E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το φοιτητικό σeξ με... λεπτομέρειες

Γιατί στη φοιτητική ζωή όλα επιτρέπονται!

Το φοιτητικό σeξ με... λεπτομέρειες

Όλοι οι νέοι περιμένουν πως και πως να τελειώσουν το σχολείο και αρχίσουν να φοιτούν στις διάφορες σχολές, να γνωρίσουν και άλλο κόσμο και κυρίως, να μέινουν μόνοι τους.

Η φοιτητική ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις βόλτες, το αλκοόλ και τους καφέδες και φυσικά το φλερτ. Οι εφήμερες και πιο επιφανειακές σχέσεις είναι κάτι δεδομένο σε αυτές τις περιόδους της ζωής, άφου οι νέοι θέλουν να γεμίσουν εμπειρίες και να περάσουν ευχάριστα, χωρίς να δεσμευτούν σοβαρά.

Το σeξ έχει την τιμητική του στα φοιτητικά χρόνια ξεκάθαρα. Λίγο που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο, λίγο που η απελευθέρωση δεν έχει όρια και η περιέργεια να ανακαλύψεις τον κόσμο σε κατατρώει, θα δοκιμάσεις διάφορα πράγματα στον έρωτα, άλλοτε καλύτερα και άλλοτε χειρότερα.

Υπάρχουν ορισμένα είδη σeξ που σχεδόν κάθε φοιτητής έχει δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή του - ναι, ακόμα και εκείνος ο ένας φίλος που το παίζει αθώα περιστερά. Βέβαια δεν πέρασαν όλοι το ίδιο καλά, όμως κάθε εμπειρία για καλό!

Ας αρχίσουμε από το πιο απλό, σύνηθες και βασικό, το σeξ της μιας βραδιάς, γνωστό και ως «one night stand», που συμβαίνει τυχαία τις περισσότερες φορές, δεν είναι πάντα και τόσο πετυχημένο και σε μεγάλο ποσοστό είτε και οι δύο, είτε ο ένας εκ των παρτενέρ προσπαθεί να το ξεχάσει. Πολλές φορές μάλιστα, αγόρια και κορίτσια χάνουν με αυτόν τον τρόπο το πολύτιμο λουλούδι τους, δηλαδή την παρθενιά τους και κάπως έτσι γκρεμίζεται ο μύθος του ρομαντισμού.

Βέβαια δεν είναι και τόσο κακό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα είδος περιπέτειας, που έχει και αυτό την πλάκα του.

Το αμέσως επόμενο είδος συνουσίας, είναι αυτό που πολύ κόσμος αποκαλεί «φίλοι με προνόμια» και κατά το οποίο, ως συνηθίζεται δυο νέοι κάνουν παρέα, βγαίνουν, γελάνε, πίνουν και όλα τα σχετικά, αλλά που και που κάνουν και λίγο σeξάκι. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς έρωτες και ρομάντζα και φυσικά, χωρίς απαιτήσεις. Ανά πάσα στιγμή, ο καθένας μπορεί να γνωρίσει κάποιον άλλον και να βγει μαζί του. Σε αυτού τους είδους τις σχέσεις, κυριαρχεί το απλό σeξ και η φιλία.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο κομμάτι, που είναι ο καθαρά φίλος για το σeξ. Δηλαδή, τα δυο άτομα βρίσκονται μόνο για αυτόν τον λόγο, κάνουν ότι είναι να κάνουν και μετά δεν έχουν περαιτέρω επαφές, μέχρι το επόμενο ραντεβού τους. Αν περνάνε καλά ποιος ο λόγος να το σταματήσουν;

Τέλος, έχουμε το σeξ μέσα στη σχέση. Πολλοί σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες τυγχάνει να γνωρίσουν το συναίσθημα του πραγματικού έρωτα και έτσι, μαζί το ταίρι τους αποφασίζουν να μπουν σε σχέση. Ε, αυτό σημαίνει ασταμάτητο σeξ, πειραματισμούς και τόνους προφυλακτικών, γιατί η προστασία είναι απαραίτητη. Κάπως έτσι αρχίζουν οι νέοι να αποκτούν και μια σχετική εμπειρία στο θέμα και να καταλαβαίνουν πως γίνεται σωστά. Εντάξει, ανάμεσα στην τρυφερότητα και τα φιλιά, έρχονται και οι πιο άγριες στιγμές, αφού σαν το νεανικό πάθος τίποτα.

Για τους παλαίμαχους όλα αυτά πιθανότατα να αποτελούν ένδοξες ιστορίες από το παρελθόν τους, ενώ όσοι είναι τώρα σε αυτήν τη φάση, κάτι σχετικό θα έχουν ακούσει από φίλους, αν μέχρι στιγμής δεν έχουν δοκιμάσει τίποτα από τα πραπάνω οι ίδιοι.

Πάντως όπως και να έχει, το σημαντικό σε όλα αυτά, είναι κάποιος να νιώθει έτοιμος να τα κάνει και να τα διασκεδάσει. Ούτε βιασύνες χωράνε, ούτε «πρέπει». Επομένως κάντε τη ζωή σας όπως την θέλετε και αν προκύψει κάτι από τα παραπάνω απολαύστε το.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σήμερα

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open

Σήμερα

«Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα

Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Σήμερα

«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion

Σήμερα

Ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και δηλώνει «δεν έχω νικήσει την ασθένεια»

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σήμερα

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα

Σήμερα

Λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.