E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φθινοπωρινές Ζωδιακές Προβλέψεις 2017

Αστρολογικές προβλέψεις για αυτό το φθινόπωρο από το E-Daily.gr

Φθινοπωρινές Ζωδιακές Προβλέψεις 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας επιφυλάσσουν τα φθινοπωρινά μας άστρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Το τελευταίο τρίμηνο του 2017, ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, και φυσικά να τα υλοποιείς. Τι αναγνώριση, τι επιτυχία, τι που θα σε θαυμάζουν όλοι σαν κόσμημα στη βιτρίνα του Λαλαούνη. Από την άλλη έχεις και μια τάση να υπερβάλλεις, πρόσεξε μην τα κάνεις όλα μαντάρα από τον αυθορμητισμό σου! Αν κάτι στραβώσει το επόμενο τρίμηνο, μην πάρεις φόρα σαν Κριός που είσαι και τα σαρώσεις όλα. Θυμήσου, ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος, και στην δουλειά ο πανικός μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα να πάνε τόσο στραβά όσο το Star Academy. Kαι χειρότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Το φθινόπωρο σε βρίσκει απρόθυμο να το καλωσορίσεις. Ε, όμως μετά από μερικές μέρες, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και με τον Δία να περνάει στον Σκορπιό λίγο αργότερα, θα είσαι έτοιμος να σαρώσεις τα πάντα στο πέρασμά σου, θα είσαι πετυχημένος σαν τον Mark Zuckerberg, θα καθαρίζεις το σπίτι σαν τον Άκουα Φόρτε, θα χορεύεις καλύτερα και από το Φώτη Μεταξόπουλο, θα βρεις τα χόμπι που σου ταιριάζουνε. Οπότε πάρε φόρα γιατί σε συμφέρει να αξιοποιήσεις περισσότερο το δεύτερο μέρος της χρονιάς σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι τέλη Οκτώβρη που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, το πρακτικό πνεύμα σου θα σώσει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις. Εντάξει μπορεί να είσαι αρκετά αναποφάσιστος στα ερωτικά σου, θα αλλάξεις πολλές φορές γνώμη, πιο πολλές φορές και από τους αγαπητικούς της JLO, αλλά κάπου εκεί στα τέλη της χρονιάς, θα έρθει το δέκα το καλό. Οι καλοί φίλοι δε θα λείψουν από το πλευρό σου και γενικώς θα είσαι τυχερός! Κάποιες αναθεωρήσεις στον οικονομικό σου σχεδιασμό είναι πιθανές στο τέλος του χρόνου αλλά προς Θεού ακόμη κι αν βγεις από το αρχικό πλάνο μη καταλήξεις σαν τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη γιατί οι φίλοι που λέγαμε πριν... δεν θα σε κάνουν πια παρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, θα συμβούν γεγονότα καθοριστικά και χαρακτηριστικά. Δεν φαντάζεσαι τι θα σου ξημερώσει! Πράματα και θάματα! Θα ωριμάσεις σαν ροδάκινο κάτω από τον ήλιο, θα σοβαρευτείς, θα νιώσεις πως βρίσκεις λιμάνι καπετάνιο. Θα συνειδητοποιήσεις πολλά όσο πέφτουν τα φύλλα από τα δέντρα. Θα εκτιμήσεις τους ανθρώπους που έμειναν στο πλευρό σου πιο σταθερά και από πρόκα χωμένη σε τοίχο και θα ριζώσεις σε μια σχέση που θα αυξήσει τις προσδοκίες σου.

Λέων

Τώρα που βάζεις το μαγιό στη ντουλάπα, τώρα που η σαγιονάρα μπαίνει στο πατάρι, άλλαξε τις τακτικές που ακολουθούσες μέχρι τώρα και έβλεπες ξεκάθαρα ότι δεν σε βοήθησαν πουθενά. Το να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις άλλα αποτελέσματα είναι σαν να είσαι η Mariah Carey και να πιστεύεις πως χωρίς πρόβα θα "βγάλεις" τις ψηλές νότες.  Επίσης, μην επιμένεις σε κάτι που δεν αναστρέφεται και προσπάθησε να δεις πέρα από τη μύτη σου. Τι υπάρχει, τι φαντάστηκες πως υπάρχει αλλά δεν υπήρξε ποτέ; Mην είναι ένας έρωτας που δεν κατέληγε πουθενά, μην είναι μια δίαιτα που αντί να σε αδυνατίζει σε παχαίνει; Εσύ ξέρεις. Aυτό το τρίμηνο θέλει προσοχή!

