E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το Nomads

Πότε κάνει πρεμιέρα και όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το Nomads
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 2 Oκτωβρίου θα γίνει τελικά η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου reality επιβίωσης του ANT1, Nomads. Το reality βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο φορματ του Desafio που επί 14 χρόνια κάνει επιτυχημένη πορεία στην Λατινική Αμερική. Η εκπομπή του ΑΝΤ1, μεταφέρει το Nomads για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

Ο ΑΝΤ1 έρχεται τον Οκτώβριο με το Nomads, την απόλυτη τηλεοπτική πρόταση δράσης και περιπέτειας που θα καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα καθημερινό, εκρηκτικό ριάλιτι περιπέτειας, γεμάτο ανατροπές, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη. Ό,τι πιο δυνατό είδαμε ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασισμένο στο φορμάτ Desafío, που προβάλλεται για 14 χρόνια, με τεράστια επιτυχία στη Λατινική Αμερική, το Nomads κάνει το «ντεμπούτο» του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

21 παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, από το χώρο της showbiz, κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και άνθρωποι άγνωστοι – μέχρι τώρα- στο ευρύ κοινό, με πλούσιο background και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις, ταξιδεύουν για να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια, προς τον εξωτικό προορισμό των Φιλιππίνων, το νησί Palawan. Ένα νησί με συνεχή παρουσία στο Condé Nast Traveler, το πιο φημισμένο και έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό παγκοσμίως, που έχει ψηφιστεί 2 χρονιές συνεχόμενα (2014 & 2015) ως το ομορφότερο νησί του κόσμου.

Οι παίκτες θα ζήσουν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει τις σωματικές, ψυχικές τους αντοχές αλλά και τις κοινωνικές τους δεξιότητες, καθώς θα έρθουν σε επαφή με τους ιθαγενείς και θα κληθούν να προσαρμοστούν στην τοπική κουλτούρα. Κάθε μέρα στο Nomads είναι και μία μάχη, γεμάτη προκλήσεις και μία περιήγηση στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
Οι 21 παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Nomads.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που διαφοροποιεί όμως το Nomads από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι περιπέτειας, είναι το στοιχείο της διαμονής καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης της ομάδας – που θα μένει στο ψαροχώρι - με τους ντόπιους, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Συγκεκριμένα, στην αρχή κάθε εβδομάδας, οι 3 ομάδες διαγωνίζονται για τη διαμονή τους, μέσω μίας σειράς ομαδικών αγωνισμάτων.Η νικήτρια ομάδα, εξασφαλίζει τη διαμονή της σε ένα πολυτελέστατο θέρετρο, όπου θα γευτεί τις απολαύσεις της τοπικής κοινωνίας και θα «ζήσει» την καλή ζωή.

Η ομάδα που έρχεται δεύτερη, καλείται να συμβιώσει με μια οικογένεια ψαράδων σε ένα ψαροχώρι. Θα συμμετέχει στις καθημερινές δουλειές του χωριού και θα πρέπει να ανταπεξέλθει στις όποιες αντιξοότητες, για να εξασφαλίσει την τροφή και τη στέγη της.
Η τρίτη και τελευταία ομάδα, «εξορίζεται» σε μία ερημική παραλία, όπου θα πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της, αναζητώντας τροφή και βασικούς πόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα υπάρχουν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το κοινό θα ψηφίζει τον παίκτη που θέλει να «προστατέψει», δίνοντας του τη θετική του ψήφο. Οι 2 παίκτες με τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα μονομαχήσουν σε μια σειρά από σκληρές δοκιμασίες, με στόχο την παραμονή τους στο Nomads. Αυτός που χάνει, αποχωρεί.

Ποιος θα είναι αυτός που θα τα καταφέρει να υπερβεί όλες τις προκλήσεις, τα εμπόδια και να βγει νικητής σε αυτό τον αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Πριν 2 ώρες

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 2 ώρες

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 2 ώρες

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 2 ώρες

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.