BED TALK

5 μυστικά για να κάνεις το καλύτερο εpωτικό μασάζ

Δεν θα ξεκολλάει από το κρεβάτι σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 μυστικά για να κάνεις το καλύτερο εpωτικό μασάζ

Δεν χρειάζεται να είσαι ο γκουρού του σeξ ούτε μάστερ του μασάζ για να περιποιηθείς το σύντροφό σου. Δες πώς μπορείς να κάνεις μια συνηθισμένη νύχτα, αξέχαστη, χαλαρωτική και απόλυτα ερωτική.

1. Κάλεσέ τον/την σαν να βρίσκεται σε χώρο σπα, δώσε συγκεκριμένη ώρα και μέρος στο σπίτι για μασάζ. Αν δεν μένετε μαζί, στείλτου/της πληροφορίες στο κινητό για την ώρα και την τοποθεσία (9 το βράδυ, στο σπίτι μου), αν μένετε μαζί, επίσης στείλε μήνυμα (9 η ώρα, στο υπνοδωμάτιο). Μέχρι τότε μην πεις τίποτα άλλο.

2. Φτιάξε κατάλληλα τον χώρο. Αέρισε το δωμάτιο, άλλαξε σεντόνια, πάρε μια μεγάλη πετσέτα σώματος και άπλωσέ την στο κρεβάτι, ενώ βάλε δίπλα της μια μικρότερη. Θα τη χρειαστείς μετά. Διάλεξε κατάλληλη μουσική. Βάλε κεριά και αρωματικά στικ σε θέση ετοιμότητας και λίγο πριν έρθει άναψέ τα!

3. Όταν έρθει, κάλεσέ τον/την στο δωμάτιο κρατώντας μια τυπικότητα σαν να βρίσκεται όντως σε σπα. Ζήτα να γδυθεί και να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Μπορεί να βγάλει το εσώρουχο και να κρύψει το επίμαχο σημείο με τη μικρή πετσέτα!

4. Ξεκίνα από τα πόδια και ανέβα προς το κεφάλι με αργές κινήσεις. Δεν χρειάζεται να πιέζεις πολύ, ούτε όμως και να χαιδεύεις. Μη ξεχνάς όμως, δεν ήρθε για να του περάσει το νευροκαβαλίκεμα, ήρθε για να χαλαρώσει. Οπότε αργές, νωχελικές πιέσεις.

5. Μη ξεπεράσεις το μισάωρο. Δώσε χρόνο να χαλαρώσει. Έπειτα το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι στο χέρι σας...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 213 / position2: 601
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb