E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

6 απρόσμενα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν έχει όρια

Σωστά;

6 απρόσμενα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν έχει όρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές μπορείς να βρεις ένα ζευγάρι που δεν θα περίμενες ποτέ να είναι μαζί. Κι όμως είναι. Κάθε άνθρωπος ορίζει την συναισθηματική του ευτυχία όπως εκείνος επιθυμεί. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά ένας άνθρωπος πρέπει να είναι με όποιον τον κάνει χαρούμενο. Όπως έκαναν και τα παρακάτω ζευγάρια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Γνωρίστηκαν ως γυναίκες και παντρεύονται ως άντρες!

Μια μέρα, η Kate Bushnell έκατσε με την κοπέλα της να μιλήσουνε. Αυτό που της είπε δεν το περίμενε. Ήθελε να γίνει άντρας. Ήταν ήδη μαζί δυο χρόνια και η Kate δεν είχε ιδέα πως η σύντροφός της η Abbie, ήθελε κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kate το δέχτηκε και στάθηκε δίπλα της, μέχρι η Abbie να γίνει άντρας. Όμως όσο η Kate έπαιρνε ορμόνες αρχίζοντας να βγάζει γένια και ήταν έτοιμη να αφαιρέσει το στήθος της, η Kate άρχισε να έχει αμφιβολίες και για τον εαυτό της. Λίγο πριν την εγχείρηση, η Kate ομολόγησε να αισθήματά της και είπε πως θα κάνει κι αυτή το ίδιο. Τώρα, το ζευγάρι που γνωρίστηκε ως γυναίκες, θα παντρευτεί ως άντρες!

2. Ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου, θα παντρευτεί μια τρανσeξουαλ με ύψος 1.90!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει ύψος 1.32 και ισχυρίζεται πως είναι ο «πιο δυνατός άντρας στον κόσμο». Και τώρα επιπλέον ελπίζει να παντρευτεί την τρανσeξουαλ κοπέλα του που έχει ύψος 1.90!

Ο Anton Kraft έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στα βάρη για τα κιλά του, αλλά όπως λέει ο 52χρονος, το μεγαλύτερο του επίτευγμα, είναι ότι κέρδισε την καρδιά της κοπέλας του.

Ο Kraft είναι από την Δανία αλλά πλέον ζει στις ΗΠΑ, είπε ότι ερωτεύτηκε την Chine Bell με την πρώτη ματιά και δεν τον ενδιαφέρει ότι γεννήθηκε άντρας. Είναι μαζί αρκετούς μήνες και η China τον βρίσκει ακαταμάχητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Η κοπέλα που έπασχε από ανορεξία που ερωτεύτηκε έναν παχύσαρκο σε μια κλινική διατροφικών διαταραχών

Μια ανορεξική κοπέλα και ένα παχύσαρκος άντρας παντρεύτηκαν το 2013, λίγους μήνες μετά την γνωριμία ρους σε μια κλινική διατροφικών διαταραχών.

Η Lizzie Elsburg ήταν μόνο 41 κιλά όταν τον Chris Glasgow, έναν άντρα εθισμένο στο junk food που είχε φτάσει τα 190 κιλά! Ένιωσαν κατευθείαν μια έλξη και άρχισαν να βγαίνουν.

Σήμερα η Lizzie έχει πάρει 14 κίλα και δηλώνει πως «δεν με ενδιέφεραν τα προβλήματα με το σώμα του, γιατί έχω κι εγώ με το δικό μου». Η Lizzie όσο βρισκόταν στην κλινική, γέμιζε το πιάτο της με φαγητό, ενώ την ίδια στιγμή ο Chris, που σήμερα έχει χάσει 63 κιλά, έτρωγε μόνο Μούσλι, σαλάτες και ένα μικρό πιάτο για βραδινό.

4. Ο 31χρονος που έχει σχέση με μια 91χρονη συνταξιούχο

Ο 31χρονος πάντα είχε σχέσεις με πάρα πολύ μεγαλύτερες γυναίκες από αυτόν, που έφταναν και τα τριπλάσια του χρόνια. Αυτό συμβαίνει και τώρα, που είναι σε σχέση με μια 91χρονη συνταξιούχο.

Ο Kyle Jones έχει γνωρίσει πολλές από τις... πρώην του και στην μητέρα του, που είναι 50 ετών. Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως είναι σε σχέση με την Marjorie McCool και παρόλα τα 60 χρόνια διαφοράς τους, το ζευγάρι έχει ενεργή σeξουαλική ζωή και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλο!

5. Το ζευγάρι από την Βραζιλία με την μεγάλη διαφορά ύψους

Πρόκειται για την ψηλότερη έφηβη στον κόσμο, που μάλλον θα γίνει και μια από τις ψηλότερες νύφες στον κόσμο, Το αγόρι της, που φτάνει σε ύψος τα 1.62μ., της έκανε πρόταση στην παραλία και εκείνη δέχτηκε. Μπορεί λοιπόν το μοντέλο Elisany da Cruz Silva να έχει ύψος 2.05μ. και να έχει μεγάλη διαφορά από τον αγαπημένο της Francinaldo da Silva Carvalho, αλλά οι δυο τους περνούν καλά και είναι ερωτευμένοι.

Μένουν μαζί εδώ κι έναν χρόνο και ελπίζουν να αποκτήσουν σύντομα παιδί, αφού η Elisany αν και 18 ετών, θέλει να γίνει γρήγορα μητέρα.

6. Η υπέρβαρη κοπέλα που δέχτηκε bullying επειδή βγαίνει με έναν γυμνασμένο άντρα

Η ιδέα ότι τα ζευγάρια θα πρέπει να συμφωνούν στο βάρος, οδήγησε μια κοπέλα από την Καλιφόρνια να αντιμετωπίσει το bullying που δέχτηκε επειδή το αγόρι της είναι γυμνασμένο. Η Gloria Shuri Nava είναι υπέρβαρη και εδώ και 18 μήνες βγαίνει με τον Ali, ο οποίος είναι γυμνασμένος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν online και τα σχόλια που έκαναν στην 25χρονη ήταν αποκρουστικά.

Τα περισσότερα άσχημα σχόλια ήρθαν από τους δικούς της «θαυμαστές». Η 25χρονη έχει ένα κανάλι στο YouTube όπου ανεβάζει κριτικές για προϊόντα ομορφιάς και μοιράζεται λεπτομέρειες για την ζωή της. Έχει μάλιστα 250.000 συνδρομητές. «Οι περισσότεροι με υποστηρίζουν, όμως υπάρχουν αρκετοί που μου κάνουν bullying. Σχόλια όπως «Έχει αγόρι;» ή «Τι λάθος υπάρχει στον κόσμο;» ή «Αυτοί οι δυο έκαναν σeξ; Θεέ μου, γιατί;», είναι μερικά από τα κακόβουλα σχόλια για την Gloria.

Το ζευγάρι, ευτυχώς, απάντησε «Γιατί όχι;» και παντρεύτηκε το 2014...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Πριν 11 ώρες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Πριν 11 ώρες

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Πριν 11 ώρες

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

O πρώτος άνθρωπος που έφτιαξε τη δική του πιτσαρία

Πριν 11 ώρες

Είναι προφανώς Ιταλός

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 28
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.