Παρθένος

Θα σου μιλήσω με όρους που καταλαβαίνεις. ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους πώς να τακτοποιείς συρτάρια, ντουλάπες και ζωές. Ναι, Παρθένε, αυτό το έμφυτο ταλέντο της νοικοκυροσύνης που μόνο εσύ το έχεις τόσο δυναμικό, θα σε σώσει! Να θυμάσαι ότι οι τρεις τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι αναμφισβήτητα πιο ξεκάθαρο διάστημα για να αποφασίσεις τι κρατάς, τι πετάς, τι ξεσκονίζεις και σε τι ρίχνεις χλωρίνη και ΑΖΑΧ με διπλό αμονιαζόλ για να εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή σου έτσι ώστε να προχωρήσεις ανάλαφρος και χαρούμενος.

Ζυγός

Σε πιάνει μια έντονη διάθεση για να κουρνιάσεις στην οικογένειά σου όλο το φθινόπωρο. Όσο ο Δίας θα παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου η σχέση που θα κάνεις ή έχεις, αποδεικνύει πως μάλλον θα έχει διάρκεια και δεν είναι καθόλου απίθανο το άτομο αυτό να είναι και από τη δουλειά σου. Είσαι λίγο ανασφαλής, λίγο ταλαιπωρημένος και λίγο αναστατωμένος το Σεπτέμβριο, θέλεις λίγο να τραβήξεις την προσοχή σαν φουξια εξτένσιον σε ξανθό μαλλί, και μάλλον θα τα καταφέρεις γιατί όλοι θα ασχολούνται μαζί σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ ήρθε η ώρα να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη, γι’ αυτό μην επαναπαυτείς καθόλου. Σε καμία περίπτωση μη φοβηθείς τις αλλαγές και τόλμησε! Θα αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα σου και θα αποκτήσει καλύτερη προοπτική σε χρόνο dt, πιο γρήγορα και από τον Κεντέρη. Μη διστάσεις να το κάνεις! Και κάτι άλλο. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας φτιάξουν το κέφι, τη ζωή, την εμφάνιση! 

Τοξότης

Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ρομπότ. Είσαι το πολυμίξερ που όλοι θέλουν στην κουζίνα τους! Έχεις τέτοια ενέργεια που τροφοδοτείς τη ΔΕΗ! Έχεις όρεξη, κέφια και δεν μασάς πουθενά. Θα χτυπάς 12ωρα στη δουλειά με το χαμόγελο στα χείλη, και μετά θα πίνεις τέσσερα κοκτέιλ με την παρέα σου. Θα έχεις επίσης και τρομερή ενέργεια για γυμναστική και εκδρομές. Επίσης οι σχέσεις που θα κάνεις μέσα στο 2017 μπορεί να είναι και ιδιαίτερα αντισυμβατικές. Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, το διάστημα θα είναι κάπως πιο ταραχώδες για τα ζητήματα της καρδιάς αλλά εσύ δεν φοβάσαι κανέναν και τίποτα. 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, όλο το καλοκαίρι σε εκμεταλλεύτηκε μέχρι και ο μανάβης και σου 'δινε τα ζαρζαβατικά που ξέμειναν απούλητα. Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ταξίδεψε στο εξωτερικό, κάνε νέες συνεργασίες και ζήσε τη ζωούλα σου σαν φοιτητής που έφυγε από την πόλη του για πρώτη φορά. Όσο ο καιρός κρυώνει, θα κληθείς να κάνεις έναν καλύτερο και οργανωμένο χειρισμό των οικονομικών σου για να μη χρωστάς χρήματα σε όποιον μιλά Ελληνικά.

Υδροχόος

Από τις 11 Οκτωβρίου 2017 και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, θα ήταν καλό να χαλαρώσεις λίγο με τους πειραματισμούς σου και να δεις τη ζωή με πιο συμβατικό τρόπο βρε μεταμοντέρνε! Οι φίλοι σου δεν πιάνουν ακριβώς το μενταλιτέ σου και οι συνάδελφοί σου σε κοιτούν περίεργα! Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι επίσης τονισμένος από τα τέλη Νοέμβρη, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση όπως αυτή της ανανεωμένης Taylor Swift, και τονισμένη κοινωνικότητα όπως εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ιχθείς

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου θα σου κάνει καλό σε κάποια θέματα αλλά θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες και αν είσαι σε νοσταλγική φάση, να ξέρεις πως θα νιώσεις ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να γυρίσεις στις ρίζες σου ή να φτιάξεις δική σου οικογένεια όπως αυτή στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Έρχονται αλλαγές και ανακατατάξεις και μάλιστα θα καταλάβεις πως κάποια πράγματα στη ζωή αλλάζουν για να υπάρξει χώρος για νέες εμπειρίες που πολλές φορές πεισματικά αρνείσαι να αποκτήσεις.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Σήμερα

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σήμερα

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Σήμερα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

par: 41
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.