E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι καλύτερες νέες και... παλιές ξένες σειρές που περιμένουμε με αγωνία αυτό το φθινόπωρο

Τι περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία

Οι καλύτερες νέες και... παλιές ξένες σειρές που περιμένουμε με αγωνία αυτό το φθινόπωρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σειρές κάνουν πρεμιέρα σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν οι χειμερινές, οι ανοιξιάτικες και οι καλοκαιρινές. Υπάρχουν και κάποιες που δεν ρωτούν κανέναν και αλλάζουν εποχή, ή βγαίνουν όποτε τους καπνίσει, όπως το «Game of Thrones».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως πάντα οι περισσότερες και ίσως οι καλύτερες, κάνουν πρεμιέρα ή επιστρέφουν το φθινόπωρο. Άλλωστε τότε ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν. Τουλάχιστον παραδοσιακά. Βρήκαμε μερικές που επιστρέφουν ή θα κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2017 και σας τις προτείνουμε.

Star Trek: Discovery

Ένα reboot που το περιμένουν πολύ οι φανατικοί της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Και έχει πολλούς και πιστούς. Έχει γίνει χαμός ήδη με την συγκεκριμένη σειρά, κι αν είναι στο 1/3 όσο καλή περιμένουμε τότε θα είναι μια σειρά που θα κάνει ντόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Young Sheldon

Το prequel του «Big Bang Theory», με τον Sheldon σε παιδική ηλικία σίγουρα έχει ενδιαφέρον αρχικά. Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο καλογυρισμένο θα είναι και τι οπτική γωνία θα επιλέξει να ακολουθήσει, καθώς σίγουρα ο Sheldon δεν ήταν από παιδί έτσι. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που όλοι μας ελπίζουμε να κερδηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

This is Us

Ύστερα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν, που του χάρισε καλές κριτικές αλλά και την πολυπόθητη ανανέωση (μόνο 1 στα 3 νέα σόου φτάνουν σε 2η σεζόν). Η συγκεκριμένη... dramedy, ξεπέρασε τις προσδοκίες και αν δεν την έχετε δει ακόμα, να το κάνετε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Designated Survivor

Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακό. Ένας τύπος που από απλός πολιτικός γίνεται ξαφνικά πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μια υπόθεση που έχει σασπένς, αγωνία, ανατροπές. Μόνο που υπάρχει περίπτωση η 2η σεζόν να μην είναι το ίδιο καλή. Κι αν δεν είναι τότε υπάρχει πρόβλημα σοβαρό...

Will & Grace

Η επιτυχημένη κωμωδία που μας κράησε συντροφία για 8 σεζόν μέχρι το 2006, επιστρέφει στις 28 Σεπτεμβρίου και ύστερα από 11 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Η νέα... παλιά σειρά του NBC, ή θα συνεχίσει όπως ήταν ή θα είναι ένα άνοστο ξαναζεσταμένο φαί.

Marvel’s Inhumans

Η Marvel θέλει να κερδίσει το στοίχημα με την μεταφορά του «Inhumans», με τους υπερήρωες που κρύβονται στο φεγγάρι να θέλουν να αποκτήσουν κοινό. Μεγάλο. Γιατί η παραγωγή κοστίζει και η marvel θέλει μια επιτυχία, η μάλλον μια μανία. Και το «Inhumans» έχει το στόρι για να το καταφέρει.

Curb Your Enthusiasm

Η θρυλική φλεγματική κωμωδία με τον Larry David, μας κράτησε συντροφιά για 8 σεζόν και μας αποχαιρέτησε το 2011. 6 χρόνια μετά επιστρέφει για να μας χαρίσει κι άλλες στιγμές γέλιου και είμαστε σίγουροι ότι σε έναν βαθμό θα το κάνει.

Scandal

Η Kerry Washington επιστρέφει για 7η σεζόν και οι φανατικοί του «Scandal» περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου. Το ερώτημα είναι; Μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον κι άλλο; Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί. Άλλωστε είναι και η τελευταία σεζόν του.

Dynasty

Η θρυλική σαπουνόπερα της δεκαετίας του ’80 επιστρέφει, ανανεωμένη και πιο «πλούσια» από ποτέ. Το cast μπορεί να μην κρύβει κάτι θεαματικό, αλλά οι λάτρεις της παλιάς σειράς και εκείνοι που λατρεύουν τα συμπλέγματα, τις συνωμοσίες κτλ., ενδέχεται να περάσουν καλά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.