E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του μήνα: Οκτώβριος

Πώς θα κυλήσει ο μήνας για τα ζώδια;

Τα ζώδια του μήνα: Οκτώβριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαστε μέσα σε πολλά και δύσκολα αισθηματικά διλήμματα που όμως δεν θα πρέπει να τα κρατήσετε για καιρό. Πάρτε αποφάσεις με πυγμή, χαμογελάστε πλατιά και δείτε τα πράγματα με άλλη ματιά. Κάτι καλό θα συμβεί στα μέσα του μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε σε εξαιρετική φάση! Αυτά που περιμένετε να ακούσετε από τον άνθρωπο σας, λέγονται με λόγια και με πράξεις και είναι καλύτερα και από τις όποιες προσδοκίες σας. Χρήματα έρχονται στο δρόμο σας και μια χαρούμενη περίοδος παρά τις μαυρίλες στα σύννεφα ξεκινά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι πως δεν έρχονται όλα εύκολα ή μάλλον καλύτερα, όλα έχουν κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σας. Υπομονή από τα μέσα του Οκτωβρίου όλα θα ξεπεραστούν. Χρειάζεστε απλώς την μεθοδικότητα αθλητή σε αγώνα μετ'εμποδίων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια διάχυτη αγωνία στην καθημερινότητα σας, που αρχίζει στην οικονομική σας κατάσταση και λήγει στα αισθηματικά σας. Γιατί όμως; Δεν βλέπετε πως η ζωή σας χαμογελά και πάλι; Ο μήνας θα κυλήσει ήρεμα και όσο τα φύλλα θα πέφτουν, οι αποφάσεις που θα λαμβάνετε θα είναι ακριβώς όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ

Λίγο τα νεύρα σας, λίγο τα περιττά κιλά, λίγο που σας ζόρισαν στην δουλειά, έχετε χάσει την προσωπική σας ισορροπία με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Μην φοβάστε όμως, γιατί τα οικονομικά σας καλυτερεύουν και βλέπετε τη ζωή με γεμάτο πορτοφόλι και πάλι!

ΖΥΓΟΣ

Δεν σας αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά συνεχώς πρέπει να απολογείστε ή να εξηγείτε. Δεν θέλετε θολές καταστάσεις και τυφλά σημεία στο δρόμο σας αλλά μην ανησυχείτε, γιατί ο άνθρωπός σας έχει την καλή και αληθινή διάθεση, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα! Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και θα δείτε όλα να βελτιώνονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Δεν έχετε και πάρα πολλές επιλογές στον αισθηματικό σας τομέα. Είτε θα παλέψετε την σχέση σας και θα ανανεωθείτε, είτε θα αποχαιρετήσετε την αγάπη που χάνετε. Όλος ο μήνας θα χρειαστεί από εσάς μια μεγάλη, πολύ μεγάλη υπομονή αλλά και χιούμορ να παραμερίσετε κάποια ασήμαντα πράγματα που σας ενοχλούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε σε σχέση ξεκινά μια καλή περίοδος για εσάς. Εσείς που είστε ελεύθεροι σκεφτείτε να ενδώσετε σε κάποιον/α που ενδιαφέρεται για εσάς. Αντιθέτως οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα - δεν θα την βγάλετε καθαρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του καλοκαιριού αναμασώντας δικαιολογίες, ατάκες, μπηχτές, εξυπνάδες και ένα σωρό άλλα που λέμε σε καυγά. Αν τελικά και εσείς πρακτικά αντιλαμβάνεστε ότι δεν πάει καλά, το σωστό θα ήταν να μιλήσετε με τον άνθρωπό σας για μια τελευταία φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα οικογενειακά σας θέματα βάζετε παρωπίδες. Η καρδιά σας, έχει σκληρύνει υπερβολικά για να μπορέσετε να συγχωρήσετε εύκολα. Ο μήνας όμως θα απαιτήσει απο εσάς ξεκαθαρίσματα, συγχωρέσεις, και μεγάλες κουβέντες. Ετοιμαστείτε και οπλιστείτε με υπομονή. Τώρα που ο Δίας, στις 10/10 θα περάσει επάνω σας, όλα θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τυχεράκηδες! Σίγουρα μέχρι και τα μέσα του μήνα, είστε το τυχερό και ευνοημένο παιδί του ζωδιακού κύκλου. Άρα παίξτε Τζόκερ, κάντε νέα ξεκινήματα, φλερτάρετε όποιον/α θέλετε και δοκιμάστε νέα χόμπι! Εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση των άστρων για να μεγαλουργήσετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ίδια και τα ίδια, και το ψαράκι γυρνά μονίμως μέσα στη γυάλα χωρίς να καταλαβαίνει πως η θάλασσα είναι μακριά. Το μυαλό σας είναι σταματημένο, σε όλα αυτά που έχουν γίνει τώρα πρόσφατα χωρίς να μπορείτε να δείτε πέρα από τη μύτη σας. Μέσα στο μήνα θα αναγκαστείτε να το κάνετε!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.