E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 τραγουδάρες που έχασες μέσα στο καλοκαίρι

Όσο έκανες τις βουτιές σου, εμείς τσεκάραμε τι παίζει

5 τραγουδάρες που έχασες μέσα στο καλοκαίρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ

Εάν είχες την τύχη να κάνεις διακοπές ή το μυαλό σου ήταν αλλού - γιατί εντάξει, καλοκαίρι είναι - και δεν ασχολήθηκες ιδιαίτερα με το τι "ανέβηκε" στο YouTube τελευταία, να σου πω ότι τους τελευταίους τρεις μήνες κυκλοφόρησαν κάποια κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις πέντε σε αυτή τη λίστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα μπορούσαν να είναι περισσότερα.

Arcade Fire - Everything Now

Σε παραγωγή του Thomas Bangalter, ενός εκ τω δυο Daft Punk, το κομμάτι αυτό μοιάζει σα να φτιάχτηκε προκειμένου να γίνει ο ύμνος που θα συνοδεύει τις συναυλίες του γκρουπ σε γεμάτα στάδια. Από τώρα μπορώ να κάνω εικόνα την γέφυρα του κομματιού να τραγουδιέται ρυθμικά από τους φανς των Arcade Fire. Το "Everything Now" έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν διαστάσεις ποπ επιτυχίας σε ένα πολύ καλό τραγούδι, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Liam Gallagher - Wall of Glass

Αυτό και το "For What It's Worth" έφεραν στο μυαλό μνήμες των Oasis, οπότε όπως καταλαβαίνετε δε μπορώ να αντισαθώ στον πειρασμό να συμπεριλάβω ένα από τα νέα κομμάτια του Liam σε αυτή τη λίστα. Ένας μάγκας που η ιδιοσυγκρασία, ο απότομος και θρασύς χαρακτήρας του τον έφεραν σήμερα να είναι μακριά από το συγγραφικό ταλέντο του αδερφού του, να παλεύει για σόλο καριέρα. Ευτυχώς για αυτόν υπάρχει ο μύθος που τον συνοδεύει και φυσικά το λαρύγγι! 

Bicep - Glue

Το ντουέντο  με βάση το Λονδίνο κατάφερε να έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του τα τελευταία χρόνια, αποδυκνείωντας ότι είναι δυο λάτρεις της μουσικής που καταθέτουν τον δικό τους ήχο μέσα από τις παραγωγές και τα σετ τους. Αυτό που ήρθε φέτος να ανοίξει τη νέα σελίδα στην ιστορία των Bicep είναι ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που έφτασε στα ψηφιακά δισκοπωλέια και streaming platforms την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα πρώτα singles, όπως το μαγευτικό "Glue".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kasabian - Wasted

Οι Kasabian είχαν ένα εντυπωσιακό comeback και μπορεί να μην κυκλοφόρησαν το άλμπουμ που θα τους μεταμόρφωνε -επιτέλους- σε σούπερ γκρουπ, όμως έδειξαν ότι στα όρια που τελικά θέτει το ταλέντο και το εκτόπισμα τους στον πολυβασανισμένο χώρο της ροκ τα τελευταία χρόνια, μπορούν να γράψουν ορισμένα πολύ δυνατά κιθαριστικά τραγούδια. Το "Wasted" δε μπορείς να το προσπεράσεις, όπως θα κοντοσταθείς και στα υπόλοιπα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ των Kasabian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

London Grammar - Oh Woman

Το συγκρότημα από το Νοτινγκχαμ της Αγγλίας που μοιάζει να κατέχει τα σκήπτρα στον χώρο της indie pop, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο "If You Wait" του 2013. Μπορεί να μην υπάρχουν και πολλά νέα στοιχεία σε αυτό το άλμπουμ σε σχέση με ότι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από τους London Grammar, όμως δεν λείπουμ σπουδαία κομμάτια όπως αυτό.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.