E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εpωτικές φωλιές στη Θεσσαλονίκη για να ζήσεις το πάθος σου στο αυτοκίνητο!

Η κρίση έκανε το 5αστερο ξενοδοχείο μακρινό όνειρο

Εpωτικές φωλιές στη Θεσσαλονίκη για να ζήσεις το πάθος σου στο αυτοκίνητο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίτινγκ στο γραφείο και η καινούργια συνάδελφος(μόλις 25 ετών) εδω και ένα μήνα έχει κλέψει τη παράσταση με τη ''φρεσκάδα'' που έχει φέρει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την κρίση των 30 να με έχει αγγίξει, δεν δέχομαι να παίξω το ρόλο του ξεπερασμένου. Αφού άκουσα με υπομονή τα θέματα των άλλων, ''Μέρη για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου'', ''Τα πιο hot μέρη για να φας sushi'', " Τα πιο hipster bar για να βρεις τον έρωτα'' πρότεινα τη ''φρέσκια'' ιδέα μου για θέμα.

"Μέρη για να κάνεις σeξ στο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη". Σιωπή στο γραφείο... Στο μυαλό μου στριφογυρίζει η ιδέα πως μάλλον στο επόμενο μίτινγκ δεν θα παρευρίσκομαι. Όμως από τα χείλη του αρχισυντάκτη μου βγήκε η λέξη εξαιρετικό. "Αυτό είναι κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο". Φάτε τη σκόνη μου καινούργια συνάδελφε και εσύ μπαρμπα-Στάθη, τώρα είμαι και εγώ φρέσκος.

Η κρίση έφερε μείωση μισθών, η μείωση μισθών έκανε πολλούς 30αρηδες να γυρίσουν στο πατρικό τους. Να φέρεις τη κοπέλα σου στο πατρικό σου για σeξ, δεν είναι και το απωθημένο κάθε κοπέλας. Αν όμως με λίγη σάλτσα καταφέρεις να τη πείσεις ότι το σeξ έξω είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, τότε έχεις ελπίδες... Τη δεύτερη φορά που θα το προτείνεις θα καταλάβει ότι δεν έχεις λεφτά για ξενοδοχείο, αλλά δεν πειράζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με όλα αυτά οι ερημικές τοποθεσίες ζούν στιγμές δόξας τα τελευταία χρόνια. Και η Θεσσαλονίκη σαν εpωτική πόλη που σέβεται το μύθο της πρέπει να έχει μέρη να φιλοξενήσει ζευγαράκια που θέλουν να ζήσουν το πάθος τους.

Θέατρο Δάσους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει άμα έχει συναυλία ο Χαρούλης σου συνιστώ να το αποφύγεις, αλλιώς γιατί να τρέχεις μέσα στα δάση; Θα έχει περισσότερο κόσμο από την πλατεία Αριστοτέλους. Έχει άπειρες απομονωμένες γωνίες για ένα αμάξι, τα δέντρα προσφέρουν προστασία από αδιάκριτα μάτια, ενώ υπάρχουν και αρκέτα ξύλινα κιόσκια που μπορούν να φανούν χρήσιμα... Στα πλην οι δρομείς που τρέχουν κάθε τόσο και θα σου τη σπάσουν!

Πλαζ Καλαμαριάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις πέσει το σκοτάδι το μέρος γεμίζει με αυτοκίνητα που κινούνται αργά, με σβησμένα φώτα, το ένα μακριά από το άλλο, με τζάμια που θολώνουν... Ιδανικό γιατί προσφέρει και τη θέα της θάλασσας για πριν ή μετά. Λίγος ρομαντισμός δεν έβλαψε κανέναν!

Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου

Όλα και όλα αυτή η πρόταση είναι και πρωτότυπη. Λίγοι το γνωρίζουν, έτσι θα δημιουργήσεις και το προφίλ του γνώστη. Μεγάλη έκταση, που θα σε βοηθήσει να έρθεις σε απόσταση αναπνοής με άλλα ζευγαράκια. Μη μπερδευτείς και παρκάρεις στην αρχή του πάρκου, προσπέρασε τα συμπαθέστατα φλαμίνγο που υπάρχουν στη περιοχή και θα βρείς αρκετά μέρη, χωρίς ίχνος φωτισμού να σε ενοχλεί να συγκεντρωθείς στο στόχο σου. Προσοχή στις λάσπες, για να μη βρεθείς να σπρώχνεις το αυτοκίνητο...

Περιοχή δικαστηρίων

Η περιοχή έζησε μεγάλες στιγμές τη δεκαετία του 1970 και 1980. Σχεδόν όλη η Θεσσαλονίκη πέρασε από εκεί για λίγες στιγμές πάθους. Υπάρχουν μέρη που είναι απομονωμένα, μέρη που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως, γιατί έχουν μπάρες. Μη φοβάσαι, σηκώνονται χωρίς να είσαι ο Πύρρος Δήμας. Μειονέκτημα, τα σαββατόβραδα γεμίζει με απελπισμένους που ψάχνουν θέσεις πάρκινγκ για να βγούν στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

extra tip 

Για όσο προλαβαίνετε γιατί σύντομα θα γεμίσει με πολυκατοικίες, υπάρχει ωραιότατο σημείο με θέα όλη τη πόλη πολύ κοντά στο γήπεδο της Μίκρας μετά το τέρμα των λεωφορείων... Τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους car lovers!!!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Πριν 4 ώρες

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Πριν 4 ώρες

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

Σαν σήμερα: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν 4 ώρες

Στις 19 Μαρτίου του 2019

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.