε είχε πάρει. Δεν τα ξέραμε εμείς αυτά. Εδώ πέρα δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, τα έκανε κρυφά», λέει συγκλονισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αδίστακτος φονιάς στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, είχε σφάξει την τότε σύντροφο του, την 37χρονη Ορτέκα Ντύρμα και διέφυγε.

Ο άνδρας διατηρούσε δεσμό με την άτυχη γυναίκα από την Αλβανία και μάλιστα θα πήγαιναν για γάμο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί τα σχέδια του 40χρονου -τότε- συντρόφου της: δεν ήθελε να την παντρευτεί, αλλά να την σκοτώσει. Το ζευγάρι, που έμενε στην ίδια διεύθυνση στο Περιστέρι, όπου βρήκε τραγικό τέλος και η 51χρονη γυναίκα, ξεκίνησε μια όμορφη μέρα του Ιουλίου, προκειμένου να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του δράστη, στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.

Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, θύτης και θύμα ξεκίνησαν να τακτοποιούν τα πράγματά τους στο σπίτι. Όταν τελείωσαν, το ζευγάρι τσακώθηκε. ‘Ένας καβγάς που έμελλε να ήταν και ο τελευταίος τους. Ο δράστης τυφλωμένος από την ζήλια, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε μαχαιριές σε όλο της το σώμα της 37χρονης ρίχνοντάς την νεκρή στο πάτωμα. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα για να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι δικοί της την αναζητούσαν απεγνωσμένα περίπου τρεις ημέρες. Της τηλεφωνούσαν καθημερινά, για να μιλήσουν μαζί της και θεώρησαν περίεργη την ξαφνική «εξαφάνιση» της κόρης τους. Μέσα στο εξοχικό του δολοφόνου, οι άνδρες της Αστυνομίας, έμειναν άφωνοι στην θέα της 37χρονης γυναίκας, η οποία κείτονταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων στο σώμα της αποκάλυψε την πάλη που είχε προηγηθεί. Η 37χρονη είχε χτυπηθεί με μανία, ενώ τα τραύματα της από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης ήταν τόσα πολλά, που χρειάστηκε ιατροδικαστική εξέταση για να μετρηθούν. Την άτυχη κοπέλα αναγνώρισε η μητέρα της, η οποία είχε ειδοποιήσει και την αστυνομία. Στην περιοχή οι κάτοικοι έκαναν λόγο για ένα έγκλημα πάθους και έδειξαν σχεδόν βέβαιοι ότι το περιστατικό συνέβη λόγω διαφορών του ζευγαριού. Ο δράστης κρυβόταν επί τρεις μέρες με το αυτοκίνητο, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Την τρίτη μέρα, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις, σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στη Λαμία και τηλεφώνησε στην αστυνομία, προκειμένου να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του είχε υποστηρίξει πως ήταν η «κακιά στιγμή» και πως τυφλώθηκε από την ζήλια και το ερωτικό πάθος. Μάλιστα είπε στις αρχές πως δεν είχε σκοπό να διαφύγει και πως εγκατέλειψε το θύμα προκειμένου να βρει κατάλληλο μέρος να βάλει τέλος στην ζωή του ή να εξομολογηθεί .

Τότε, το δικαστήριο αποφάσισε, ύστερα από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τον εγκλεισμό του στο Δαφνί, αλλά χρόνια μετά την καταδίκη του το αρμόδιο ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε τη μεταφορά του στο «Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης» του νοσοκομείου, εκεί δηλαδή όπου οι τρόφιμοι έχουν το δικαίωμα της εξόδου, όταν βρίσκονται στο στάδιο της αποασυλοποίησης. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες γνώρισε την καθαρίστρια της οποίας έκοψε το νήμα για την ζωή αφού τις κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Η υπόθεση στο Περιστέρι προσλαμβάνει χαρακτηριστικά δράσης serial killer αφού ο δράστης «επανέλαβε» κάτι που είχε πράξει στο παρελθόν με πανομοιότυπο τρόπο. Το 2011 είχε σκοτώσει και πάλι τον μήνα Ιούλιο (τότε στις 25), είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να κατακρεουργήσει το θύμα του, ακριβώς όπως έκανε και τώρα.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που έσπευσε επί τόπου στο σημείο της δολοφονίας στο Περιστέρι δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό. Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης , αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όλοι ήξεραν στην γειτονιά για τον πρώτο φόνο

Κοινό μυστικό αποτελούσε στη γειτονιά της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι, ότι ο 45χρονος άνδρας είχε σκοτώσει στο παρελθόν μια 37χρονη γυναίκα και ότι νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα μία γειτόνισσα ο δράστης στο παρελθόν ήταν παντρεμένος «Η γυναίκα του έφυγε νύχτα γιατί πήγε να την σκοτώσει . Πήρε το κορίτσι που είχαν και εξαφανίστηκε. Όλοι είπαμε Δόξα ο Θεός γιατί την χτυπούσε πολύ. Μετά μάθαμε ότι σκότωσε μία άλλη κοπέλα στο Λουτράκι γιατί την ζήλευε και είχα μάθει ότι ήταν στο Δαφνί. ​Τώρα πάλι τα ίδια, τον αφήσανε και πάλι τα ίδια. Μπαινοέβγαινε και ερχόταν εδώ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.