E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πιο τολμηροί εpαστές οι Αμερικάνοι από τους Ευρωπαίους

Αυτό απέδειξε πρόσφατη έρευνα

Πιο τολμηροί εpαστές οι Αμερικάνοι από τους Ευρωπαίους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/8/2017 | 15:10

O Xιού Χέφνερ, ιδρυτής του "Playboy", δήλωσε πρόσφατα ότι έχει κάνει σeξ με χίλιες γυναίκες. Η αφοπλιστική ειλικρίνειά του είναι ενδεικτική του ευρύτερου κλίματος στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είναι πιο τολμηροί στο σeξ απ' ότι οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με έρευνα του ιστότοπου «DrEd.com» που διεξήχθη σε δείγμα συνολικά 1000 ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συντάκτες της μελέτης διαπίστωσαν πως, οι συμπολίτες του Ντόναλντ Τραμπ είναι είναι πιο απελευθερωμένοι στα... σεντόνια απ' ότι οι κάτοικοι της γηραιάς ηπείρους.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να αποκαλύψουν το σeξουαλικό τους παρελθόν -τον αριθμό των ατόμων με τα οποία είχαν σeξουαλική επαφή - αλλά και να εκφράσουν την άποψή τους για το ποιος είναι ο υψηλότερος αποδεκτός αριθμός των εpωτικών συντρόφων. Η έρευνα έδειξε ότι,οι Αμερικανοί είναι σeξουαλικά πιο έμπειροι από τους Ευρωπαίους, έχοντας λιγότερα ταμπού γύρω από το σeξ.

Στην Ευρώπη, ο μέσος όρος σeξουαλικών συντρόφων για γυναίκες και άντρες ηλικίας 20 ετών είναι τρεις. Για τις γυναίκες, ο ανώτατος επιτρεπτός- από ηθικής πλευράς- αριθμός σeξουαλικών συντρόφων είναι 10, ενώ οι άνδρες εμφανίζονται πιο συντηρητικοί.Το ισχυρό φύλο παραδέχεται ότι θα έπρεπε να έχει κάνει σeξ μάξιμουμ με επτά γυναίκες μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι, πάνω από ένας στους πέντε Ευρωπαίους και Αμερικανούς παραδέχονται ότι λένε ψέμματα για τον αριθμό των εpωτικών συντρόφων τους μειώνοντάς τον αρκετά. Περισσότερα ταμπού για το σeξουαλικό τους παρελθόν έχουν οι Ευρωπαίοι.

Σχεδόν το 19% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι ο αριθμός των σeξουαλικών συντρόφων που είχαν στη ζωή τους είναι αρκετά μεγάλος ενώ το 40% θεωρεί ότι είναι εντός του μέσου όρου. Σε ό,τι αφορά την ειλικρίνεια των δύο φύλων, το 74% των γυναικών και το 69% των ανδρών στη γηραιά ήπειρο είναι ειλικρινείς σχετικά με τις προηγούμενες σeξουαλικές εμπειρίες τους.

Επιπλέον, το 35% των Ευρωπαίων ερωτηθέντων υποστηρίζει πως η σeξουαλική εμπειρία θα πρέπει να αποκαλύπτεται στον σύντροφο πριν από το σeξ. Το 43% δηλώνει πως δεν θα πρέπει ποτέ να γνωστοποιείται ενώ το 21% υποστηρίζει ότι θα πρέπει να συζητιέται μετά το σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 20% των Ευρωπαίων μειώνουν τον αριθμό των σeξουαλικών επαφών που είχαν στο παρελθόν όταν αναφέρονται σε αυτές δημοσίως.

Τα αποτελέσματα της έρευνας στις ΗΠΑ...

Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί εμφανίζονται πιο απελευθερωμένοι στο θέμα του σeξ απ΄ότι οι Ευρωπαίοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 22% των Αμερικανών με μέσο όρο 16 ερωτικούς συντρόφους υποστηρίζει ότι, δημοσίως έχει την τάση να υποβαθμίζει τον πραγματικό αριθμό τους.

Το 54% των Αμερικανών υποστηρίζει ότι θα πρέπει ο/η σύντροφος να είναι ενήμερος/η για το σeξουαλικό παρελθόν του αγαπημένου του. Το 17% θεωρεί πως η σχετική ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τα εpωτικά παιχνίδια ενώ το 29% πιστεύει πως θα πρέπει να μείνει επτασφράγιστο μυστικό.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν περισσότερο από τους Αμερικανούς για το αν ο αριθμός των σeξουαλικών τους συντρόφων είναι πράγματι χαμηλός ενώ οι Αμερικανοί-άνδρες και γυναίκες- είχαν την πεποίθηση ότι είχαν κάνει σeξ με αρκετές συντρόφους.

Για το 62% των Αμερικανών, η ποσότητα μάλλον... μετράει καθώς όσο περισσότερους εpωτικούς συντρόφους έχουν, τόσο καλύτερο θεωρούν το σeξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους Ευρωπαίους είναι 40%.

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, τουλάχιστον το 30% των ατόμων όλων των ηλικιών - Ευρωπαίων και Αμερικανών- δήλωναν ικανοποιημένοι από τη σeξουαλική τους ζωή. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ηλικίας 30 και 40 ετών εξέφραζαν παράπονα για τη σeξουαλική τους ζωή: ότι βαριούνται αφού κάνουν τα ίδια και τα ίδια...

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.